چه آمارگیری جالبی!
چه آمارگیری جالبی!
حامد يه آمار گيري ببينن ميتوني مثل آدم اضافه كني به اين تاپيك !چه آمارگیری جالبی!![]()
5 سال پیش همچین روزایی بود که شاهکار سونی اریکسونو خریدم و هنوز دارمش! (I mean P800)
حالا یه شاهکار دیگه اومده به بازار! 5سال پیش کسی نمی دونست باطری 1000mAh چیه ولی این باطری هنوز 2 روز شارژ نیگه می داره.
موندم اگه x1 رو بگیرم تا چند سال قراره نگهش دارم.
اون موقع که p800 رو گرفتم نوکیام یه سری گوشی داشت که همه دوستام از اونا گرفتن (6600, 7650). ولی همه دیدن که چقدر زود خز شدن. Omnia منو یاد اون گوشی ها میندازه!
کی می آیی پیشم جانم به قربانت؟ خواب و خوراکم را ربودی!
Last edited by peymanmo6; 25-12-2008 at 14:03.
عشق چه بلای که سر آدم نمیاره!
پیمان جان شما فکر کنم از عشق این گوشی داری وارد حیطه ادبیات و شعر میشی!![]()
جملات عرفانه ای بود![]()
دیگه اینطوریا هم نیست قبول دارم اون موقع p800 انقلابی بود اما من که sx1 داشتم باتریش 1000mAh بود گرچه الان n95 950mAh باتری داره.
اما تو یه چیزایی se جلوتره یه چیزایی هم samsung , Nokia مثلا همین فیلمبرداری، w900 فیلمبرداریش QVGA 30fps بود که ماله 4 سال پیشه c905 هم همینه با دوربین 8 مگاپیکسلی.
با اینکه خودم از SE خیلی خوشم میاد.
ممنون
تایید میشه.البته توی لوازم الکترونیک رسم اینه که هیچ وسیله ای کامل نیست.بالاخره توی یک چیزی لنگ میزنه.
در مورد فیلم برداری من واقعا این قضیه برام سوال هست و بدون جواب.
نمی دونم چجوریه که هر برندی یه چیزی رو زودتر میده بیرون تو آپدیتش خوب عمل نمیکنه
مثلا سونی تو فیلمبرداری با w900 اولی بود. اولین برندی بود که 30fps بود و الان از همه عقب افتاده.
یا نوکیا که اولین 5 مگاپیکسلی قدرتمند بود ولی تو 8 از همه عقب افتاده!
من یه دوربین عکاسی pana گرفتم مدل fz18، با زوم 18x و یه لنز گنده. کیفیت فیلمش 640x480 بدون امکان زوم !
در شرایطی که دوستم یه دونه از این دوربینای جمع و جور pana گرفت با 10x زوم و کیفت فیلم برداری HD!
این یعنی ساعت ها فکر میکنن که فلان محصولشون چه خصوصیاتی داشته باشه تا به قول دوستمون هیچی بهترین نباشه!
واسه SE کاری نداشت که دوربین xperia رو 5 یا حتی بالاتر بزنه. ولی اون وقت خیلی از مشتریاشو تو محصولات دیگش از دست می داد.
در ضمن sx1 هم سلطان siemens بود، یاد جوانیا بخیر! اون وقتا یه صقای دیگه داشت![]()
منتظر هيكارو باشيد
انشاالله با كيفيت hd فيلم برداري خواهد كرد( سوني اريكسون خواهشا مارو روسفيدمون كن!)
من به شخصه با يه فيلم با كيفيت خيلي بيشتر از يه عكس حال مي كنم.... دوست دارم بيشتر فيلم بگيرم!
یه سوال خیلی مهم.من چون هنوز سعادت وافر نصیبم نشده که این زیبای خفته رو از نزدیک زیارت کنم,آقایونی که از نزدیک دیدن نظر بدن, کدوم رنگش قشنگتره؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)