تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 120 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1198

نام تاپيک: Bite Fight

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض

سلام به همه
    دنمباله یه قبیله توپ خون اشام میگردم میخوام یه حال به این گرگ ها بدم

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان من الآن توی Yahoo Messenger اینطور پیغامی رو دریافت کردم ( از مدیر سایت Master Game )

BehRooz MaF!@: ashkan & Behi Neo: sallam dostan ham etavajoh konid !! baziye --------- hogeyi bish nist lotfan bazi nakonid va vagteton ro talaf nakonid shoma majbor mishid baraye lev haye bala sange jahnami begirid ke geymatesh 20$ va dar iran moadele 25 hezar tomane ------------------------------------------------------------------------------------ man lev 21 boodam to --------- alan acc man ro be hich dalili bastan va ba admin ham sohabt kardam mige emailet eshtebast!!!! --------- dar iran hooge baziye acc haye shomaro bad az yek modat dar lev haye bala midozdan va shoma nemitonid hich kari konid in moshkel baraye 4 ta az dostam ham pish omade s2all konid plz ta mardom pool va vagteshon ro talaf nakonan

حالا راست یا دروغشو نمیدونم ولی گفتم اینجا بزارم در جریان باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من الآن توی yahoo messenger اینطور پیغامی رو دریافت کردم ( از مدیر سایت master game )

behrooz maf!@: Ashkan & behi neo: Sallam dostan ham etavajoh konid !! Baziye --------- hogeyi bish nist lotfan bazi nakonid va vagteton ro talaf nakonid shoma majbor mishid baraye lev haye bala sange jahnami begirid ke geymatesh 20$ va dar iran moadele 25 hezar tomane ------------------------------------------------------------------------------------ man lev 21 boodam to --------- alan acc man ro be hich dalili bastan va ba admin ham sohabt kardam mige emailet eshtebast!!!! --------- dar iran hooge baziye acc haye shomaro bad az yek modat dar lev haye bala midozdan va shoma nemitonid hich kari konid in moshkel baraye 4 ta az dostam ham pish omade s2all konid plz ta mardom pool va vagteshon ro talaf nakonan

حالا راست یا دروغشو نمیدونم ولی گفتم اینجا بزارم در جریان باشید .
    ادم برای اینکه دو دقیقه خوش باشه حاضر نصف زندگیشو خرج کنه در ضمن این یه بازی بیش نیست و ادم در ماه خیلی بیشتر از اینا رو خرج چیز های الکی میکنه.در ضمن سنگ اگه بگردی سنگ جهنمی 17 تومن پیدا میشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ادم برای اینکه دو دقیقه خوش باشه حاضر نصف زندگیشو خرج کنه در ضمن این یه بازی بیش نیست و ادم در ماه خیلی بیشتر از اینا رو خرج چیز های الکی میکنه.در ضمن سنگ اگه بگردی سنگ جهنمی 17 تومن پیدا میشه.
    خوب واسه خیلی ها مهمه !
    شما آخرشو خوندی ؟

lev 21 boodam to --------- alan acc man ro be hich dalili bastan va ba admin ham sohabt kardam mige emailet eshtebast!!!! --------- dar iran hooge baziye acc haye shomaro bad az yek modat dar lev haye bala midozdan va shoma nemitonid hich kari konid in moshkel baraye 4 ta az dostam ham pish omade s2all konid plz ta mardom pool va vagteshon ro talaf nakonan

بعدشم فکر نکنم کسی بیکار باشه این همه بره جلو و Level هاشو ببره بالا بعد اکانتشو بدزدن و دوباره بره یه اکانت دیگه بسازه !

بازم میگم من از راست و دروغش اطلاع ندارم .
    واسه دوستانی گفتم که پول و وقت واسشون ارزش داره .
    موفق باشید .

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

lev 21 boodam to --------- alan acc man ro be hich dalili bastan va ba admin ham sohabt kardam mige emailet eshtebast!!!! --------- dar iran hooge baziye acc haye shomaro bad az yek modat dar lev haye bala midozdan va shoma nemitonid hich kari konid in moshkel baraye 4 ta az dostam ham pish omade s2all konid plz ta mardom pool va vagteshon ro talaf nakonan
    به نظرم این حرفش درست نیست :
    الان من دو تا دوست دارم بالای لول 21 هستن و دارن راحت بازی میکنن
    احتمالا کسی که این رو برای شما فرستاده دو تا اکانت داشته

توی بازی سنتر هم این بحث بوده که این جواب رو یکی از کاربرا داده :

اولی اینکه تو ایران تا چند وقت پیش خرید سنگ ممکن نبود و اون موقع نفرات اول ما بالای لول 21 بودن .
    دومی اینکه که 100 سنگ جهنمی 10 یورو هست و به قیمت فروشگاه sedeh ( نماینده فروش ایران ) 120 سنگ تقریبا 15 هزار تومن هست . و یک سنگ بدرد لای جرز دیوار هم نمی خوره .
    سومی اینکه --------- تازه تو ایران اومده و سالهاست ملت تو .org بازی می کنن حتی به لول های بالای 300 هم رسیدن . اینجوری خودش رو خراب نمی کنه .

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

این مساله برای namx و یک نفر دیگه هم پیش اومده

بعضی از دوستان من معتقدن که این بازی کلاه برداریه و دارن بررسی می کنند

سنگ هم 120 تا 15 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا يه سوال دارم
    تو قبيله بودن چه مزيتي داره؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

این مساله برای namx و یک نفر دیگه هم پیش اومده

بعضی از دوستان من معتقدن که این بازی کلاه برداریه و دارن بررسی می کنند

سنگ هم 120 تا 15 تومن
    قبلا یه جریان بود که برای کاربرا یه ایمیل میومد که میگفت از طرف ادمین هست و باید روی لینک کلیک کنید
    بعد از کلیک کردن حسابتون حذف میشد ...... یا پسووردتون عوض میشه

این رو یکی از دوستام گفته بود
    Last edited by saeed_cpu_full; 22-12-2008 at 12:45.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

البته دوستان ببخشیدا !
    نمیخواستم تاپیک رو منحرف کنم .
    فقط واسه اطلاع رسانی دوستان گفتم یه وقتی سرشون کلاه نره !
    موفق باشید .

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا از شما بعیده به شایعات بی اساس و یه مسیج که معلوم نیست از کجا اومده اینقدر توجه میکنید و اون رو جدی میگیرید.
    سایت به این بزرگی هیچ وقت نمیاد با این کارهای مسخره آبروی خودش رو ببره و خودش رو خراب کنه.
    یه خورده فکر کنید میبینید این کار با عقل جور در نمیاد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •