تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 649 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوستان چند بار باید به آدم عاقل و بالغ تذکر داده بشه ؟
    لطفا بحث رو بی راه نکشونید و فقط در مورد مزیتها ، معایب ، مشکلات و خصوصیات این گوشی بحث کنید
    از توهین و پرخاشگری هم جدا خودداری کنید که فروم جای اینچیزا نیست.
    الیته میتونید توسط پیغام خصوصی این مسائل رو حل و فصل کنید ولی توی تاپیک به هیچ وجه!

پستهای خارج از بحث و خلاف قوانین و مرتبط با اون پاک شدند

در صورت تکرار مجبور به گزارش و برخورد با خاطی هستیم

کمی دوستانه تر ، کمی مهربانانه تر ، کمی پی سی وردی تر...لطفا

2. 7 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوستانی که ناراحتند پستشون پاک شده و دلیلش رو این نوشته شده:
    دليل: توهین+ انحراف بیش از حد تاپیک + پستها مرتبط(نقل قول)
    من پستهایی که مرتبط به پستهای توهین و انحرافی رو هم پاک کردم و دلیلش رو هم همین نوشتم
    پس دوستان نارحت نباشند که چرا دلیل پاک شدن پستشون این بوده!

موفق باشید

4. 5 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

13

همش تقصیر اون ترفیه که زده جای پن گوشی رو شکسته...

راستی امروز بازار موبایل تجریش بودم.جالب بود x1 تو 3 تا مغازه کناره هم با قیمت های 800 850 900 فروخته میشد.بدون هیچ فرق گارانتیی...

مموریم 8 گیگ 35 تومان بود.اما این مموری ها تغلبی هستند.مثل شونه تخمه مرغ کناره هم رو ورقه های 70تایی بودن.اصلاش تو پک تکی هستند و 4 گیگش 90تومان هست.اما جفتشون وظیفشون که نگهداری اطلاعاته انجام میدن.شاید تو سرعت فرق کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا خدا وکیلیش من که خیلی ممنون آقا مهران عزیزم
    و خیلی هم خواهش میکنم که قهر نکنه و در کمک به دوستان و دوستداران x1 کوتاهی نکنه ،
    بهر حال در این جور وقتها و برخوردهاست که مردم " بزرگ " میشن ؛
    از همه علاقه مندان درخواست سعه صدر و همکاری دارم
    کما فی السابق به این تاپیک احترام و ارزش بگذارید

7. 7 کاربر از derakhshani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان چند بار باید به آدم عاقل و بالغ تذکر داده بشه ؟
    لطفا بحث رو بی راه نکشونید و فقط در مورد مزیتها ، معایب ، مشکلات و خصوصیات این گوشی بحث کنید
    از توهین و پرخاشگری هم جدا خودداری کنید که فروم جای اینچیزا نیست.
    الیته میتونید توسط پیغام خصوصی این مسائل رو حل و فصل کنید ولی توی تاپیک به هیچ وجه!

پستهای خارج از بحث و خلاف قوانین و مرتبط با اون پاک شدند

در صورت تکرار مجبور به گزارش و برخورد با خاطی هستیم

کمی دوستانه تر ، کمی مهربانانه تر ، کمی پی سی وردی تر...لطفا

دوست عزیز چون توی تاپیک جواب دادید بهتون همین جا جواب میدم.

دیگه هم حوصله ندارم بیام بحثی که شخصی به اسم یک مهندس قلابی راه انداخته تکرار کنم. ایشون بحث رو
    شروع کردند. ایشون میان توهین اولی رو میکنند و بعد پستشون رو ادیت میکنند که دیده نشه.

اما من چی؟ پست من باید پاک بشه... به من اخطار داده باشه و اونوقت اون شخص دوباره بیاد پست بده.

حدقل امیدوارم قبل از پاک کردن پست من مطالب رو خونده باشید. چون اگر نخونده باشید قضاوت درستی نکردید و
    به همین دلیل هم پست من پاک شده.

میدونی من چی فکر میکنم دوست عزیز؟ این آقای مهندس قلابی که اومد ما رو فضایی و بی ارزش خوند همون
    شخصیه که قبلش اومد با یک آیدی دیگه از طرف نوکیایی ها میگفت جنگ بر علیه سونی اریکسون و از این
    چرت و پرت ها.

اگر قرار باشه در آینده هر کسی اومد تو این تاپیک توهین خودش رو بکنه آخرش هم ما باید بجای اونها بسوزیم و
    اونها فقط با یک ادیت کردن پست دوباره مثل سابق میان پست هاشون رو میدن اینجا جای من نیست.

کسی که به من و اعضای این انجمن توهین بکنه باید به من حق داده بشه که جوابشو بدم. شما میتونی بیای
    بعد از جواب دادنم پستمو پاک کنی اما حق گرفتن دفاع رو هیچ کسی نمیتونه از من بگیره.

H m r 0 0 7 جان در ضمن من کدورت شخصی از شما بدل ندارم. شما بعنوان یک مدیر پستمو پاک کردید و
    به من خطاب میکنید که چند بار باید به آدم عاقل و بالغ تذکر داده بشه ؟ در حالی که خودتون خوب میدونید شروع
    کننده این بحث ها کیه و از کجاها داره به این تاپیک و اعضاش توهین میشه.

اگر مهندس از این سایت بیرون انداخته شد بر میگردم وگرنه کاملا حق کشی و بی احترامی به من حساب میشه
    و نمیتونم در جایی که میدونم در آینده نه چندان دور دوباره همین اتفاق خواهد افتاد مثل سابق به کارم ادامه بدم.

در ضمن از همه دوستانی که پشتیبان من بودند و در این مدت همکاری کردند تشکر میکنم و براتون آرزوی
    موفقیت میکنم.

