خودش گفت 39 یورو میشه که با هزینه پست به ایران چیزی حدود 44 یورو در میاد
احتمالا تاثیر بذاره ولی بارها قبلا برا من پیش اومده بود حتی ضربدر رو هم نمیزدم ولی تکل میزد. ولی الان این مشکل رو ندارم
خودش گفت 39 یورو میشه که با هزینه پست به ایران چیزی حدود 44 یورو در میاد
احتمالا تاثیر بذاره ولی بارها قبلا برا من پیش اومده بود حتی ضربدر رو هم نمیزدم ولی تکل میزد. ولی الان این مشکل رو ندارم
اینجا کسی پست منو نمیبینه ؟. حداقل 4 تا راجع به مشکلم پست دادم. کسی نسیت منو راهنمایی کنه .
چرا میشه
کرک ورژن 1.2 هم هست
تو همین سایت بارها گذاشتند من خودم هم واسه اولین بار گذاشتم
5.5 mb هم هست
پس فکر کردی ما چطوری پچ 178 mb gaming acces رو نصب کردیم و داریم استفاده میکنیم
؟
این پچ فقط با ورژن 1.2 کونامی سازگاره
شما کرک رو بریز بعد تو قسمت setting داخل بازی download اضافه میشه و وقتی به اینترنت وصلی و دانلود رو بزنی بهت میگه که یه up date هست میخوای یا نه که باید adsl داشته باشی
حالا به نظرت اگه با کرک بازیت اورجینال نمیشد اصلا به سرور کونامی وصل میشدی؟
اصلا اجازه میداد دانلود کنی؟
پس خیالت راحت با کرک بازیت مثل بازی اورجینال میشه
پس خیالت راحت با کرک بازیت مثل بازی اورجینال میشه
البته مثل مثلم كه نه
مثلا نميشه آنلاين بازي كرد
سلام.
ترفندهای این بازی رو از کجا میتونم گیر بیارم.
مثل دریبل های مختلف.
زدن ضربات استگاهی و ...
سلام
من كلي فايلهاي كفش و استاديوم و face و hair و توپ گرفتم ولي نمي دانم كجا بايد بريزم؟كفشها را كه گرفتم از فولدرش فهميدم كه تو فولدر 5-6 بايد ريخت و 1 فولدر pdata هم داشت ماله آن هم ريختم ولي اضافه نشد جايگزين قبلي ها شد.چطوري ميشه اضافه كرد. آنهاي ديگه كه بالا گفتم كه اصلاً نمي دانم فولدرشون كدام هست.بي زحمت شما بگوييد.
درضمن من از پچ هاي game access استفاده مي كنم و وقتي آنرا نصب كردم رفت در فولدر خود بازي (مسير آنجا بود) و بجاي kitserver يك فودر شبيه به آن به اسم gavserver يا يه چيزي تو آن مايه ها من فايلها رو در فودر img اين مي ريزم.درسته؟
lotfan yeki javab bede
استادان محترم ! کسی می تونه به من نا بلد کمک کنه
سلام
1- من تمام سيوهاي که تيم ايران رو درست ميکرد تو سيوام کپي کردم ولي تمام لباسا سياه شده
چي کار کنم؟
2-تو بيکيم ليگ پولام به جه دردي مي خوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)