تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 649 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پدر عشق بسوزه....فردا میرم که سفارش بدم.950 تومن با گارانتی کامتل خوبه؟
    دوست عزیز من امروز اعلائدیم بودم گوشی با گارانتی کامتل 890 تمن بود و بدون گرانتی 780 تمن هم دیدم پس بهتره بری و خودت بخری تا این که سفارش بدی
    --------------
    دوستانی که گوشی رو خریدم با گارانتی خریدم یا بدون گارانتی؟؟؟؟؟؟؟؟
    آیا واجب با گارانتی باشه (چون گوشی های دیگه اصلا من نیازی نمی بینم گارانتی دار بخرم و الاگی پول بیشتری بدم و تا به حال بیش از 10 بار گوشی عوض کردم و خدا رو شکر هیچ بار مشکلی برام پیش نیومده ولی ایکس 1 رو نمی دونم!!!!!!!
    -----------
    من الان تا 600 تمن بودجه دارم فکر می کنید تا 1 هفته یا 2 هفته قیمت اوفت کنه که ما هم به جمع دوستان بیایم؟؟؟؟؟؟؟؟(انشاااله)

داره خودمونی میشه radian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز من امروز اعلائدیم بودم گوشی با گارانتی کامتل 890 تمن بود و بدون گرانتی 780 تمن هم دیدم پس بهتره بری و خودت بخری تا این که سفارش بدی
    --------------
    دوستانی که گوشی رو خریدم با گارانتی خریدم یا بدون گارانتی؟؟؟؟؟؟؟؟
    آیا واجب با گارانتی باشه (چون گوشی های دیگه اصلا من نیازی نمی بینم گارانتی دار بخرم و الاگی پول بیشتری بدم و تا به حال بیش از 10 بار گوشی عوض کردم و خدا رو شکر هیچ بار مشکلی برام پیش نیومده ولی ایکس 1 رو نمی دونم!!!!!!!
    -----------
    من الان تا 600 تمن بودجه دارم فکر می کنید تا 1 هفته یا 2 هفته قیمت اوفت کنه که ما هم به جمع دوستان بیایم؟؟؟؟؟؟؟؟(انشاااله)
    سابقه نداشته توی یکی دوهفته قیمت گوشی 180 تومن افت داشته باشه .

مگه شما اینطوری حساب کنین که هم در عرض این یکی دو هفته قیمت افت داشته باشه و همم شما به

بودجتون کمی اضافه کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تو بعضی از سایت ها دیدم که سی پی یو اکسپریا رو دو هسته ای معرفی کرده بود. ویکیپدیا بود. ولی تو دو تا سایت معتبر موبایل دیدم که به این موضوع اشاره ای نشده بود. از کسانی که در این زمینه اطلاع دارند لطفا عرض کنند که سی پی یو اکسپریا دو هسته ای است یا یک هسته ای؟
    Last edited by sepand_salehi; 29-12-2008 at 23:46.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست داری پنل اول اکسپریا به شکل زیر بشه؟

برنامه های زیر رو نصب کن.

SPB Pocket Plus
    Inesoft
    Spb Time
    Pocket Digital Clock

حالا پلاگین هایی که همراه این برنامه ها نصب میشه رو میتونید تنظیم کنید که کدومشون اول یا آخر قرار بگیره.
    برای تنظیمات این پلاگین ها میرید به تنظیمت گوشی و بعد قسمت Home Today. هر پلاگینی که خواستید
    غیر فعال بشه تیکش را بر میدارید و بعد بهتره یک بار هم سافت ریست بکنید.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سابقه نداشته توی یکی دوهفته قیمت گوشی 180 تومن افت داشته باشه .

