falconمگه بده عزيزم!!!به اين خوبي...دو روز ديگه يه چيز جديد بياد ميگين jasper به درد نميخوره![]()
falconمگه بده عزيزم!!!به اين خوبي...دو روز ديگه يه چيز جديد بياد ميگين jasper به درد نميخوره![]()
آخه هر چی باشه jasper جدیده و سیاست های یک شرکت بزرگ مثل microsoft طوری نیست که برد جدید بده ولی از نظر کیفیت بد باشه یا مثل قبلی باشه...!
اينم حرفيه...
انشاالله هر مدلي كه ميگيري مباركت باشه و حالشو ببريو ساليان سال برات بمونه
آخرين شماره ماهنامه دنياي پردازش با نقد بازي هايي مثل gears of war 2 ، far cry 2 ، red alert 3 ، call of duty 5 و ديگر بازي هاي 360 منتشر شده .
تاپيك مربوطه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا فقط تو مدل های آرکد جاسپر دیدن.. ولی معلوم نیست شایدم تو مدل های دیگه هم باشه که هنوز اعلام نکردن..آقا واقعا برد jasper روی elite نیستش ؟؟ من گفتم دوستم هفته دیگه که داره میره دوبی فقط برام elite با برد gasper بیاره!!
اگه نباشه که بد میشه باز باید فالکون بگیریم!!
نگاه کن هنوز هیچ چیز معلوم نیست و امکان داره جاسپر مشکلات رو داشته باشه..
به نظر من چون دیگه فرصت خرید نداری همون الیت با مادربرد فالکون رو بخر..
اینطوری که شایع شده درایو مادر برد جاسپر با فالکون فرق داره البته هر دو لایتون هستند ولی اگه فرضا فرق داشته باشه دوباره داستان کپی خور شدن پیش میاد و اونوقته که همون فالکون بهتره![]()
دوستان عزیز سلام.من یک عضو تازه واردم.حدود 150 صفحه از این تاپیکو خوندم ولی هنوز کامل به پاسخ اونا نرسیدم می دونم شاید به سوالات من حدود100000بار جواب داده شده باشه ولی ناراحت نشین و به من جواب بدین.
1.میخوام بدونم اگه من بخوام یه xbox360 مدل الیت بخرم از لحاظ حرارتی دیگه مشکلی نداره و من می تونم بدون هیچ نگرانی باون روزی 6-7-8 ساعت بازی کنم(البته این مقدار بازی متغییره وشاید بعضی روزا خیلی کمتر بازی کنم به خاطر مدرسه هاکه البته بعید می دونم به روزی 8 ساعت برسه)
2.دیگه برای درایو اون نیازی نیست نگران باشم و بازی ها رو راحت اجرا می کنه
3.نشونه ی دست دوم بودن xbox360 چیه و آیا شما به من خرید اینترنتی یا سفارشی رو پیشنهاد میکنید
4.اگه تلویزیون hd نباشه میشه بازی کرد یعنی توی تلویزین های معمولی میشه با کیفیت ps2 یا یه چیزی تو این مایه ها بازی کرد
5.قیمتی که من دادن 650 تا 690 به نظر شما قیمتش خوبه
6.اگه الیت گیرم نیومد پرمیوم هم رهحت و بدون مشکل کار میکنه
7.دوستان عزیز اگه کسی جایی تو شیراز سراغ داره(جای معتبر) به من معرفی کنه وجای خوبی باشه و قیمت دستگاه هم اصلا مهم نیست فقط جای خوبی باشه
خوب می دونم که خوندن این همه سوال هم کسل کنندس ولی ترو خدا یه کمکی به من بکنید این سوال ها رو تا اونجا که می تونید کامل جواب بدید تا اخر عمر کوچیکتونم![]()
1.شما الان هر مدلي كه بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد و راحت روزي 8 ساعت بازي كن.
چون همه مدل ها داراي برد falcon هستند و ديگه اون مشكل 3چراغ تموم شده...
