سلام به همگی؛ MP3 player من از نوع مارشال که باید درایورشو نصب کنم ولی سی دی اون شکستهتو اینترنت هم چیزی پیدا نکردم کسی می تونه کمکم کنه؟ 3500 SIGMATEL MSCN audio driver
سلام به همگی؛ MP3 player من از نوع مارشال که باید درایورشو نصب کنم ولی سی دی اون شکستهتو اینترنت هم چیزی پیدا نکردم کسی می تونه کمکم کنه؟ 3500 SIGMATEL MSCN audio driver
این فایل رو چک کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من يه مشكلي در مورد همين mp3 player دارم
راستش usbش رو وصل ميكنم به كامپيوتر پلير رو ميشناسه وا فايلش باز ميشه
اما نه ميتونم mp3 هايي كه توش هست رو پاك كنم و نه ميتونم چيزي توش بريزم.بعد از 2 يا 3 دقيقه
پيغام خطا ميده كه نميتونه چيزي روي مموري write كنه
لطفا كمكم كنيد
گارانتيش هم تموم شده
یعنی همین مدل Me-f08 ؟
همون فایلی که توی پست بالا لینک دادم رو چک کن ...
گرفتم.توش 2 تا فايل exe بود.
يكيش اسمش w98eject.exe بود.اجراش كردم.پلير خاموش شد و ديگه روشن نشد.
يكي ديگه هم هست به نام setupdaterapp.exe كه باز ميشه اما هرچي search ميكنه كانكت نمي شه
كمكم كنيد
این فایل w98eject.exe مربوط می شد به وقتی که می خوای دستگاه رو جدا کنی ... یه چیزی شبیه همون safe remove ... اسمش هم همینه دیگه : eject ... شاید بهتر بود که اجراش نمی کردی ...
فایل setupdaterapp.exe همونطور که گفتی باید دستگاه متصل به PC رو پیدا کنه و باهاش ارتباط برقرار کنه ... شما این کار رو بکن :
دستت رو روی کلید Play نگه دار و همینطوری که دستت روشه ، وصلش کن به PC ... یه 5-10 ثانیه دیگه دستت رو نگه دار روی دکمه Play و بعدش ول کن ... اینطوری احتمالا PC بتونه به عنوان یه درایور شناسایی اش کنه و بعد برنامه setupdaterapp.exe رو اجرا کن ..
سلام.
منم همین پلیر رو دارم. اما یه مشکل دیگه باهاش دارم. وقتی باتریش خالی میشه بدون اینکه شات داون بشه خاموش میشه و گاهی وقتا بعد از اینکه باتریش رو عوض میکنم میبینم کل آهنگ ها پاک شده یا همون آهنگی که در حال پخش بوده خراب شده و این خرابی کمکم پیشرفت میکنه. به نظرتون مشکلش چطوری حل میشه؟
نمیشه این مشکل رو حل کرد ... یعنی اگه از نظر سخت افزاری پیش بینی این قضیه نشده باشه ، دیگه به خودت بستگی داره که وقتی آخرای عمر باتری شد ، به موقع عوضش کنی ..
یه راه حل واسه این قضیه می تونه استفاده از باتری های قوی تر و شارژی باشه ... که افت جریان درشون منطقی تره و باعث اختلال ناگهانی نمیشه ...
آقا من نتونستم کاری کنم...
اون کاری که گفتین کردن. نشد
اصلا به pc کانکت نمیشه
یعنی وقتی وصلش می کنی به PC ، هیچ اتفاقی نمیفته ؟ ... یه پیامی ؟ ... کنار ساعت ؟ ... توی device manager ؟ .... اگه اینطوری باشه که دیگه فاتحه اش خونده اس رسما ... اونوقت دیگه فقط از طریق سخت افزاری میشه کارایی کرد که شاید دیگه اصلا ارزشش رو نداشته باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)