ضمنا بنده اعلام می کنم اطلاعات زیادی در موردppc ندارم، و علاقه مندهستم دوستان به من آگاهی بدهند و من یاد بگیرم
ضمنا بنده اعلام می کنم اطلاعات زیادی در موردppc ندارم، و علاقه مندهستم دوستان به من آگاهی بدهند و من یاد بگیرم
سلام. درسته كه اين مطلب به خود xperia ربطي پيدا نميكنه ولي فكر كردم اگه اينها رو نگم وظيفه ام رو انجام ندادم :
1- اولاً از M E H R A N عزيز كه اين همه وقت ميذاره و با حوصله به يك يك سؤالات جواب ميده متشكرم. خصوصاً در مورد مشكلاتي كه به طور حتم براي اكثر دوستان پيش ميآد. واقعاً دست مريزاد آقا M E H R A N
2- از farhoode ناراحت نشيد دست خودش نيست. يه چيزي مثل سرما خوردگي هست ولي اين نوعش به سختي درمان ميشه.
3- لطفاً دوستان قبل از هر سؤالي در صفحه اول دنبال جواب سؤالشون باشن كه hamed1297 عزيز زحمت فهرست بندي اون رو كشيده و مطالبش هم توسط M E H R A N آماده شده. اگه جوابتون اونجا نبود، سؤالتون رو بپرسيد.
4- از دوستان ديگه خواهش ميكنم نسبت به سؤالات همديگه حساسيت نشون نديد. اگه جواب نميديد لطفاً مسخره هم نكنيد فوقش اينه كه اگه سؤال مزخرفي باشه جواب نميگيره.![]()
Last edited by mhargoon; 30-12-2008 at 09:56.
فارسی ساز xperia رو از کجا میشه دانلود کرد؟ آیا بعد از نصب فارسی ساز در تایپ یا مشاهده صفحات فارسی در اینترنت مشکلی ندارم؟
ممنون
مهران عزیز ،
ضمن تشکر مجدد باید عرض کنم هم مشکل فارسی ساز حل شد و هم زوم همانطور که گفتید حل شد فقط نمیدانم چرا دسترسی برای تبدیل 3mp به 2mp یا vga را نمیتوان سریع انجام داد ، فکر میکنم راه ساده ای برای این تبدیل حالت باید وجود داشته باشه ضمنا اگر دقت کرده باشی هنگام عکس گرفتن با تاخیر زیاد عکس گرفته میشه که بسیار اتفاق میافته وقتی دکمه عکاسی رو فشار میدم تا زمانی که عکس گرفته بشه سوژه از دست رفته! چه جوری میشه این delay رو حذف کرد؟
ضمنا در مورد کی بورد هم در دفعه قبل لینک برای مدل resco خاطرم هست که گذاشتی که واقعا کی بورد جالبیه اما حالا که نصب کردم پیغام پایان اعتبارش رو میده ، از داخل ایران هم که نمیشه خرید چه راه حلی پیشنهاد میدین؟ از جایی میتونم download کنم؟
در انتها یادم هست که گفتی sonyericsson میخواد یه آپدیت برای این گوشی بذاره که بقول شما بترکونه ولی خبری نشده اگر از اونهم خبر جدیدی دارین بگین
Last edited by derakhshani; 30-12-2008 at 12:04.
آقای منصوری reaz mansori من همین سوال را کرده بودم ، مهران عزیز جواب کامل و مناسبی رو داده که اگر در همین سایت جستجو کنی پیداش میکنی ، یکی بنام علیرضا یه برنامه نوشته و گذاشته که انصافا چیز مناسبی است ، در صفحه 149 هم روش نصب رو با کمی مشخصات این فارسی ساز رو میتونی مشاهده کنی
با سلام.من تصمیم خرید یک x1 رو دارم...اما تو بازار دو مدل هست...ان لاک شده و ادیش.من نمیدونم چه فرقی داره.مگه مثل iphone?
چه گارانتی بهتره؟
x1 چه رمی میخوره و تا چه ظرفیتی؟چون تو مشخصات زده micro sd ولی هیچ جا ننوشته تا چه ظرفیتی....
دوست عزیز شما کیبورد Resco همراه با کیجنش رو میتونی در صفحه اول پیدا کنی. باید بری و مطلبی که در مورد
فارسی ساز و تست فارسی بر روی اکسپریا رو پیدا کنی در اونجا آخر مطلب رو اگر با دقت نگاه کنی و بخونی
متوجه میشید که یک همچین چیزی وجود داره..
بعد از دانلودش مثل صفحه قبل که توضیح دادم extract to... را میزنید تا هم فایل cab کیبورد خارج بشه و هم
کیجنش. کیبورد که میگید نصب کردید پس نمیخواد دوباره نصب کنید.
