آقا این مود رو چجوری باید نصبید؟؟ مگه نباید اون 2 تا فایلو تو پوشه هاشون ریپلیس کرد؟؟ انکارو میکنم بازی دیگه بالا نمیاد!!! درست نصب میکنم؟
آقا این مود رو چجوری باید نصبید؟؟ مگه نباید اون 2 تا فایلو تو پوشه هاشون ریپلیس کرد؟؟ انکارو میکنم بازی دیگه بالا نمیاد!!! درست نصب میکنم؟
سلام دوستان ...
سپهر عزیز مود در ویرایش های نهایی پست اول اضافه شده ...
بنچمارک هم حرف نداره ... کمی اورکلاک میتونه ببره بالاتر ...
در ضمن بعد از نصب مود نباید به تنظیمات دست بزنید !
میتونی با کم کردن چیز های دیگه View Distance رو بیشتر کنی ! البته بعد از مود اینکار رو نکن !
پچ و مود در صفحه ی اول رو امتحان کنید !
من همچنین در اول معرفی مود گفتم که ممکنه این روش کار هم نکنه !
چرا فقط به نیمه پر و یا به نیمه ی خالی لیوان نگاه میکنید ؟
پست اول ...
من تايپيك اول را كامل خوندم و چيزي راجع به پچ و مود نديدم و يا درست کامل نخونده اید !
پچ رو نصب کردید ؟
مود رو هم امتحان کنید !
پچ در پست اول هست ! CTRL + F رو در مرورگرتون بزنید و کلمه ی پچ و Patch رو سرچ کنید !
نه ! شما درست بخونید می بینید که باید قبلش با MAGIC IV بازی رو پچ کنید و بعد این کار رو کنید !
پست اول ...
ممنون از كمكت beny جون. راهي كه گفتي رو انجام دادم.اما درست نشد.نكتهي قابل توجه اينكه
همين بازي خودم رو پيش يك سيدي فروشي كه مر قابل اعتماديه بردم.اون هم تست كرد و گفتش
كه براي اون 3 dvd رو كامل ريخته ولي dvd 4 به علت صدمه ديده بودن dvd براش نريخته.حالا از استادان
خواهش ميكنم راه حلي برام بگن...
اينم سوال:صفحه ي 78 اولين پست(اگه اشتب نكنم)![]()
درسته ! آخه وقتی magic pach رو باز میکنم این ارور رو میده! مشکل از چیه؟
واسه ی من فقط یک بار setup داشت.
و فایل هایی هم که توی ستاپم کپی شده این ها بودن.
وقتی روی LaunchGTAIV میرم این ارور رو میده:
![]()
کسی نیست به مشکل من برسه؟!!!
شما باید پچ رو اول کپی کنی اونجایی که بازی رو نصب کردی ، بعد از اونجا نصبش کنی .سلام
ببخشید من این پچی که برای برطرف کردن تیک بازی هست رو گرفتم و میخوام نصب کنم ارور میده که مطئن شوید که gta:iv بر روی سیستمتان نصب شده باشد!!!
مشکل از کجاست؟!
سلام.
ولی من کپی نکردم همینطوری نصب کردم.
یکی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Beny-Nvidia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما sp3 اکس پی و یا sp1 ویستا رو نصب کنید !
در ضمن ویرایش سی ام برای خیلی ها کار کرده !
یادتون باشه تنظیمات بازی رو بد از مود کردن دست نزنید !
dooste aziz man xp sp3 daram
ama ye chizi ke motevajeh shodam aslan too option man video quality o ina nadare
systeme man ine
ram:2gig
cpu:2.8
graghic:256
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)