دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما همون farhooode هستیکه با این یوزرت w960 رو تعریف میکنی و با یوزر userex میخواهی گوشی انتخاب کنی که شبیه همون w960 ناز و خوشکل و خوش دستت باشه.
![]()
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما همون farhooode هستیکه با این یوزرت w960 رو تعریف میکنی و با یوزر userex میخواهی گوشی انتخاب کنی که شبیه همون w960 ناز و خوشکل و خوش دستت باشه.
![]()
Review اکسپریا از دید GSMArena.
این ریویو بعد از مدتها توسط gsmarena منتشر شد... من خودمم هنوز نخوندم فعلا بریم بخونیم ببینیم چیز تازه ای
برای گفتن داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
آیا واسه اکسپریا برنامه ای هست که بشه رزلوشن گوشی رو تغییر داد ؟
آخه من بازیهای gameloft رو خیلی دوست دارم اما اکثرشون رزلوشن متفاوتی دارن مثلاً 320*240 واسه همین تمام صفحه اجرا نمی شن.
واسه HD یه برنامه دیدم که می شد باهاش برنامه های 640*480 رو تمام صفحه اجرا کرد.
ببخشید ولی من کلا ریویو های mobile review رو منصفانه نمیدونم.این نظر من هست.البته کسانی که بقیه ریویوهای الدار رو در مورد گوشی های سونی اریکسون خوندن فکر کنم نظرشون همین باشه.
ریویو فقط ریویوهای GSMARENA که الحق نه طرفداری میکنه نه بیخود ایراد میگیره.
SAMSUNG جان در مورد باطری قبلا یک تست از باطری اکسپریا گذاشتم و هر کسی میتونه مشابه اون تست رو
بر روی پاکت پی سی خودش آزمایش بکنه تا قدرت واقعی باطری که بر روی گوشی داره دستش بیاد.
من تا حالا ندیدم کسی از باطری اکسپریا شکایت داشته باشه اما دیدم افرادی رو که از باطری های دیگر
پاکت پیسی ها که به 2 روز هم نمیرسه شکایت داشتند. و اینو با قاطعیت میتونم بگم که اومنیا پیش اکسپریا
از لحاظ باطری حرفی برای گفتن نداره. این چیزی هست که الان دارم میبینم. بعد از 2 ماه استفاده کردن از این گوشی
قدرت باطری این گوشی به من و کسانی که از این گوشی استفاده میکنند ثابت شده.
حتی اگر مقدار گنجایش باطری هایس اومنیا و اکسپریا را از لحاظ میلی آمپر با همدیگه مقایسه کنیم باز هم اکسپریا
با باطری 1500 میلی آمپری گنجایش بیشتری داره تا اومنیا. هر چند که میدونم به همان اندازه که میلی آمپر میتونه
مهم باشه نوع سیستم عامل و سی پی یو نیز در مصرف باطری تاثیر گذارند و از آنجا که هر دو تقریبا از یک سیستم
استفاده میکنند میشه گفت که میزان مصرف باطری در این 2 گوشی تا حدی برابر است اما چون باطری اکسپریا
کنجایش بیشتری داره در نتیجه اومنیا زودتر باطریش تموم میشه تا اکسپریا.
بهر حال تصمیم نهایی در مورد قویتر بودن باطری های این 2 گوشی رو میزارم به عهده کاربران واقعی این
گوشی ها. چون از نظراتی که در تاپیک ها و انجمن های دیگه گفته میشه همه چیز بخوبی مشخصه و نیازی
به بنچ مارک نمیمونه. کافیه به نظرات یک نگاهی بندازیم تا متوجه بشیم کدوم گوشی کاربرانش رو بیشتر راضی
کرده.
خب برای اینکه دست خالی از اینجا نرید قسمتی از ریویو Gsmarena.com رو که در مورد کیفیت خروجی صدای
اکسپریا آزمایشاتی رو انجام داده ترجمه میکنم.
هرچند که آخرین تولید HTC نشانه ای از این تغییر بود(منظور کیفیت صدا است). به همین دلیل ما کاملا مشتاق
بودیم که بفهمیم آیا XPERIA قدم بعدی در این راه است.
همانطور این گوشی خودش را نشان داد معلوم شد که بهترین پاسخ frequency را داشته که تا بحال در بین تمام
موبایل ها دیده ایم. در ادامه همچنین عالی ترین سطح پارازیت(Noise) و dynamic range و stereo crosstalk
را بدست آورده. در واقع این نتایج حتی بهتر از Apple iPod هستند.
مخلصیم![]()
قیمت بازم پایینتر:
کمربندهاتونو ببندید! سقوط آزاد شاید داشته باشیم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گارنتی پارسه بهتره یا کامتل؟
سامسونگ جان اگه بخواهی مصرف باطری و اکثر چیزها رو سایتهای خارجی ملاک قرار بدی که من هم میگم سایت phonearena .com به باطری اکسپریا 10 داده و به امنیا 8.5 .
بطور مثال خودت هم میدونی که من از اولین کسانی بودم که i8510 سامسونگ رو خریدم و به مصرف زیاد باطری تو این گوشی بارها اشاره کردم و گفتم که باطری 1200 میلی امپر n95 8gb و حتی باطری 950 میلی امپر n96 بهتر از این گوشیند (i8510).و گفتم که اونجوری که اکثر سایتها در مورد باطری این گوشی نوشته اند نیست.اگه هم باور نداری یه سری به تاپیک i8510 تو این فروم و فرومهای دیگه بزن و ببین که اکثر دوستانی که این گوشی رو خریده اند از مصرف زیاد باطری گلایه میکنند و حتی این مشکل باعث شده بعضی ها و حتی خودم بعد از 3 هفته گوشیمون رو بفروشیم.که همون phonearena.com به باطری این گوشی 9 داده که من بودم به باطریش 6 هم نمیدادم.پس ملاک رو کاربران اصلی گوشیها قرار بده.
در مورد باطری امنیا هم درسته که باطریش 1440 میلی امپره و باید مصرف بهتری داشته باشه ولی تو این فروم و فرومهای دیگه دیدم بعضی از دوستان از باطری این گوشی هم ناراضی بودند.
باز هم میگم باطری امنیا و دیگر پاکت پیسی ها محاله که به پای باطری اکسپریا برسه.
سگ زرد برادره شغاله!گارنتی پارسه بهتره یا کامتل؟
هیچ کدوم خوب نیست!
خودتو اذیت نکن بابا ... این که دیگه گفتن نداره! 1500 میلی آمپر باطریه! حرف کمی نیستباز هم میگم باطری امنیا و دیگر پاکت پیسی ها محاله که به پای باطری اکسپریا برسه.![]()
Last edited by Original Titan; 24-12-2008 at 11:41.
ایول.خوب داره قیمتش افت میکنه.کمربندهاتونو ببندید! سقوط آزاد شاید داشته باشیم!
در یک کلام:SE Rocks![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)