حالا کیجن را در کامپیوتر اجرا میکنید و هر اسمی که در قسمت owner برای گوشی انتخاب کردید در قسمت
Device ID در داخل کیجن مینویسید بعد سریال اتوماتیک ساخته میشه.
سریال ساخته شده را جایی یادداشت کنید و یا کیجن را نبندید تا جلوی چشمتون باشه چون به این سریال احتیاج
دارید.
حالا در داخل گوشی وارد تنظیمات گوشی میشید و میرید به قسمت کیبورد.
وارد این قسمت که شدید کیبورد Resco را به صورت زیر پیدا میکنید و آن را انتخاب میکنید.
بعد بر روی جایی که با فلش قرمز مشخص کردم کلیک میکنید. فکر کنم به انگلیسی باید Option باشه یا یک
همچین چیزی.
بعد میرید به قسمت About.
در این قسمت شماره سریالی را که توسط کیجن ساخته شده را وارد میکنید. اگر جایی برای وارد کردن سریال
بصورت اتوماتیک باز نشد دنبال قسمتی بگردید به اسم Register و بعد از کلیک کردن بر روی اون قسمت
میتونید شماره سریالتون رو وارد کنید.
الان دیگه این کیبورد رجیستر شده و شما میتونید از آن استفاده کنید.
یک کیبورد دیگه هم قبلا معرفی کردم به اسم SPB Full Screen Keyboard . این کیبورد را هم اگر خواستید
مانند کیبورد resco نصب میکنید و توسط کیجن مخصوص خودش که در داخل فایل دانلود شده همراه کیبورد
در صفحه اول وجود داره نصب و رجیستر میکنید. روش رجیستر کردنش هم با رسکو هیچ فرقی نمیکنه فقط در
قسمت تنظیمات کیبورد بجای Resco باید وارد SPB Keyboard را انتخاب کنید و وارد تنظیمات آن بشید تا بتونید
قسمتی که برای وارد کردن سریال وجود داره پیدا کنید.
بعد از نصب و رجیستر کردن کیبورد SPB فایل زیر را که توسط یک یک ایرانی به اسم Ameer برای فارسی زبانان
درست شده را دانلود میکنید.
بعد از دانلود فایل بالا بدون اینکه کوچکترین تغییری چه در اسم و چه در خود فایل بدید آن را در مسیر نصب شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیبورد SPB در داخل پوشه ای به اسم Skin کپی میکنید.
این مسیر در داخل گوشی شما وجود داره یعنی اول پوشه Program را پیدا میکنید بعد پوشه Spb Keuboard و
بعد در داخل آن هم پوشه ای دیگر به اسم Skin وجود داره.
وارد پوشه که شدید یک فایل دقیقا به اسم kbd_skin.zip وجود داره که از قبل در داخل پوشه بود و ربطی به فایلی
که شما دانلود کردید ندارید. این فیل را یا کاملا پاک کنید و یا اسم آن را تغییر بدید. حالا فایل دانلود شده به اسم
kbd_skin.zip که در بالا لینکش رو گذاشتم دقیقا در همان مسیر که گفتم یعنی داخل پوشه Skin کپی میکنید.
حالا میتونید برید از داخل زبانهای کیبورد Spb زبان اول را انگلیسی و زبان دوم را Persian انتخاب کنید تا یک کیبورد
دیگه فارسی نیز داشته باشید.
نمیدونم شما چطوری این کار رو انجام میدید اما برای من مثل همه گوشی هایی که تا حالا داشتم بوده. شایدنمیدانم چرا دسترسی برای تبدیل 3mp به 2mp یا vga را نمیتوان سریع انجام داد
مسیرش فرق کنه اما در کل یه چیزه و من با 3 حرکت میتونم سایز عکس ها رو کوچک کنم.
به این صورت Option ----> Option-----> 3MP & 2MP & VGA
اتفاقا به نظر من دسترسی بهش خیلی راحته چون بصورت تاچه و فقط کافیه مسیر خودش رو طی کنی تا به
مقصد برسی.
خیر فعلا خبری نشده اگر خبری شد در همه دنیا می پیچه نگران نباش.در انتها یادم هست که گفتی sonyericsson میخواد یه آپدیت برای این گوشی بذاره که بقول شما بترکونه ولی خبری نشده اگر از اونهم خبر جدیدی دارین بگین
موفق باشید.
تا 32 گیگ پشتیبانی میکنه هر چند که همچین ظرفیتی فعلا وجود خارجی نداره.
16 گیگ هم روش امتحان شده و بدون کوچکترین نقصی کار میکنه.
جواب این سوالمو نمی دین؟ جواب این سوال بر روی انتخاب من بین ایکس وان و امنیا حکم نهایی رو خواهد زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)