تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 649 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اقا من دیروز علایدین بودم با گارانتی رسمی سیتادل تلکام وارد شده و پلمب شده هم هستش خودم دیددم تازه فروشنده گفت چند ماه هم گارانتی تعویض داره
    مرسی از جوابتون.

آره این رو منم دیدم اما قیمتش یکم بالا بود راستش نمیدونم چون تازه اومده اینجوری گفت یا فروشنده خواست یه چیزی بپرونه!
    به من گفت با گارانتی سیتادل 960 تومن!
    البته این که میگن جعبه اش پلمب داره صرفا یه چیزیه برای اطمینان خاطر وگرنه اگه شما تو اینترنت چک کنید چی تو بسته اش داره بعد برید خرید دیگه نمیتونن سرتون رو کلاه بذارن!
    وقتی هم p990 قیمتش پائین اومده بود گارانتی دارش 200 تومن بالاتر بود.
    اخه وقتی فروشنده ای جنس تک فروشی میاره و بدون پلمپ, هر مشتری که بیاد جعبشو باز میکنه و یه دستی بهش میکشه! من تا به حال بار ها توی موبایل فروشی ها دیدم که مشتری گوشی رو خواسته یه نگاه بندازه,از دستش افتاده پائین....فروشنده هم دوباره گوشی رو گذاشته تو جعبه.

2. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[quote=Diego;3290184]مرسی از جوابتون.

اخه وقتی فروشنده ای جنس تک فروشی میاره و بدون پلمپ, هر مشتری که بیاد جعبشو باز میکنه و یه دستی بهش میکشه! من تا به حال بار ها توی موبایل فروشی ها دیدم که مشتری گوشی رو خواسته یه نگاه بندازه,از دستش افت
    اده پائین....فروشنده هم دوباره گوشی رو گذاشته تو جعبه.[/quote

ولی به نظر من تا جایی که امکانش هست باید گارانتی دار بخریم چون اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد گارانتی داشته باشه بهتره

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=ruzy;3291042]
    مرسی از جوابتون.

اخه وقتی فروشنده ای جنس تک فروشی میاره و بدون پلمپ, هر مشتری که بیاد جعبشو باز میکنه و یه دستی بهش میکشه! من تا به حال بار ها توی موبایل فروشی ها دیدم که مشتری گوشی رو خواسته یه نگاه بندازه,از دستش افت
    اده پائین....فروشنده هم دوباره گوشی رو گذاشته تو جعبه.[/quote

ولی به نظر من تا جایی که امکانش هست باید گارانتی دار بخریم چون اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد گارانتی داشته باشه بهتره
    این قانون در همه نقطه دنیا صدق میکنه الا ایران!

5. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[quote=poria_mc;3291450]
    این قانون در همه نقطه دنیا صدق میکنه الا ایران!
    شاید حرف شما درست باشه ولی اخیرا وضع کمی بهتر شده چون من خودم چند ماه پیش p1 رو که از وقتی خریدم خراب بود با گارانتی کامتل تعویض کردم نشو گرفتم حالا میگن سیتادل تلکام از همشون بهتره ولی بازم میگم تو ایران هنوز خیلی جا نیفتاده

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

X1 از نظر سایت yahoo tech بهترین گوشی 2008 شناخته شده:

The best and worst tech products of 2008

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 14 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد گارانتی هیچ کاری واست انجام نمیده یا اگرم بده با قیمتی دو برابر آنچه که خودت میتونی تو تعمیراتی های دیگه پیدا کنی انجام میده.
    من گوشیمو یه بار بردم گارانتی برام فلش کرد با آپدیت عصر دایناسور ها 20000 از من گرفت!!!
    تو ایران یا باید خودت از تعمیرات و مشکلاتی که برای گوشی ممکنه پیش بیاد مطلع باشی و بلد باشی یا سرت کلاه میزارن.
    موفق باشی.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

روشهای مختلف Soft Reset و Hard Reset در XPERIA

شاید خیلی از شما از این روشها باخبر باشید اما چون این گوشی هر روز کاربران بیشتری رو به طرف خودش میکشونه
    و از بین این کاربران ممکنه کسانی باشند که هرگز با پاکت پی سی کار نکرده باشند گفتم بد نباشه تا این روشها را
    برای محکم کاری و جلوگیری از خرابکاری اینجا توضیح بدم.

