دوست عزیز قیمتش تا 750 تومان افت میکنه تا 20 روزه دیگه ولی اگر منتظری تا 500 یا 600 بشه فکر نکنم تا اون حد افت کنه به نظر من 20 روز دیگه صبر کن من که نتونستم صبر کنم
دوست عزیز قیمتش تا 750 تومان افت میکنه تا 20 روزه دیگه ولی اگر منتظری تا 500 یا 600 بشه فکر نکنم تا اون حد افت کنه به نظر من 20 روز دیگه صبر کن من که نتونستم صبر کنم
اگه نگران این مساله ای فعلا دست نگه دار صبر کن تا بعد عید!
آخه من w950 رو خریدم 640 تومن هفته بعدش شد 530 تومن!!
این همه هم نمی تونم صبر کنم آخه..!![]()
همچین چیزه خفنی هم نیست ها که اینجور جو میدید!
اینم مثل بقیه پاکت پی سی ها!
یک ماشین حساب حرفه ای به اسم HiCalc همراه با قابلیت رسم نمودار.
شاید خیای از شما بدنبال یک ماشین حساب خوب برای اکسپریا بگردید. از آنجایی که ماشین حسابهای زیادی برای
پاکت پیسی ها وجود دارند انتخاب بین یکی از این ماشین حساب ها کار چندان ساده ای نیست. بعضی از ماشین
حساب ها ظاهر گرافیکی ساده ای دارند و کار با آنها زیاد دلنشین و جالب نیست. بعضی دیگر از ماشین حساب ها
هم از رزولیشن گوشی هایی مانند اکسپریا پشتیبانی نمیکنند بنابراین من دنبال ماشین حسابی گشتم که هم
ظاهر گرافیکی جالبی داشته باشه و هم از لحاظ کاربردی واقعا از ماشین حساب های دیگه پیشرفته تر باشه.
HiCalc ماشین حسابی است که به نظر من این نیازها را برای کسانی که دنبال یک ماشین حساب خوب میگردند
فراهم میکنه. این برنامه در نسخه 2.5 از رزولیشن WVGA پشتیبانی نمیکرد و در واقع غیر قابل استفاده بود اما به
تازگی نسخه جدید 2.6 این برنامه ارائه شده و اکسپریا دارها نیز میتونند از این به بعد از این ماشین حساب عالی
بر روی گوشیشون استفاده کنند.
البته ماشین حسابهای خوب دیگه ای مانند 1Calc نیز بخوبی روی اکسپریا کار میکنند و هیچ مشکلی از لحاظ رزولیشن
با این گوشی ندارد. من خودم از هر دو این ماشین حسابها استفاده میکنم چون واقعا هر دوی این ماشین حسابها
جزو بهترین ماشین حسابهایی هستند که برای پاکت پی سی ها وجود دارند.
شما در HiCalc میتونید چندین نمودار را با هم بکشید و یا نقاط تقاطع نمودارها را خیلی دقیق متوجه بشید.
بعد از رسم نمودارها امکانات مختلفی در اختیار دارید که با توجه به این امکانات هم میتونید نقاط مختلف رو
بدست بیارید و یا از نمودار عکس بگیرید و اون رو مثلا در برنامه هایی مانند مایکروسافت ورد و یا محیط های
نوشتاری استفاده کنید.
شما میتونید از این ماشین حساب در حالت لند اسکیپ استفاده کنید و در اکسپریا هیچ مشکلی نخواهید داشت.
این ماشین حساب قابلیت بیشتری مانند کانورتر و یا حل معادلات 2 مجهولی را دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر
در مورد این ماشین حساب میتویند به سایت اصلی اون مراجعه کنید تا با امکانات این ماشین حساب بیشتر
آشنا بشید.
سایت اصلی.
برای دانلود این ماشین حساب هم میتونید یکی از لینک های زیر را انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب فایل cab را به گوشی منقل میکنید و از داخل گوشی آن را نصب میکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیجنی هم که در داخل فایل فشرده شده وجود داره در کامپیوتر اجرا میکنید و اسمی که در owner گوشی
برای خودتون تعیین کردید را در کیجن مینویسید و سریال بدست آمده را با کلیک کردن بر روی Home
وارد میکنید تا برنامه رجیستر بشه.
اگر از آن دسته افراد هستید که با هر کیجنی که گذاشته میشه مشکل دارید و نمیتونید از آن استفاده بکنید
میتونید از روش زیر برای رجیستر کردن برنامه استفاده کنید.
1. سایت زیر را در مرورگر خودتون باز کنید.
2. کد زیر را در قسمت RPN String وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. در قسمت Customer/Device Unique Identifier اسمی را که برای owner گوشی انتخاب کردید بنویسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4. حالا بر روی دکمه ای که روش نوشته شده Calculate Registration Code کلیک کنید تا رجیستر کد قانونی
و رسمی از روش هک به شما داده بشه.![]()
موفق باشید.![]()
نه بابا راسته راسته، من خودم سره همین قضیه معاف شدم...
دوستان اگه بتونین تا آخر بهمن صبر کنین مطمئنن تا 700 می رسه، اگه پولدارین که هیچ، ولی اگه دارین به زحمت واسه این گوشی پول جور می کنین بهترین کار اینه که دندون رو جیگر بزارین که بعدا وقتی 100، 150 تا خورد تو سرش ناراحت نشین...
آره .. اگر 2 سال دیگه صبر کنید حتما با 400 تا هم میشه این گوشی رو خرید.
پدر عشق بسوزه....فردا میرم که سفارش بدم.950 تومن با گارانتی کامتل خوبه؟
زیاده!
بدون گارانتی بگیر!
به نظر شما دوستان ، بهترین روش برای حمل این گوشی چی هست؟
در کیف دستی بذاریم؟ به کمربند ببندید؟ توی جیب؟
راستی میشه این گوشی مثل کلت زیر بغل گذاشت؟ همچین چیزی وجود داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)