بله تک هسته ای هست: Intel Pentium 4 CPU 3.01 GHz
البته این سیستم من قدیمیه و می خواستم فقط گرافیک و رم رو ارتقا بدم که بازی های روز رو حداقل رو Medium به بالا بازی کنم. ارتقا کلی هم گرون در نمیاد؟ گرافیک، رم، مادربورد، CPU و پاور خب زیاد میشه دیگه.
بله تک هسته ای هست: Intel Pentium 4 CPU 3.01 GHz
البته این سیستم من قدیمیه و می خواستم فقط گرافیک و رم رو ارتقا بدم که بازی های روز رو حداقل رو Medium به بالا بازی کنم. ارتقا کلی هم گرون در نمیاد؟ گرافیک، رم، مادربورد، CPU و پاور خب زیاد میشه دیگه.
بله لااقل 350 تومن میشه . ( با گرافیک 4670 )گرافیک، رم، مادربورد، cpu و پاور خب زیاد میشه دیگه.
مبارک باشه مهدی جان
پس قیمت اومد پایین
خب منم یکم بچه بازی دربیارم!:
درخواست قیمت کارت های گرافیک و مانیتور، فقط در این تاپیک
مانیتور های جدید تولید شرکت مادیران هم بسیار عالیست و قیمت فوق العاده ای داره با نام تجاری AOC شناخته میشه.
علاوه بر کیفیت خوبش قیمت و امکانات بالایی هم داره برای دیدن امکانات این مانیتور به لینک زیر مراجعه کنید.(مانیتور 22 اینچ واید با امکانات کامل فقط 225 هزار تومن با گارانتی معتبر مادیران):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با 200 تومان چه کارتی میشه خرید؟
nvidia باشه.
zotac 9800gt -----190t
شما اولین نفری هستی که داری از این مانیتورها تعریف می کنی.
Aoc کجاش عالی و خیلی با کیفیته؟؟
بدجوری مشکوک میزنی. تو تاپیک درخواست قیمت تبلیغات مادایران راه انداختی!!؟؟؟
Last edited by mhv_kntu; 01-01-2009 at 14:18.
قبلا هم گفته بودم، AOC یکی از بزرگترین کمپانی های تولید کننده پنل های LCD در دنیا هست و سامسونگ هم پنل های A خودش رو از AOC تهیه می کنه. ولی اینجور OEM ها معمولا هم محصول خوب تولید می کنند و هم محصول بدرد نخور! حالا اینکه این محصولاتی که مادیران وارد کرده چجوریه باید Part Number پنل ها چک بشه.
درسته منم تاکید من به ساخت aoc ساخت مادایران نه کمپانی اصلی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)