سليقه ايه... ولي من فك مي كنم مشكيش قشنگ تر باشه!
سليقه ايه... ولي من فك مي كنم مشكيش قشنگ تر باشه!
گوشی من مشکیه ولی مال مهران خان فکر کنم نقره ای باشه!
سلیقه ایه!
من همیشه معتقدم مشکی رنگ با کلاسیه!
یه سوال مهمتر...
رنگ نقره ایش رنگ طبیعی فلز قابش هست.(اگه اشتباه نکنم) ولی در مورد رنگ مشکی,میخوام بدونم رنگ مشکیش بعد از یه مدت به خاطر دست مالی شدن و عرق کردن دست, رنگش نمیره؟
دوست عزیز رنگش همون رنگ فلزی قابش هست.(استیل)
در مورد رنگ مشکیش هم دقیقا نمیتونم نظر بدم چون مال منم نقره ای هست.ولی این گوشی با کیفیت خیلی خوبی ساخته شده و محاله که رنگش بره.
تایید میشه.سونی اریکسون توی کیفیت ساخت x1 میشه گفت سنگ تمام گذاشته.
يكي از دوستان در مورد lcd توضيح بده. ضد خش هست يا نه ؟ اصلا lcd چيزي مثل محافظ داره يا مسقيما لمس ميشه.
دوستان سلام
آقا قیمت چنده الان؟
لطفا برام pm کنید
ممنون
سلام
گارانتی که اینجا معنیی نمیده
بدون گارانتیش چند ؟
دوست عزیز از لحاظ ضد خش بودن که lcdهیچ گوشی ضد خش نیست .بجز چند مورد از گوشیهای مدل 8800 نوکیا و دیگر برندها که جنس lcd انها هم که saphire crystal هست.
ایپاد و ایفون هم درسته که میگن lcd ضد خشی دارند ولی باز هم برای احتیاط کاری لازمه که محافظ lcd براشون بخری.من خودم بارها اتفاق افتاده که گوشی رو بدون محافظ lcd تو جیبم گذاشتم و دیدم که کلید تو جیبم به lcd خش انداخته.و در کل موارد زیادی هست که میتونه به lcd گوشی خش بندازه که تنها راه حلش هم محافظ lcd هست که میتونه محافظت کنه.
بنابراین مجبور شدم دیگه از محافظ lcd استفاده کنم.
در مورد اکسپریا هم بگم که خودش محافظ lcd داره ولی جنسش عالی نیست و باید خودت محافظ lcd بگیری و روش بچسبونی.بجز ایپاد یا ایفون که برای خودشان محافظ خوب و استانداردی دارند.برای بقیه گوشیها جنس خوب محافظ ال سی دی psp خوبه که اصل ژاپنه و انصافا هم سگ جونه.
من برای اکثر گوشیهام محافظ psp میخرم و اندازه میگرم و بعد از برش روش میچسبونم.
در پایین هم عکسی گذاشته ام که محافظ ال سی دی اصلی اکسپریا و ایپاد تاچ و محافظ ال سی دی psp که به n95 8gb هم چسبونده ام رو ببینید.برای p1 هم که محافظ ال سی دی اصلی psp رو اماده کرده ام.
موفق باشید.
البته C905 و W902 هر دو LCD ضد خش دارن از جنش mineral glass .این 2 تا رو هم به لیست اضافه کنید.
قیمت هم افت زیادی داشته ,آخرین قیمت:705 دلار:
راستی نمیدونم چرا قیمت Silver گرونتر هست.714 دلار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 25-12-2008 at 23:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)