من خیلی وارد نیستم میخواستم بدونم برای برطرف کردن این خط خرچنگ قورباغه توی dvd playerخانگی هم میشه کاری کرد یا نه؟![]()
من خیلی وارد نیستم میخواستم بدونم برای برطرف کردن این خط خرچنگ قورباغه توی dvd playerخانگی هم میشه کاری کرد یا نه؟![]()
سلام.
قبلش زیرنویس Srt رو توی ویندوز به sub/idx تبدیل کنید بعد این زیرنویس رو همراه با فیلم دوباره رایت کنید برای استفاده در دی وی دی پلیر
من امروز به کمک این تاپیک و پست بسیار بسیار مفید اول تونستم یه زیرنویس رو با فیلم هماهنگ کنم. (zodiac)
دم همتون گرم مخصوصا آقا امین گل.
چندتا دیگه هم هست که فردا درست میکنم ایشالا.
میشه یکی توضیح بده چطور میشه فایل srt رو به فرمت idx,sub تبدیل کرد؟
با subtitleworkshop و subresync امتحان کردم نمیشه. ممنون میشم یکی توضیح بده.
بابرنامه subtitle creator
طریقه ایجاد فایل Sub / Idx با نرم افزار Subtitle Creator :
قبل از اینکه فایل زیرنویس رو در نرم افزار باز کنین ، وقتی نرم افزار رو باز کردین اولین کارتون این باید باشه که از منوی format دو تا چیز رو تنظیم کنین ، اول font و دیگری character encoding ، در نتیجه برنامه رو که باز کردین ابتدا روی گزینه format میزنین و بعد از اون گزینه change font رو انتخاب کنین .
حالا نوع خط رو از اینجا انتخاب کنین ، من بهتون خط یکان با فونت شماره 20 رو پیشنهاد میدم :
حالا ok میکنیم و بیرون میاییم و دوباره در همون منوی format حالا باید گزینه change character encoding رو تنظیم کنین . به این صورت که باید این گزینه رو ، روی arabic قرار بدین والا خط فارسی رو درست نشون نمیده :
حالا باید یه کار دیگه رو هم بکنین که کامل بشه و اون کار اینه که باید از بزنین روی منوی settings و بعدش وارد گزینه during the load of subtitles بشین و اونجا سه تا تیک وجود داره که باید این سه تا تیک رو حتما بردارین والا فایلتون ناقص باز میشه :
حالا زیرنویس رو در برنامه باز کنین و در اینجا میرسیم به ذخیره کردن . ابتدا روی گزینه file بزنین ، بعدش روی save vobsub as و بعدش فایلتون رو با هر اسمی که دوست دارین ذخیره کنین که در نتیجه با پسوند ساب / آیدی ایکس میشه :
نکات :
بعضی وقتا زیرنویسها رو این برنامه درست تشخیص نمیده که دلیلش این هست که پسوندش ایراد داره ، برای این کار ، قبل از اینکه فایل زیرنویس رو در این برنامه باز کنین یک بار زیرنویستون رو در برنامه subtitle workshop باز کنین و با فرمت srt ذخیره کنین و حالا فایل جدید رو در برنامه باز کنین .
دیگه اینکه بعضی وقتا هم فرمت فایلی که srt هست به صورت unicode هست که در این مواقع باید اول از همه چیز اون زیرنویس رو با برنامه notepad باز کنین و بعدش با پسوند ansi ذخیره کنین و حالا فایلتون رو در برنامه به راحتی باز کنین .
Last edited by senatore20042003; 26-12-2008 at 19:41.
میشه بگین چطوری به sub/idx تبدیل میشه کرد؟من اصلا" زیاد وارد نیستم.ممنون
دقیقا پست بالاییتون !!![]()
بی توجهی منو ببخشین آخه تازه واردم...
بازم ممنون![]()
سلام
یه برنامه می خوام که بشه زیرنویس رو به فایل های mkv بچسبونه
کسی می دونه چی هست :43:
براي تغيير رنگ كل زيرنويس srt در kmplayer گزينه اي هست؟اگر نيست چطور ميشه رنگش را عوض كرد با همين فرمت srt.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)