9. 18 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا من هم با مهران موافقم اصلا این تایپیک بدون مهران خیلی بد میشه من نمیگم کسی بره چون نمیتونم در اون مقام نیستم ولی از همه خواهش میکنم که از mehran حمایت کنید خیلی حقش خورده شد اگه اون بره من هم میرم چون mehran برای این تایپیک خیلی زحمت کشیده و به گردن همه افراد این تایپیک حق داره و لطفا کسی از این حرفا دلگیر نشه

11. 2 کاربر از ruzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوست عزیز چون توی تاپیک جواب دادید بهتون همین جا جواب میدم.

دیگه هم حوصله ندارم بیام بحثی که شخصی به اسم یک مهندس قلابی راه انداخته تکرار کنم. ایشون بحث رو
    شروع کردند. ایشون میان توهین اولی رو میکنند و بعد پستشون رو ادیت میکنند که دیده نشه.

اما من چی؟ پست من باید پاک بشه... به من اخطار داده باشه و اونوقت اون شخص دوباره بیاد پست بده.

حدقل امیدوارم قبل از پاک کردن پست من مطالب رو خونده باشید. چون اگر نخونده باشید قضاوت درستی نکردید و
    به همین دلیل هم پست من پاک شده.

میدونی من چی فکر میکنم دوست عزیز؟ این آقای مهندس قلابی که اومد ما رو فضایی و بی ارزش خوند همون
    شخصیه که قبلش اومد با یک آیدی دیگه از طرف نوکیایی ها میگفت جنگ بر علیه سونی اریکسون و از این
    چرت و پرت ها.

اگر قرار باشه در آینده هر کسی اومد تو این تاپیک توهین خودش رو بکنه آخرش هم ما باید بجای اونها بسوزیم و
    اونها فقط با یک ادیت کردن پست دوباره مثل سابق میان پست هاشون رو میدن اینجا جای من نیست.

کسی که به من و اعضای این انجمن توهین بکنه باید به من حق داده بشه که جوابشو بدم. شما میتونی بیای
    بعد از جواب دادنم پستمو پاک کنی اما حق گرفتن دفاع رو هیچ کسی نمیتونه از من بگیره.

H m r 0 0 7 جان در ضمن من کدورت شخصی از شما بدل ندارم. شما بعنوان یک مدیر پستمو پاک کردید و
    به من خطاب میکنید که چند بار باید به آدم عاقل و بالغ تذکر داده بشه ؟ در حالی که خودتون خوب میدونید شروع
    کننده این بحث ها کیه و از کجاها داره به این تاپیک و اعضاش توهین میشه.

اگر مهندس از این سایت بیرون انداخته شد بر میگردم وگرنه کاملا حق کشی و بی احترامی به من حساب میشه
    و نمیتونم در جایی که میدونم در آینده نه چندان دور دوباره همین اتفاق خواهد افتاد مثل سابق به کارم ادامه بدم.

در ضمن از همه دوستانی که پشتیبان من بودند و در این مدت همکاری کردند تشکر میکنم و براتون آرزوی
    موفقیت میکنم.
    توسط پیغام خصوصی جواب داده شد..
    بزودی تمام پستهای غیر مرتبط پاک میشه...
    ممنون از دوستانی که همکاری میکنن

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

خب بزارید دیگه بحثو تموم کنیم
    اگه کسی میتونه جواب بده :
    بهترین مموری برای این گوشی چه مموریه ( از لحاظ سرعت تبادل داده ها و خراب نشدن رم )
    8 و 16 چنده ؟
    32 نیومده هنوز ؟ قیمت؟

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب بزارید دیگه بحثو تموم کنیم
    اگه کسی میتونه جواب بده :
    بهترین مموری برای این گوشی چه مموریه ( از لحاظ سرعت تبادل داده ها و خراب نشدن رم )
    8 و 16 چنده ؟
    32 نیومده هنوز ؟ قیمت؟
    دوست عزیز طبق گفته wikipedia این فرمت در کارت های حافظه برای اولین بار توسط شرکت scan disk ساخته شده.چندین سایت و فروم رو گشتم گویا فعلا خبرجدی از 16 و 32 نیست بیشتر wm6 دارها از class 4 کارت حافظه 8 gig رضایت داشتن ولی در مورد class 6 گویا مشکلاتی پیش میاد و زیاد با wm6 سازگاری نداره.قیمت scan disk 8 gig با گارانتی مادام العمر یک ماه قبل حدودو 40 45 تومن بود که الان فکر کنم بشه با 30 35 تومن خرید.قیمت 16 gig در بعضی سایتهای خارجی 52 دلار البته class2.راستی هر چی classبالا باشه بهتره حداقل من اونجوری فهمیدم اگه اشتباهی درمورد این اطلاعاتی که دادم باشه عذر میخوام ولی دستت درد نکنه چون قبل این پست هیچ چی در مورد کارتهای حافظه نمیدونستم الان یه چیزایی حالیم شده ممنونم

15. این کاربر از ruzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه مشکل اساسی خوردم ، لطفا یکی کمک کنه...
    الان با بلوتوث یه فایل حدودا 50M از یکی گرفتم شاید حدود نیم ساعت هم طول کشید ولی نمیدونم چی شد و کجا رفت .... البته وقتی کاملا رسیده بود پیغام داد که رسید و پرسید میخوای save کنی که وقتی yes رو زدم گفت حافظه توی message پر شده و باید اون رو خالی کنم که البته من تو مسیج چیزی ندارم ولی چون ظاهرا حجم اون فایل بلوتوث خیلی زیاد بود این پیغام رو داد ، حالا کسی میدونه چی شد و چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟ خیلی ناراحتم اگر این فایل رو از دست داده باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •