سلام به همه
دنمباله یه قبیله توپ خون اشام میگردم میخوام یه حال به این گرگ ها بدم
سلام به همه
دنمباله یه قبیله توپ خون اشام میگردم میخوام یه حال به این گرگ ها بدم
دوستان من الآن توی Yahoo Messenger اینطور پیغامی رو دریافت کردم ( از مدیر سایت Master Game )
BehRooz MaF!@: ashkan & Behi Neo: sallam dostan ham etavajoh konid !! baziye --------- hogeyi bish nist lotfan bazi nakonid va vagteton ro talaf nakonid shoma majbor mishid baraye lev haye bala sange jahnami begirid ke geymatesh 20$ va dar iran moadele 25 hezar tomane ------------------------------------------------------------------------------------ man lev 21 boodam to --------- alan acc man ro be hich dalili bastan va ba admin ham sohabt kardam mige emailet eshtebast!!!! --------- dar iran hooge baziye acc haye shomaro bad az yek modat dar lev haye bala midozdan va shoma nemitonid hich kari konid in moshkel baraye 4 ta az dostam ham pish omade s2all konid plz ta mardom pool va vagteshon ro talaf nakonan
حالا راست یا دروغشو نمیدونم ولی گفتم اینجا بزارم در جریان باشید .
ادم برای اینکه دو دقیقه خوش باشه حاضر نصف زندگیشو خرج کنه در ضمن این یه بازی بیش نیست و ادم در ماه خیلی بیشتر از اینا رو خرج چیز های الکی میکنه.در ضمن سنگ اگه بگردی سنگ جهنمی 17 تومن پیدا میشه.
خوب واسه خیلی ها مهمه !
شما آخرشو خوندی ؟
lev 21 boodam to --------- alan acc man ro be hich dalili bastan va ba admin ham sohabt kardam mige emailet eshtebast!!!! --------- dar iran hooge baziye acc haye shomaro bad az yek modat dar lev haye bala midozdan va shoma nemitonid hich kari konid in moshkel baraye 4 ta az dostam ham pish omade s2all konid plz ta mardom pool va vagteshon ro talaf nakonan
بعدشم فکر نکنم کسی بیکار باشه این همه بره جلو و Level هاشو ببره بالا بعد اکانتشو بدزدن و دوباره بره یه اکانت دیگه بسازه !
بازم میگم من از راست و دروغش اطلاع ندارم .
واسه دوستانی گفتم که پول و وقت واسشون ارزش داره .
موفق باشید .
به نظرم این حرفش درست نیست :lev 21 boodam to --------- alan acc man ro be hich dalili bastan va ba admin ham sohabt kardam mige emailet eshtebast!!!! --------- dar iran hooge baziye acc haye shomaro bad az yek modat dar lev haye bala midozdan va shoma nemitonid hich kari konid in moshkel baraye 4 ta az dostam ham pish omade s2all konid plz ta mardom pool va vagteshon ro talaf nakonan
الان من دو تا دوست دارم بالای لول 21 هستن و دارن راحت بازی میکنن
احتمالا کسی که این رو برای شما فرستاده دو تا اکانت داشته
توی بازی سنتر هم این بحث بوده که این جواب رو یکی از کاربرا داده :
اولی اینکه تو ایران تا چند وقت پیش خرید سنگ ممکن نبود و اون موقع نفرات اول ما بالای لول 21 بودن .
دومی اینکه که 100 سنگ جهنمی 10 یورو هست و به قیمت فروشگاه sedeh ( نماینده فروش ایران ) 120 سنگ تقریبا 15 هزار تومن هست . و یک سنگ بدرد لای جرز دیوار هم نمی خوره .
سومی اینکه --------- تازه تو ایران اومده و سالهاست ملت تو .org بازی می کنن حتی به لول های بالای 300 هم رسیدن . اینجوری خودش رو خراب نمی کنه .
این مساله برای namx و یک نفر دیگه هم پیش اومده
بعضی از دوستان من معتقدن که این بازی کلاه برداریه و دارن بررسی می کنند
سنگ هم 120 تا 15 تومن
آقا يه سوال دارم
تو قبيله بودن چه مزيتي داره؟
قبلا یه جریان بود که برای کاربرا یه ایمیل میومد که میگفت از طرف ادمین هست و باید روی لینک کلیک کنید
بعد از کلیک کردن حسابتون حذف میشد ...... یا پسووردتون عوض میشه
این رو یکی از دوستام گفته بود
Last edited by saeed_cpu_full; 22-12-2008 at 12:45.
البته دوستان ببخشیدا !
نمیخواستم تاپیک رو منحرف کنم .
فقط واسه اطلاع رسانی دوستان گفتم یه وقتی سرشون کلاه نره !
موفق باشید .
واقعا از شما بعیده به شایعات بی اساس و یه مسیج که معلوم نیست از کجا اومده اینقدر توجه میکنید و اون رو جدی میگیرید.
سایت به این بزرگی هیچ وقت نمیاد با این کارهای مسخره آبروی خودش رو ببره و خودش رو خراب کنه.
یه خورده فکر کنید میبینید این کار با عقل جور در نمیاد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)