2.درايو هم كه ديكه الان lite on هك شده و فكر نكنم مشكلي داشته باشي.
4.نه اگر روي tv معمولي هم بازي كني بهترين گرافيك بهت ميده البته با مانيتور بهتر ميشه كيفيت.
5.فكر كنم گرون گفتن بهت
6.همون طور كه در جواب سوال اولت گفتم با permium هم مشكلي نخواهي داشت
7.اينم بهت پ.خ. ميدم دوست عزيز...
1-معمولا نباید با 7-8 ساعت در روز بازی کردن برای کنسول مشکل پیش بیاد .. فقط نباید بگزاری که زیاد گرم بشه.. مثلا هر دو ساعت که باز میکنی 1-2 ساعت بهش استراحت بده که احیاناً مشکلی برات پیش نیاد.دوستان عزیز سلام.من یک عضو تازه واردم.حدود 150 صفحه از این تاپیکو خوندم ولی هنوز کامل به پاسخ اونا نرسیدم می دونم شاید به سوالات من حدود100000بار جواب داده شده باشه ولی ناراحت نشین و به من جواب بدین.
1.میخوام بدونم اگه من بخوام یه xbox360 مدل الیت بخرم از لحاظ حرارتی دیگه مشکلی نداره و من می تونم بدون هیچ نگرانی باون روزی 6-7-8 ساعت بازی کنم(البته این مقدار بازی متغییره وشاید بعضی روزا خیلی کمتر بازی کنم به خاطر مدرسه هاکه البته بعید می دونم به روزی 8 ساعت برسه)
2.دیگه برای درایو اون نیازی نیست نگران باشم و بازی ها رو راحت اجرا می کنه
3.نشونه ی دست دوم بودن xbox360 چیه و آیا شما به من خرید اینترنتی یا سفارشی رو پیشنهاد میکنید
4.اگه تلویزیون hd نباشه میشه بازی کرد یعنی توی تلویزین های معمولی میشه با کیفیت ps2 یا یه چیزی تو این مایه ها بازی کرد
5.قیمتی که من دادن 650 تا 690 به نظر شما قیمتش خوبه
6.اگه الیت گیرم نیومد پرمیوم هم رهحت و بدون مشکل کار میکنه
7.دوستان عزیز اگه کسی جایی تو شیراز سراغ داره(جای معتبر) به من معرفی کنه وجای خوبی باشه و قیمت دستگاه هم اصلا مهم نیست فقط جای خوبی باشه
خوب می دونم که خوندن این همه سوال هم کسل کنندس ولی ترو خدا یه کمکی به من بکنید این سوال ها رو تا اونجا که می تونید کامل جواب بدید تا اخر عمر کوچیکتونم![]()
3- چونکه برای کپی خور کردن دستگاه رو باز میکنن پس نمیشه تشخیص داد که این کنسول نو هست یا دسته دوم مگر اینکه آکبند بخری..ولی اگر از فروشگاه ها معتبر بخوای بخری مشکلی نیست و میتونی بهشون اطمینان کنی.
4- این دستگاه خیلی از ps2 کیفیتش بالاتر هست و چه با tv معمولی وچه hd تصویر خیلی واضحی داره .. فقط تو hd ها وضوح تصویر بالاتر هست.
5- این قیمتی که بهت گفتن خیلی گرون هست و اصلا فکرشم نکن که با این قیمت بخری..
6- هیچ فرقی بین پریمیوم و الیت به غیر از هارد بیشتر و کابل hdmi اضافی وجود نداره..و کیفیت ساختشون یکیه..
برای خرید هم یک سر به اینجا بزن که این دونفر قابل اطمینان هستن.. قیمتشون هم فوق العاده پایینه..
پیام
مجیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز سلام .از resident evilوterova عزیز بسیار ممنونم واقعا به من لطف کردید و به محض اینکه تعداد پستهای من به 10 برسه برات پ.خ میدم resident_evil
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)