و اون 10%!!؟؟

و اون 10%!!؟؟

اون چیزایی رو که میخاستم تقریبا فهمیدم و اون 10 درصد هم به خاطر چند مسئله غیر مهم و چیزایی هست که بعدا احتمالا پیش میاد که شاید باز مزاحمتون شدم
بازم به خاطر توضیحات و وقتی که صرف کردی ممنون

من میخوام فردا یه مادربورد بگیرم اگه میشه یکی از دوستان بگه کدوم یکی از اینا
asus
p5q deluxe
p5e
p5q-e green
p5q pro
p5k3 deluxe/wifi
gigabyte
ep45 - ps3r
p35c - ds3r
لطفا اگه میشه از نظر تجربی و فنی اینا رو برام ترتیب کنین(قیمتاشون مهم نیست)
مرسی

سلام مثل اینکه دومینیتور تو بازار گیر نمیاد ! Ddr3 هم ارزش نداره و زیاد فرقی با 1066 نداره که تا 1200 اور میشه !! فکر کردین ddr3 چیه ؟؟؟؟ تو سیستم های قوی قدرتشو نشون میده و توی سیستم های معمولی هیچ فرقی با 1066 یا 900 نداره!!

مخاطبت من هستم هان!!؟؟
گیر نمیاد که نمیاد!الکی که دو مدل دیگه ننوشتم!
همه اینا رو گفتی می دونستم و برام تکراریه!خودم به شما گفتم که متناسب بودجه/کاربرد 800 که تا 900 هم اور بشه کاملا جوابگو هست!اما برای این سیستم میشه بیشتر خرج کرد!الان همه قطعات در یک سطح و مناسبن!4 گیگ 800 بخرن 50 تومن!70 تومن رو پردازنده بهتر بخرن Q9550!یا GTX 280!!!???
شما یه سیستم Ci7 جمع کنید!اون وقت DDR3 رو احساس می کنی!ولی با سیستم های ضعیف و متوسط نه تاثیر خیلی زیاد نداره!و ارزش خرید هم نداره!کسی چیزی غیر از این گفته!؟
.gif)

p5q deluxe رو گفتم برام بیاره
خوبه یا نه؟
قیمتش دقیقش چنده؟

مادربرد p5q deluxe که خیلی خوبه!
فکر کنم حدود 190!؟
ASUS - P5Q Deluxe
Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - 2 x PCI Express-SOUND 8 Channels +Dual Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 2xIEEE 1394 + 10 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo + Support ATI CrossFireX™ technology, up to Quad CrossFireX
به نظرم کمی ولخرجی کردی!
Last edited by Kianoosh; 01-01-2009 at 21:26.

آره دیگه اینجوری شد
میگم این مادر بورده نوشته که این باس ها رو واسه رم ساپورت میکنه
1200/1066/800/667MHz
اینم لینکش
یعنی رم های فعلیم که 533 هست رو ساپورت نمیکنه !؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نچ!
اصلا ارزششم رو هم نداره رد کن بره 800-یا 1066 بخر!اون فرکانس دیگه خیلی پایینه!

تایید میشه . شما 2 گیگ رم 800 پاتریوت بخری 23 تومن بیشتر نیست . ( قیمت رایان صبایی : 25 تومن ! )اصلا ارزششم رو هم نداره رد کن بره 800-یا 1066 بخر!اون فرکانس دیگه خیلی پایینه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)