Soft Reset یعنی همون ریستارت کردن گوشی. در سافت ریست هیچ کدام از اطلاعات گوشی شما پاک نمیشه بلکه
    تنها اتفاقی که میوفته اینه که گوشی شما 1 بار خاموش میشه و دوباره روشن میشه و تمام برنامه ها و سیستم
    عامل رو دوباره راه اندازی میکنه. سافت ریست رو میشه با ریستارت کردن ویندوز XP و یا Vista مثال زد.

شما در ویندوز معمولی نیز وقتی احساس میکنید که سیستم شما کند شده و برای مدت طولانی است که از سیستم
    استفاده میکنید سعی میکنید که با ریستارت کردن سیستم جون تازه ای به اون بدید. و یا وقتی برنامه و یا درایوی
    را در سیستم نصب میکنید و یا آن را پاک میکنید همیشه سعی میکنید که ریستارت کنید تا نصب و یا پاک شدن
    برنامه یا درایو بطور کامل انجام بشه.

در گوشی اکسپریا هم که یک پاکت پی سی است دقیقا همین شرایط را دارد. شما میتونید بعد از نصب یک برنامه
    ریستارت نکنید اما ممکنه اون برنامه بعد از نصب بخوبی کار نکنه و یا پاگین هایی را که میبایستی فعال میشدند
    فعال نشده. پس سافت ریست در اکثر موارد دست خودتونه و هر وقت خواستید میتونید گوشی رو سافت ریست
    کنید. اما من بهتون پیشنهاد میکنم که هر 3 یا 4 روز یک بار گوشی رو سافت ریست کنید.

روشهای مختلفی برای سافت ریست در XPERIA وجود داره.

1. روش سخت افزاری. در روش سخت افزاری شما به 2 روش مختلف میتونید این کار را انجام دهید. یکی اینکه
    دکمه خاموش و روش شدن را زمانی که گوشی روشنه برای چند ثانیه نگه دارید تا پیغام Yes و No در یک پنجره
    بهتون نشون داده بشه. شما هم با زدن Yes عمل سافت ریست را در گوشی انجام میدهید. این روش برای
    استفاده همیشگی پیشنهاد نمیشه و تنها زمانی آن را بکار ببرید که دسترسی به روشهای دیگه را ندارید.

روش دیگر سافت ریست سخت افزاری به این صورته که شما درپوش باطری و مداد گوشی را در میارید. در اینجا
    لازم به در آوردن باطری نیست بلکه شما فقط درپوش روی باطری را بر میدارید و مداد گوشی را در سوراخی که
    در پشت گوشی وجود داره 1 بار فرو میکنید و آن را به داخل فشار میدهید تا خودتون احساس کنید که کلیدی را
    فشرده اید. در عکس زیر این سوراخ ریز معلوم است.

این روش یک روش همیشگی برای سافت ریست کردن در اکثر پاکت پی سی ها است. این روش در گوشی
    اکسپریا بدرد زمانی میخوره که گوشی شما به هر دلیلی هنگ کرده و امکان گشتن در منوها و تنظیمات گوشی
    را ندارید.

2. روش نرم افزاری ... من از این روش همیشه استفاده مکینم چون دیگه نیازی به باز و بسته کردن درپوش باطری
    نیست باکه از داخل خود گوشی سافت ریست را انجام میدم. برای سافت ریست کردن از داخل گوشی اول به
    قسمتی که در عکس زیر مشخص است برید. فکر کنم به انگلیسی اسم این قسمت Tools باشه.

بعد که وارد این قسمت شدید آیکونی را پیدا کنید به اسم Soft Reset. زمانی که شما روی این آیکون کلیک کنید
    گزینه های Yes , No برای شما نشان داده خواهند شد. اگر Yes را بزنید خب معلومه که سافت ریست میشه و
    اگر نه را بزنید اتفاقی نمیوفته.

Varmstart در زبان سوئدی همان Soft Reset است.

Hard Reset

هارد ریست یعنی فورمت کردن کامل گوشی و نصب دوباره ویندوز موبایل روی گوشی. زمانی که شما گوشی را
    هارد ریست بکنید تمام اطلاعات شما از جمله شماره تماسها... ایمیل ها و یا اس ام اس هاتون پاک میشه. هارد
    ریست را میشه با خرید روز اول این گوشی مثال زد. زمانی که شما این گوشی را بخرید وقتی گوشی روشن
    بشه ازتون درخواست میکنه که صفحه تاچ آن را با مداد گوشی تنظیم بکنید. تنظیم کردن آن هم به این صورت است
    که ازتون میخواد روی علامت های + که در قسمت های مختلف ال سی دی میبینید با مداد و با دقت کلیک کنید و
    بعد ازتون درخاست تنظیمات دیگه ای را میکند.

وقتی که شما هارد ریست بکنید مثل این میمونه که شما این گوشی را اولین روزه که خریداری کردید و با روشن
    شدن گوشی بعد از هارد ریست دوباره همه این تنظیمات را باید انجام بدهید. هارد ریست و یا فرمت کردن بیشتر
    بدرد زمانهایی میخوره که گوشی شما بالا نمیاد. یعنی فقط لوگوی مایکروسافت ظاهر میشه و همانجا قفل میکنه
    و هیچ کار دیگه ای نمیتونید انجام بدید. اما نگران نباشید رام اصلی و یا همان سیستم عامل اصلی ویندوز مبایل
    در داخل گوشی است و شما با روش زیر میتونید گوشی رو فرمت بکنید و دوباره مثل قبل بشه.

اما قبل از هارد ریست کردن گوشی نکات زیر را حتما انجام بدید تا بعدا دچار پشیمانی نشید.

1. مموری کارت را از داخل گوشی در بیارید.
    2. توسط بر نامه های بک آپ گیری از لیست شماره تلفن ها و یا اس ام اس ها و ایمیل هاتون بک آپ بگیرید تا
    بعد از هارد ریست بتونید تمام تنظیمات و اطلاعات شخصی رو دوباره به گوشی برگردونید.
    3. حدقل 30 درصد شارژ در باطری گوشی وجود داشته باشه و با باطری خالی سعی نکنید که هارد ریست کنید.
    4. در هنگام عمل هارد ریست کردن از انگولک کردن دکمه ها و یا ور رفتن با گوشی خودداری کنید.

همانطور که گفتم روشهای مختلفی برای هارد ریست وجود داره اما من در اینجا روشی را توضیح میدم که برای
    اکثر افراد از جمله خودم کار کرده. زمانی که گوشی خاموش است دکمه های سافت کی رو با هم بگیرید و بعد
    دکمه سافت ریست را با مداد در پشت گوشی فشار بدید. عکس زیر را نگاه کنید تا بیشتر متوجه بشید...

دکمه های سافت کی همانطور که از عکس نیز مشخصی است دکمه های فلزی هستند که در جلوی اکسپریا
    قرار دارند. شما باید هر دو دکمه را با هم فشار بدید و آنها را نگه دارید و بعد سافت ریست را بزنید. بعد گوشی
    روشن شده و از شما میخواد که حرف R را روی کیبورد خود فشار بدید تا گوشی فورمت بشه در غیر اینصورت
    گوشی فورمت نخواهد شد و دوباره خاموش میشه.

هارد ریست نرم افزاری.

این روش از فورمت کردن گوشی و یا همان هارد رست زمانی بدرد میخوره که گوشی شما هنوز سکته کامل رو
    نزده و در حال تلاشه. شما هنوز میتونید وارد منوها و تنظیمات گوشی بشید. شاید هم گوشی شما هیچ
    مشکلی نداشته باشه اما چون میخوهاید که آن را بفروشید مجبور به هارد ریست کردن گوشی هستید تا همه
    اطلاعات و نرم افزار هایی که روی آن نصب کردید پاک بشند و مثل روز اول بشه.

