تو ایران که نیومده.. راستشو بخوای من به جاسپر بودن پریموم ها شک دارم .. فعلا فقط آرکدش تایید شده..
تو ایران که نیومده.. راستشو بخوای من به جاسپر بودن پریموم ها شک دارم .. فعلا فقط آرکدش تایید شده..
آقا حالا كه هك شد تو تهران كجا كپي خور ميكنن؟
خواهشا يه جايي رو معرفي كنيد....چقد ميگيرن؟
سلام
کمک ! اولین بازی رو که تو کنسول گذاشتم بعد از نیم ساعت گفت cd کثیفه پاکش کن پاک کردم ولی بازم جلوتر گفت بازم کثیفه در صورتی که کثیف نبود. من کنسولو آلمان کرک کردم cd فروش می گه بد کپی خور شده . کسی می دونه چیکار کنم ؟ وسط بازی اینجوری می شه اگه لینک داشبورد جدیدم بدید ممنون می شم
نکست جن این کارو کامل انجام میده .. فکر کنم 60 تومن بگیره ولی باید خودت زنگ بزنی و بپرسی.. Nextgen.ir
فکر کنم biggame هم انجام بده ولی از قیمتها خبر ندارم.. (خیابان شریعتی - بعد از میرداماد - مجتمع مینا - طبقه 2 تجاری - پلاک 31)
بچه ها اگه دستگاه رو کپی خور کنم ولی برای بازیهای LIVE ... Online از بازی اصل ORIGINAL استفاه کنم اونوقت ماکروسافت میتونه شناساییم کنه و بنم کنه ؟
کسی میدونه بازی اصل GTA-IV واسه XBOX-360 قسمتش چنده ؟ ... واسه LIVE میخوام .
سایتی رو سراغ دارید که لیست بازیهای اصل رو برای فروش داشته باشه + قیمتشون .
بازم ممنون
الان اکثر بازی های کپی که عرضه میشن کاملا مطمئن هستند و مشکلی برای لایو بازی کردن نداره.. و فقط بعضی از اونها امکان داره که کامل Stealth Patch نشده باشن مشکل داره.. که اونهم به راحتی با داشتن یک نرم افزار مخصوص قابل تشخیص هست..بچه ها اگه دستگاه رو کپی خور کنم ولی برای بازیهای LIVE ... Online از بازی اصل ORIGINAL استفاه کنم اونوقت ماکروسافت میتونه شناساییم کنه و بنم کنه ؟
کسی میدونه بازی اصل GTA-IV واسه XBOX-360 قسمتش چنده ؟ ... واسه LIVE میخوام .
سایتی رو سراغ دارید که لیست بازیهای اصل رو برای فروش داشته باشه + قیمتشون .
بازم ممنون
پس معمولا برای لایو بازی کردن با دیسک های کپی مشکلی وجود نداره.. من و خیلی از بچه ها الان دارن با همین دیسک های کپی تو لایو بازی میکنن و هیچ مشکلی ندارن .. اون تعدادی هم که بن میشن از بی دقتیشون هست..
اما اگر شما از دیسک اورجینال استفاده کنید.. به هیچ وجه از جانب دیسک بن نمی شید..
معمولا بازی ها اورجینال xbox تو ایران خیلی کم گیر میاد و معمولا باید سفارش بدی برات بیارن.. خواستی pm بده تا آدرس کسایی که سفارش می گیرن رو بهت بدم.
بچه ها در مورد این LIVE بازی کردن یکم توضیح میدین یعنی چی؟
مثلا gta iv چی داره که همه بخوان با هم بازی کنن؟! یه توضیح کامل بدین ممنون میشم
والا GTA IV تا حالا تست نكردم.ولي يه سري بازي ها واقعا جذابيت شديدي داره لايوشون!!!
مثلا GearS Of WaR ازون بازياس كه بدجور جذبت ميكنه...خب حالت هاي مختلفي داره هر بازي براي
لايو و هر چقدر اين حالت ها متنوع تر و نو آورانه تر باشه جذابيت بازيم ميره بالاتر...3تا از بازي هايي كه
من بازي كدرم و بهم خيلي حال داده GearS Of WaR2,Call Of DuTy ModerN WarFare,FiFa09
بايد خودت تجربه كني تا متوجه بشي چه دنيايي داره لايو...
duste aziz manam in moshkelo dashtam moshkel az jense cd ya bad rait shodane cd hast negaran nabash boro cd ro pas bede az cd haie khub estefade kon
آقا واقعا برد jasper روی elite نیستش ؟؟ من گفتم دوستم هفته دیگه که داره میره دوبی فقط برام elite با برد gasper بیاره!!
اگه نباشه که بد میشه باز باید فالکون بگیریم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)