تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: N85 یا n95 8gb

داره خودمونی میشه negaheaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض حواستون جمع باشه

دوستان سلام من يه N95 8GB دارم فوق العاده راضيم . نسبت به N85 يه برتري هايي داره و اونم اينه كه ان 95 8 گيگ Dual Prossesor داره و Video Accelerator . يعني هم از لحاظ پردازش گرافيكي و هم پردازش سي پي يو قوي تره . ( ان 95 8 گيگ دو تا سي پي پو ARM11 داره ) . و اما نكته بسيار مهم . حواستون جمع باشه الان تو بازار يه سري ان 95 8 گيگ اومده كه براي استفاده در بازار امريكاست ( RM-421 ) كه ليبل پشت باطري هم تعويض شده كه اگر روي ليبل رو با ناخن بكشي پاك ميشه . اين سري گوشي 3G نداره و از باندهاي اروپايي هم پشتيباني نمي كنه و ظرهرش هم خيلي دلچسب نيست . نمونه اين تفاوت نوشته هاي دور لنز مدل اروپايي فونتهاش بسيار زيبا و ريزه ولي مدل امريكاييش فونتها درشت و بد تركيبه . فقط خيلي مراقب باشيد . چون اين نمونه امريكايي نه آپديت ميشه و نه امكانات مدل اروپايي را داره . بسيار ممنون

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان سلام من يه n95 8gb دارم فوق العاده راضيم . نسبت به n85 يه برتري هايي داره و اونم اينه كه ان 95 8 گيگ dual prossesor داره و video accelerator . يعني هم از لحاظ پردازش گرافيكي و هم پردازش سي پي يو قوي تره . ( ان 95 8 گيگ دو تا سي پي پو arm11 داره ) . و اما نكته بسيار مهم . حواستون جمع باشه الان تو بازار يه سري ان 95 8 گيگ اومده كه براي استفاده در بازار امريكاست ( rm-421 ) كه ليبل پشت باطري هم تعويض شده كه اگر روي ليبل رو با ناخن بكشي پاك ميشه . اين سري گوشي 3g نداره و از باندهاي اروپايي هم پشتيباني نمي كنه و ظرهرش هم خيلي دلچسب نيست . نمونه اين تفاوت نوشته هاي دور لنز مدل اروپايي فونتهاش بسيار زيبا و ريزه ولي مدل امريكاييش فونتها درشت و بد تركيبه . فقط خيلي مراقب باشيد . چون اين نمونه امريكايي نه آپديت ميشه و نه امكانات مدل اروپايي را داره . بسيار ممنون
    میشه یه عکس ازش بذاری؟!
    مخصوصا از نمونه ی نوشته ی روی کاور دور لنز...
    (چی گفتم!).
    ممنون...

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

نداشتن کاور اتفاقا البته با عرض پوزش از مجتبی گلم..یه عیبه چون به فرض اگه یهو یه سنگی اشغالی چیزی(شانسه یهو دیدی شد مثل قضیه ی دزد گوشی مجتبی..)رفت خورد به لنز پدر لنز وگوشی در میاد...
    2.عزیز خوبی ان85 اینه که تا هرچی میخوای رم میتونی روش بذاری..
    از همه بهتر سیمبین جدیده..
    اف ام داره که تو ماشین در همه شرایطی بهت حال میده...
    ظاهرشم همچی بدی نیست که

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میشه یه عکس ازش بذاری؟!
    مخصوصا از نمونه ی نوشته ی روی کاور دور لنز...
    (چی گفتم!).
    ممنون...
    مجتبی جان فکر کنم منظور دوستمون همون کره ای باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •