تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 649 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درخشانی جان اکسپریا یک کامرا فون نیست و این طبیعیه که مثل کامرا فونها سرعت شاترش بالا نباشه. این موردی
    که شما اشاره کردی به سرعت شاتر مربوط میشه و اکسپریا و هیچ کدام از پاکت پی سی هایی که تا کنون ساخته
    شده اند سرعت شاتر خوبی ندارند. مثلا شما با هیچ کدام از پاکت پی سی ها نمیتونید از قطرات آب که از یک
    فواره میپاشه بیرون عکس بگیرید.

البته در بعضی موارد وقتی بخوای از اجسام و یا افراد در حال حرکت عکس بندازی باید در تنظیمات دوربین اکسپریا
    حالت ورزشی رو انتخاب کنی. اگر روی حالت نایت مد باشه خب معلومه که شما نمیتونی بخوبی حالت ورزشی از
    اجسام در حال حرکت عکس بگیری.

تا حدودی هم عکس گرفتن بستگی به شخص هم داره یعنی باید بتونی از حداقل امکانات بیشترین استفاده رو بکنی
    الان من میتونم از یک نفر در حال دویدن و یا یک ماشین در حال حرکت با اکسپریا عکس بگیرم و ازش هم راضی
    هستم اما اگر به یک نفر بهترین دوربین رو هم بدن اما بلد نباشه چطوری عکس بگیره بازم نمیتونه عکاس
    خوبی باشه. عکس گرفتن فقط فشار دادن دکمه عکاسی که نیست. بلکه باید نور محیط ... زاویه دید...
    تنظیمات مخصوص اون سوژه و کلی جوانب دیگه رو در نظر بگیری.

امروز فعلا خودنه ام اما بعدا میتونم عکس هایی رو از ماشین های در حال حرکت برات بزارم که با همین اکسپریا
    گرفتم. شما هم برون تو تنظیماتش و حالت های مختلف رو در تنظیمات قرار بده مثلا حالت مولتی پیک.
    مهران عزیز
    با تشکر مجدد و مضاعف ، باید عرض کنم اینکه اشاره کردی با همین x1 هم میشه عکسهای خوب گرفت رو که منکر نیستم و میشه عکسهای زیبا را با استفاده از حالتهای مختلف گرفت ، فقط مشکل این بود که وقتی دکمه را فشار میدم تا عکس گرفته بشه بطور نامتعارفی ! زمان میبره شاید حتی بیش از 1 ثانیه یعنی دیگه سوژه از حالتش خارج شده که البته فکر میکنم قاعدتا باید قابل رفع شدن باشه
    ضمنا در صورت امکان یک لینک برای استفاده از برنامه power sms برام بذار ، تو این دستگاه واقعا جزء ضروریاته ولی سایتی پیدا نکردم که بتونم دانلود کنم ...
    Last edited by derakhshani; 31-12-2008 at 20:04.

2. این کاربر از derakhshani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خود آقا مهران قبلآ گذاشته اینم آدرس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Mah12; 31-12-2008 at 20:12.

4. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ضمنا در صورت امکان یک لینک برای استفاده از برنامه power sms برام بذار ، تو این دستگاه واقعا جزء ضروریاته ولی سایتی پیدا نکردم که بتونم دانلود کنم ...
    فکر کنم این سوالتون رو در یک پست کامل همراه با توضیحات Power SMS توضیح دادم.

لینک زیر.
    کد:

Mah12 عزیز هم زحمتش رو کشیدند و دوباره لینکش رو براتون گذاشتند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهران عزیز و mah12 با تشکر از عنایتتان ،
    این سایت رو که قبلا معرفی کرده بودی! اول هم رفتم اونجا ، ولی اگه یه سری به اون صفحه بزنی میبینی که پیغام

Forbidden میده ظاهرا تو این لینک مشکل پیش آمده برای همین مزاحم شدم...و درخواست یه لینک فعال کردم

با تشکر مجدد
    Last edited by derakhshani; 31-12-2008 at 21:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران عزیز و mah12 با تشکر از عنایتتان ،
    این سایت رو که قبلا معرفی کرده بودی! اول هم رفتم اونجا ، ولی اگه یه سری به اون صفحه بزنی میبینی که پیغام

Forbidden میده ظاهرا تو این لینک مشکل پیش آمده برای همین مزاحم شدم...و درخواست یه لینک فعال کردم

با تشکر مجدد

لینک دانلود رو مجددا چک کردم و کار میکرد. دانلود در گوشه سمت چپ پایین قرار داره. حدود 30 ثانیه باید منتظر
    باشید.

اگر باز هم مشکلی با لینک دانلود دارید میتونید از لینک زیر استفاده کنید.

کد:

8. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یک پلیر خیلی خوب تو سایتی که ادرسشو میدم هست تقریبا تمام فرمتهای عکس تصویر و صدا رو ساپورت میکنه من خودمم تستش کردم خوب بود ولی روی device memory نصب کنید چون من اول رو storage نصب کردم هی کرش میداد ولی وقتی رو device mem نصبش کردم مشکل حل شد البته اگه قبلا معرفی شده باشه ببخشید چون من زیاد قدیمی نیستم و صفحات قبلی رو خوب مرور نکردم اسم این پلیر tcpmp است.به هر حال ما هم سعی خودمون رو میکنیم تا از خجالت بچه هایی که قدیمی هستن و واقعا به ما کمک میکنن در بیاییم

کد:
    راستی این چهار چراغ دور xperia به چند رنگ روشن میشن و از کجا میشه تنضیمات تغییر رنگها رو انجام داد؟
    Last edited by ruzy; 31-12-2008 at 23:40.

10. 4 کاربر از ruzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با تشکر مجدد و مضاعف ، باید عرض کنم اینکه اشاره کردی با همین x1 هم میشه عکسهای خوب گرفت رو که منکر نیستم و میشه عکسهای زیبا را با استفاده از حالتهای مختلف گرفت ، فقط مشکل این بود که وقتی دکمه را فشار میدم تا عکس گرفته بشه بطور نامتعارفی ! زمان میبره شاید حتی بیش از 1 ثانیه یعنی دیگه سوژه از حالتش خارج شده که البته فکر میکنم قاعدتا باید قابل رفع شدن باشه
    شاید auto focus دوربین on هست.البته این مقدار یه جورایی طبیعی هست.

در مورد مموری هم توجه داشته باشید که 2 جا که این گوشی رو دیدم بدون مموری میفروختن...حتمآ هم بعدآ 2 برابر باز به خودمون میفروشن...مثل هندزفری های گوشیاست که بر میدارن
    اگر ایرانه که طبیعی هست اگر نه که طبق این سایت برای فروش با مموری 4 گیگ هست:

کد:
    Last edited by hamed1297; 31-12-2008 at 23:11.

12. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

x1 رو که نو میخریم هیچ رمی روش نیست؟فقط همون 400 مگه؟
    همون طور که دوستان عزیز و گل دیگه نیز گفتند بستگی به پکی داره که شما میخرید. من وضعیت بسته بندی ایران
    رو زیاد خبر ندارم اما من وقتی این گوشی رو خریدم مموری 4 گیگ توش بود.

اما ... من خودم قراره یک 16 گیگ بخرم البته اگر تا 1 ماه دیگه از 32 گیگ خبری نشد. بنابراین به کسی که اکسپریا
    داره و بیشترین فعالیت رو در این کلوپ انجام داده 1 عدد مموری کارت 4 گیگ از طرف من داده میشه. هزینه پستش
    رو هم خودم میدم تا بیاد در خونش و فقط تحویل بگیره.

اینم عیدی نوروزی من به برو بچه های این کلوپ

14. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهران جان !
    با تشکر فراوان اون لینکی که قبلا معرفی کرده بودی شاید برای ایران دیگه ساپورت نکنه چون بهر حال من که نمیتونم از اینجا وارد اون سایت بشم گرچه تا دیشب می شد !
    اما از لینک دوم که گذاشتی تونستم و بهمین جهت خیلی ممنونم

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بنابراین به کسی که اکسپریا
    داره و بیشترین فعالیت رو در این کلوپ انجام داده 1 عدد مموری کارت 4 گیگ از طرف من داده میشه. هزینه پستش
    رو هم خودم میدم تا بیاد در خونش و فقط تحویل بگیره.
    حركت بسي پسنده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •