دوستانی که x1 گرفتن ساخت کجاست و سریال اصلی هست یا نه(ریجستر مخابرات)؟با چه گارانتی...
دوستانی که x1 گرفتن ساخت کجاست و سریال اصلی هست یا نه(ریجستر مخابرات)؟با چه گارانتی...
دوستان حتمآ این لینکو ببینید...چین گوشی زده 70% شبیه xperia x1....!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم .فقط دو تا سوال؟
1:از نظر سرعت که معلوم شده عالیه ولی چون دوربین گوشی هم خیلی بدردم میخوره میخواهم بدونم که کیفیت عکسش چجوریه.
2:با گارنتی کامتل بخرم بهتره یا بدون گارانتی.
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.![]()
سلام
روزی جان من از شما ممنونم که جوابم رو دادید
فقط یه سوال
من این گوشی رو دوشنبه - سه شنبه این هفته احتمال 80% میخرم
به نظر شما ، اگر نخرم ، افت قیمت بعدیش کیه ؟
مشخصات دوربينش Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary video call camera در بين پي پي سي ها كيفيفيت خوبي از خودش نشون داده البته اگه به دوربين زياد اهميت ميدي امنياي ا 5 مگا پيكسلي رو هم مد نظر داشته باش ولي در ساير قسمتها اكسپريا بهتره" در مورد گارانتي هم چيزي تزديك به 150تومن از بدون گارانتي گرونتره"ببين ميصرفه بگير"
امروز داشتم برای هزارمین بار تصویرهای Xperia رو توی نت نگاه میکردم و هنوز تو کشمکش انتخاب رنگ هستم.ولی یه نکته نظر منو جلب کرد.چرا x1 مشکی, رنگ کیبوردش نقره ایه؟من فکر میکردم باید مثل رنگ ظاهرش مشکی باشه.![]()
به نظر من تا اخر این ماه به اخرین قیمتش میرسه ولی الان هم گویا 750 تا780 رسیده فکر نکنم از 700 تا 720 پایینتر بیاد یعنی اگه دوشنبه سه شنبه بخری فکر نکنم افت ز یادی کنه
مقایسه عکسهای XPERIA X1i و K800i و P1i.
موفق باشید.
Last edited by ninja3000sh; 02-01-2009 at 19:07.
یک راه سریع برای کالیبره کردن touch screen:
دکمه مستطیل وسطی(optical pad)رو با دکمه افزایش صدا فشار بدبد تا این تنضیمات ضاهر بشه
منم مثل تو...اما دارم تو دوستا و اشنایان رآی میگیرم که کدوم رنگش بهتره.فعلآ ار اونایی که پرسیدم گفتآ نقرهای...مشکیم قشنگه امه اگه تو جیبت کلیدی چیزی باشه
رفتی بخری مغازه ای برو که جفتشو داشته باشه.انوقت میدونی کودوم بیشتر به دلت میشینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)