مگه شما اینطوری حساب کنین که هم در عرض این یکی دو هفته قیمت افت داشته باشه و همم شما به

بودجتون کمی اضافه کنین
    تا 140 تمن سابقه داشته ان 95 8 گیگ 56 تمن بود اومد رسید به 430 تمن
    و بعد دوباره یکم قیمتش رفت بالا

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اقا مهران به نظرت حجم اپدیت x1 با sony ericsson updater service چه قدر هستش؟

ruzy جان شما فعلا احتیاج به آپدیت گوشی نداری چون اولا آپدیتی فعلا براش نیومده و دوما احتیاجی به آپدیت گوشی
    ندارید چون مشکل بزرگی وجود نداره که بخواد آپدیت بشه. اگر مشکل بزرگی در این گوشی وجود داشت مطمئن
    باش سونی اریکسون مثل تمام پاکت پی سی های دیگه یا پچ ضروری براش بیرون میداد یا کلا رامش رو آپدیت میکرد.

الان مگه شما مشکلی با رام فعلیش داری که بخوای آپدیت کنی؟

به فرض مثال آپدیتی هم برای این گوشی اومده باشه اما اگر شما مشکلی باهاش نداری چرا میخوای آپدیت کنی.
    آپدیت کردن گوشی درسته که در اکثر مواقع باعث بهتر کار کردن گوشی میشه اما مواردی که آپدیت کردن یک
    پاکت پی سی باعث بوجود آمدن مشکلات دیگری شده هم کم نبوده.

پس سعی کنید تا آپدیتی برای گوشی اومد آپدیتش نکنید. اول صبر کنید یک مدت بگذره و افرادی اون رام رو امتحان
    کنند و اگر مشکلی دیده نشد مطمئن باش چه خودم چه افراد دیگه مانند نینجا و پوریا که این گوشی رو دارند خبرش
    رو بهتون میدند.

اما در جوابت سوالتون من احتمال میدم که اگر آپدیتی برای این گوشی بیاد بالای 100 مگابایت حجم خواهد داشت.

8. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ruzy سوال هایه بیخودی می کنه چون قصدی نداره و از رویه ........می پرسه سوالات رو..........این رو می خواستم خیلی وقت پیش بگم ولی خب

10. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگر صداش در هنزفری از دبیلو 960 بیشتر باشه میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهران عزیز ،
    1- من که متوجه نشدم چه جوری فایل rar رو میشه به cab تبدیل کرد لطفا توضیح بهتر بده
    2- چرا این x1 با همه محسناتش و این همه توانایی zoom در عکسبرداری و فیلمبرداری نداره؟ امیدوارم که من اشتباه کرده باشم وگرنه یک ضعف بسیار وحشتناکی است ، چون الان پیش پا افتاده ترین دوربینهای دیجیتال زوم دارند
    3- چرا وقتی sms میفرستم توی inbox هم نمایش داده میشه؟ خنده دار نیست ؟ مخصوصا وقتی برای چند نفر یک sms
    را میفرستم به تعداد آنها در inbox همان sms نمایش داده میشه که باید یکی یکی پاک کنم
    4- وقتی یک sms برام میاد نمیتونم وقتی خوندم forward کنم علت چیه؟ تا از داخل sms وارد دفتر تلفن نشم و بعد برگردم نوشته forward روشن نمیشه!!...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهران عزیز ،
    1- من که متوجه نشدم چه جوری فایل rar رو میشه به cab تبدیل کرد لطفا توضیح بهتر بده
    2- چرا این x1 با همه محسناتش و این همه توانایی zoom در عکسبرداری و فیلمبرداری نداره؟ امیدوارم که من اشتباه کرده باشم وگرنه یک ضعف بسیار وحشتناکی است ، چون الان پیش پا افتاده ترین دوربینهای دیجیتال زوم دارند
    3- چرا وقتی sms میفرستم توی inbox هم نمایش داده میشه؟ خنده دار نیست ؟ مخصوصا وقتی برای چند نفر یک sms
    را میفرستم به تعداد آنها در inbox همان sms نمایش داده میشه که باید یکی یکی پاک کنم
    4- وقتی یک sms برام میاد نمیتونم وقتی خوندم forward کنم علت چیه؟ تا از داخل sms وارد دفتر تلفن نشم و بعد برگردم نوشته forward روشن نمیشه!!...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •