پردازنده شما ضعیفه و مادربرد تون هم pcie2 هست!؟!؟
این خودش کافی هست تا نتونی از تمام قدرت گرافیک استفاده کنی و اینکه اجرا با کیفیت یک بازی باید همه قطعات در یک سطح و مناسب حد اقل!سیستم مورد نیاز بازی باشن!
برای این مدل 512 مگ کافی هست!در ضمن با این سیستم و کارت گرافیک اصلا انتظار رزولوشن +جزییات بالا رو نداشته باشید!4670 کارت متوسطی محسوب میشه!
خلاصه از رک گویی ناراحت نشو!اینا رو میگم که بعدا پشیمون نشید که چرا ارتقا کلی ندادی!باز تصمیم با خودته اگه فقط گرافیک م یخوای بخری 4670 تو رنج 100 تومنه بهترین انتخاب هست!
فکر کنم جنس فروخته شده پس گرفته نشود!مگر در شرایط گارانتی و تعمیر و تعویض!
دوست عزیز باز یه چیزی گفتی ها!!!!
.gif)
مقدار رم تاثیر نداره!!!!!!
.gif)
.gif)
خدای من این روز ها چه چیزها که نمیبینم!!!!!
مقدار رم تو بازی تاثیر زیادی نداره!!!!!!!میشه برای من توضیح بدی !؟!؟!؟!؟!؟؟!؟
اولین فاکتور مهم رم برای بازی مقدار اون هست!!!!!!!قبلا هم به شما گفتم باز داری حرف غلط خودت رو تکرار می کنی!لطفا کاربرا رو گمراه نکن!پس این طور که شما میگی یه گیگ ddr3 داشته باشی 1333(یا حتی ddr2-1066! بازی gta iv رو تو ویستا راحت اجرا می کنی!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
.gif)
.gif)
و من مثلا با 2 یا 4 گیگ ddr2-800 !؟؟!؟!؟!از اون حرف ها بود ها!
برای همین هم هست که بازی ها تو سیستم مورد نیازشون مینویسن فقط 1 گیگ و فقط 2 گیگ!نمی نویسنن دو گیگ دی دی آر چند و فرکانس چند و برند چی!!!!!!!!
بعد که شما مقدار رمت کافی باشه فرکانس و نوع و سرعتش میتونه یه تاثیر جزئی در فریم ریتت داشته باشه!قبلا هم گفتم حدود 5 فریم!
درست نفهمیدم !
فکر کنم منظورتون این بود که ddr3-256از ddr2 1g قوی تره!؟بله توی کارت گرافیک مقدار حافظه جز فاکتور های آخر هست!
حدود 5-7% قوی تره ولی چون اختلاف قیمتش ارزش (نسبتا!)اختلاف پرفرمنس رو نداره من 4670 رو ترجیح میدم!
.gif)