کمک....... audio device on high definition audio bus نصب نمیشه
کمک....... audio device on high definition audio bus نصب نمیشه
سلام
فکر کنم باید جدیدترین درایو صوت را از نت دانلود کنید تا sp3 را ساپورت کنه
موفق باشید .
من اورجینالش رو برایشرکت های وابسته به ایران خودرو گرفتم 146 هزار تومان موندم نصب کنم خودم یا نه چون میترسم با همه برنامه ها سازگار نباشه
درضمن اکسپلورر اون 6 هستش و مدیا پلیر 9 روشه
حال نداشتم پی گیری کنم ببینم کسی جواب این دوستمونو داده یا نه!
اما چون الان خودم این مشکلو داشتم ، جوابشو میذارم
Service pack 3 setup cannot update a checked (debug) system with a free (retail) version of service pack 3, or vice versa.
The reason behind this problem is that the update package installs retail bits on retail builds and checked bits on checked builds. But you can spoof Windows updates in order to install retail bits on checked builds and vice versa.
If you are also facing the same problem, then follow these simple steps and your problem should be solved:
1. Open regedit and goto:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
2. In right-side pane look for a String value "CurrentType". Change its value to Checked and if its already set to Checked, then set it to Free and click on OK.
3. Exit registry editor and try to install SP3 again. Now it should install without any problem.
خواهشا یکی کمک کنه
من اتوماتیک آپدیت ویندوز رو اجازه دادم پر شه ... از اون موقع یه برنامه نصب شده رو سیستمم که به همه چیز گیر میده ...
عکسش اینه
به هیچ وجه هم نمیتونم ببندمش یا غیر فعالش کنم.
یه دنیا ممنون میشم کسی کمکم کنه
دوست عزیز هم استانی از این اخطار معلومه که باید ویندوزت رو قانونی کنی یعنی برو براش کرک سرویس پک سه رو بیار میتونی اینو بگیری بعد
http://rapidshare.com/files/122315403/WGA.Validation.Pack.rar
Last edited by khelane; 20-12-2008 at 18:58.
سلام من یه پچ از سایت دانلود. دانلود کردم 370 مگ حدودا و وقتی رو سرویس پک دو نصب می کنم میشه سرویس پک 3 ولی ورژن 2002 هستش مشکلی داره به نظر شما؟
ممنون دوست عزیزدوست عزیز هم استانی از این اخطار معلومه که باید ویندوزت رو قانونی کنی یعنی برو براش کرک سرویس پک سه رو بیار میتونی اینو بگیری بعد
http://rapidshare.com/files/122315403/wga.validation.pack.ra
هیچ مشکلی ندارهسلام من یه پچ از سایت دانلود. دانلود کردم 370 مگ حدودا و وقتی رو سرویس پک دو نصب می کنم میشه سرویس پک 3 ولی ورژن 2002 هستش مشکلی داره به نظر شما؟
سلام من امروز یک ویندوز xp sp3 که یکی از دوستان تو قسمت سیستم عامل گذاشته بودن و از ویندوز هایی بود که وقتی میکروسافت رو هک کرده بودن دانلود کردم حالا این سی روزه هستش میشه بگید چه جوری کرکش کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)