برای هارد ریست کردن از داخل گوشی وارد تنظیمت گوشی میشید و بعد میرید به قسمت System و در آنجا
    Hard Reset را پیدا میکنید.

با کلیک کردن بر روی آیکونی که با فلش قرمز نشون دادم صفحه ای برای شما باز میشه و از شما میخواهید که
    رمز 1234 را در مستطیل خالی تایپ کنید و Next را بزنید تا گوشی فرمت بشه.

شما در استفاده کردن از هر کدام از این روشها آزاد هستید و هیچ کدام فرقی با دیگری ندارند فقط روش دستور
    و فهموندن فرمت کردن به گوشی فرقی میکنه.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 20-12-2008 at 14:55.

11. 15 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام.
    مهران جان یه سوال.
    اگه کامپیوتر ویروس داشته باشه وقتی برنامه ها رو داخل اکسپریا میریزم ممکنه اکسپریا هم ویروس بیفته؟و چطوری میشه تشخیص داد که به اکسپریا و یا در کل به پاکت پیسی ویروس افتاده؟
    در ضمن نرم افزار انتی ویروس خوب برای اکسپریا کدوم رو پیشنهاد میکنی.چون من به اکسپریا خودم مشکوک شده ام که نکنه ویروس از لپ تاپم به اکسپریا هم فرار کنه

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام.
    مهران جان یه سوال.
    اگه کامپیوتر ویروس داشته باشه وقتی برنامه ها رو داخل اکسپریا میریزم ممکنه اکسپریا هم ویروس بیفته؟و چطوری میشه تشخیص داد که به اکسپریا و یا در کل به پاکت پیسی ویروس افتاده؟
    در ضمن نرم افزار انتی ویروس خوب برای اکسپریا کدوم رو پیشنهاد میکنی.چون من به اکسپریا خودم مشکوک شده ام که نکنه ویروس از لپ تاپم به اکسپریا هم فرار کنه
    سلام نینجا جان.
    امکان انقال ویروس به اکسپریا خیلی خیلی کمه و تا بحال همچین موردی گزارش نشده. چون ویروسهای سیستم
    عامل Windows XP و یا Vista با سیستم عامل Windows Mobile فرق میکنند. کلا فایل ها و پسوند های اجرایی که در
    ویندوز قابل اجرا شدن را دارند در ویندوز موبایل این امکان را ندارند.

بطور مثال الان ویروسهایی وجود داره که در ویندوز XP خیلی راحت میتونند خرابکاری های خودشون رو انجام بدند و
    خیلی هم دردسر ساز هستند اما اگر همان ویروس را به ویندوز ویستا و یا سیستم عامل دیگری مانند مک یا لینوکس
    انتقال بدید این ویروس حتی اجرا هم نمیشه چه برسه به اینکه بخواد خرابکاری بکنه. اما با توجه به سابقه
    مایکروسافت در باگ داشتن سیستم های عاملش برای اینکه مطمئن بشید که در هنگام وصل کردن گوشی به
    کامپیوتر ویروس و یا تروجانی اتوماتیک منتقل نشه بهتره که در زمان وصل کردن گوشی به کامپیوتر همیشه
    آنتی ویروسی را که در کامپیوتر استفاده میکنید آپدیت شده و فعال نگه دارید.

بعضی از آنتی ویروسهایی که برای سیستم عامل ویندوز وجود دارند حتی قادر به شناسایی ویروسهای
    سیستم های عامل دیگری نیز هستند و آنها را تشخیص میدهند. بهترین آنتی ویروسهایی که فعلا از لحاظ
    تشخیص ویروسهای سیستمک های عامل دیگه نیز وجود دارند یکی Avira Antivir است و اون یکی هم
    Kaspersky Anti-Virus. اما آپدیت بودن و فعال گذاشتن آنتی ویروس به تنهایی کافی نیست و شما میبایستی
    از یک Behavior Blocker و یا یک HIPS خوب نیز استفاده کنید. چون بعضی از ویروسهای ناشناخته هنوز در
    دیتابیس آنتی ویروسها ثبت نشده اند و برای فهمیدن خرابکاریها و همچنین انتقال فایل هایی که بصورت اتوماتیک
    کپی میشند نیاز به یک HIPS دارید.

HIPS ها هم بصورت برنامه های مجزا و مستقل وجود دارند و شما میتونید یکی از آنها را دانلود کنید مانند
    DefenseWall... ThreatFire و هم در داخل بعضی از فایروال ها این حفاظ امنیتی کار گذاشته شده مانند
    Outpost Firewall Pro, COMODO Firewall.

اگر ما برنامه پلیر WinAmp را یک ویروس احتمالی ناشناخته در نظر بگیریم میتونیم متوجه بشیم که زمانی که
    WinAmp فعال باشه و شما هم گوشی را به کامپیوتر وصل بکنید این برنامه سعی میکنه که به محتوای داخل
    گوشی دسترسی پیدا کنه. اما لایه دفاعی HIPS این فعالیت را گزارش میده و شما میتونید هم به آن اجازه
    بدید و هم اینکه جلوی این دسترسی را بگیرید.

تنها نکته مهمی که در مورد این پیغامها در HIPS ها وجود داره فهمیدن نوع پیغامهاست. یعنی شما باید
    بتونید متوجه پیغامی که بهتون نشان داده میشه بشید وگرنه ممکنه دسترسی برنامه های سالم رو
    به گوشی قطع کنید و یا دسترسی و کپی کردن فایل ها به گوشی توسط ویروسها را آزاد بزارید.

به همین دلیل دو برنامه آنتی ویروس و HIPS مکمل همدیگه هستند چون ممکنه بعضی از افراد متوجه پیغام
    HIPS ها نشند اما در عوض آنتی ویروس میتونه در صورتی که ویروس شناخته شده باشه آن را از طریق دیتابیس
    تشخیص داده و به کاربر گزارش بده.

در مورد نصب آنتی ویروس بر روی XPERIA هم من پیشنهاد میکنم که این کار را نکنید چون به دلایلی که گفتم
    هم ویروسهای کامپیوتری بر روی گوشی کار نخواهند کرد و حتی در صورت کپی کردن عمدی یک ویروس
    به گوشی نیز اتفاقی نخواهد افتاد و هم اینکه شما میتونید محافظت در برابر ویروسهای نشناخته را از داخل
    خود کامپیوتر توسط برنامه هایی که گفتم انجام بدید تا هم سیستم عامل گوشی به دلیل نصب آنتی ویروس
    قاطی نکنه و هم سرعت گوشیتون پایین نیاد.

البته آنتی ویروسهای خوبی برای اکسپریا وجود دارند و من Avira Antivir for PPC را آزمایش کردم و بخوبی
    کار میکنه. سرعت اکسپریا را هم اصلا نمیگیره و همچنین مقدار رم مصرفی آن نیز بسیار کم است اما بعد از
    گذشت چند روز آن را پاک کردم در حالی که مشکلی نیز باهاش نداشتم. حالا هم اختیار با خودتونه که کدام روش
    رو برای محافظت از اکسپریا انتخاب میکنید.

در ضمن اگر فکر میکنید که اکسپریا آلوده شده میتونید از شماره تلفن ها و اطلاعات شخصی کپی بگیرید و
    بعد آن را فورمت کنید. فایل های موزیک و عکس هاتون رو هم در داخل مموری کارت به کامپیوتر انتقال بدید و بعد
    از فرمت کردن گوشی مموری کارت را هم توسط خود اکسپریا فورمت کنید تا خیالتون راحت بشه. بعد هم هر
    نرم فزاری خواستید نصب بکنید اول آن را توسط آنتی ویرس در کامپیوتر اسکن کنید و بعد اقدام به نصب آن در
    اکسپریا کنید اینطوری خیالتون هم راحت میشه. هر چند که من هنوز نتونستم گزارشی در مورد ویروسی شدن
    ویندوز موبایل نسخه 6.1 پیدا کنم.

موفق باشید.

14. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مهران جان خیلی ممنون
    ولی اون روش هارد ریست سخت افزاری به 3 تا دست احتیاج داره که من متاسفانه 2 تا دست بیشتر ندارم باید از کسی کمک بگیرم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •