سلام
دوست عزيز من از چند نفر مطمئن شنيدم كه ميگن مي تونيد واسه گرفتن مدرك سيسكو بريد دبي و بدون هيچ مشكلي توي ازمون شركت كنيد و مدرك بگيريد . حالا ايني كه شما ميگيد از چه تاريخي شروع شده ؟
سلام
دوست عزيز من از چند نفر مطمئن شنيدم كه ميگن مي تونيد واسه گرفتن مدرك سيسكو بريد دبي و بدون هيچ مشكلي توي ازمون شركت كنيد و مدرك بگيريد . حالا ايني كه شما ميگيد از چه تاريخي شروع شده ؟
شما یه ایمیل به سیسکو بزن ببین چی جوابتو میدن.
از یک سال پیش حدودا.
سلام
به نظر من MCSE خالی از مدرک دانشگاهی معتبر تره ! حد اقل از یه مهندسی IT مثلا یا نرم افزار !
الان کارفرما ها هم میدونن که تو دانشگاه چیزی یاد نمیگیرید !
عوضش با مدرک mcse مطمئن میشن کار بلدید .
وقتی میخواید کار پیدا کنید مشخصه .
من که دارم mcse رو میگذرونم و حتما هم سعی میکنم مدرکشو بگیرم
راستی MCSE رو با ملیت ایرانی میشه گرفت ؟
آخه یکی از آشنایان گفت تو تهران با ملیت هندی برایمان امتحان جور میکنه !
سلام.
در مورد آزمون های مایکروسافت مشکلی وجود نداره و میتونید تو یکی از تست سنترهای معتبر Prometric که برگزار کننده آزمون های مایکروسافت هستش تو کشورهایی مثل امارت یا ترکیه یا ارمنستان و حتی افغانستان! امتحان بدید و certificate بشید، البته از خود ایران هم میتونید بطور غیر قانونی از طریق موسسات واسط امتحان بدید که در این صورت همیشه این ریسک وجود داره که مدرکتون لو بره. البته تا زمانی که از این مدرکتون برای مواردی مثل مهاجرت یا ویزای کار در یه کشور دیگه استفاده نکنید.
در هر دو مورد چه در ایران آزمون بدید به طریق غیر قانونی و چه در یه کشور دیگه بصورت قانونی، در صورت pass کردن آزمون براتون یه شماره شناسه (Transcript ID) و Access Code ایجاد میشه که با این مشخصات میتونید به سایت مایکروسافت () لاگین کنید و تا زمانی که این مشخصات براتون معتبر باشه از نظر مایکروسافت مدرکتون مورد تاییده و مشکلی وجود نداره، حالا در مورد اول ممکنه با کسب یه استعلام ساده و چک کردن پاسپورت شما مشخص بشه که در تاریخ مشخص شده شما در ایران تشریف داشتید و ایران امتحان دادید! در نتیجه مدرکتون باطل و بصورت مادام العمر از شرکت در آزمون های مایکروسافت محروم میشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزيز يعني هيچ راهي واسه دور زدنش نيست ؟ (بجز اينكه مليت رو عوض كني؟)
در ضمن ادرس سيسكو رو هم بده
نخیر متاسفانه.
به وب سایتش سر بزن. تو گوگل سرچ کن، کار سختی نیست!
من که خودم ترم بعد مهندسی شبکه رو تمام میکنم
mcse و ccna هم گرفتم و تا شهریور ccnp هم میگیرم
به نظر من هر دوتاشون مهم است
مخصوصا اگر بخواهی واسه مهاجرت به یک کشور درست حسابی اقدام کنی حتما ازت مدارک دانشگاهی میخواهند.
پی هر دو باش، اگر هم درس دانشگاه رو خودت واقعا بخوانی و بری دنبالش و فکر جزوه نباشی و در یک کلام کتاب ها را بخوری
همین ایران خودمان بدون مدارک شبکه کار پیدا میکنی با درآمد بسیار بالا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)