این گوشی که شتاب سنج نداره.
کلا داشتن gps ارتباطی به شتاب سنج نداره.
این گوشی که شتاب سنج نداره.
کلا داشتن gps ارتباطی به شتاب سنج نداره.
من میخوام اینو بخرم
از نظر صدا در هنزفری چطور عمل میکنه بلنید و کیفیت؟
منو مطمئن کنید که پشیمون نشم
دوست من اگه دنبال مولتی مدیای خوب هستی کلا دور ppc رو خط بکش گرچه میگن توی هندزفری کیفیت خوبی داره ولی برای من که اصلا این چیزا یعنی صدا و دوربین مهم نیست
باید بگم که تو هندزفری فوق العاده اند..........بخصوص hd .بعدش x1 ......
تو مقایسه ای که کردند hd حتی ایفون رو هم شکست داد .......x1 هم خیلی خوب عمل کرده.........پس میشه گفت که فوق العاده اند..........اگه پیداش کنم اون خبر رو اینجا میزارمش
چرا ربط كه داره!
مثلا براي اندازه گيري سرعت و اينا لازمه!
حي n95 معمولي هم شتاب سنج داره
در صورتي كه در مشخصاتش نيست!
نه دوست عزیز اینطوری نیست. GPS ربطی به شتاب سنج نداره. اینو کسی داره بهت میگه که خودش اکسپریا داره.
من این گوشی رو دارم و از 2 نوع رهیاب روی این گوشی استفاده میکنم. یکیش Google Maps است و اون یکی هم
WayFinder Navigator .
در صورت استفاده از هر کدوم از این رهیاب ها سرعت نشون داده میشه در حالی که اکسپریا شتاب سنج نداره. اما
نشون میده چون اندازه گیری سرعت توسط ماهواره هایی که بالای سرمون قرار دارند انجام میشه نه توسط شتاب
سنج. در اینجا سخت افزار رهیاب که در گوشی هایی مانند اکسپریا و بقیه وجود دارند کار یک گیرنده رو انجام میدند.
شتاب سنج در یک گوشی بیشتر برای چرخوندن اتوماتیک یک صفحه کار گذاشته شده یعنی همون روتیت کردن
صفحه هر چند که بعد ها بازی ها و برنامه هایی هم با توجه به شتاب سنج ساخته شده اما کار اصلی شتاب شنج
در یک گوشی چرخودن صفحه بصورت اتوماتیک است. اما در اکسپریا این کار بصورت دستی انجام میشه و در همه
صفحات و برنامه هایی که تا بحال من استفاده کردم هیچ مشکلی برای چرخش صفحه در این گوشی ندیدم. در
حالی که گوشی های که شتاب سنج اتوماتیک دارند در همه صفحات قادر به چرخش صفحه نیستند و باید برنامه
های جانبی نصب بکنند و بعد در تنظیماتش برنامه هایی رو که میخواهند روتیت کردن روشون انجام بشه در اون
وارد بکنند اما باز هم مشکلات خودش رو داره.
سلیم جان منم حرف شما رو تایید میکنم که اکسپریا و HD از لحاظ کیفیت صدا در هندزفری عالی هستند و کیفیت
بسیار خوبی دارند. اما در مورد HD نمیتونم نظر قطعی بدم چون تا حالا صدا شو نشنیدم. البته ریویو های HD رو
خوندم اما در اونجا مقایسه ای بین کیفیت صدای این گوشی با اکسپریا نشده بود و فقط اشاره شده بود که این
گوشی کیفیت صدای خوبی در هندزفری داره.
میتونم بپرسم آیا این حرفتون ...
چه سایتی است که این مقایسه رو انجام داده؟ چون تا جایی که من خبر دارم همچین مقایسه ای بین کیفیت صدایبخصوص hd .بعدش x1 ......
این 2 گوشی انجام نشده. البته در ریویو های هر کدام از این گوشی ها گفته شده که کیفیت صداشون خوب هست
اما مقایسه ای نشده که معلوم بشه اول HD بعد Xperia و یا برعکس.
خوشحال میشم این منبع رو معرفی کنید تا ما هم از این موضوع با خبر بشیم.اگر هم فقط نظر شخصی شما این
بوده حرفی ندارم خب بهر حال نظر هر کسی متفاوته.
اگر داشتن شتاب سنج ملاک داشتن gps بود گوشیهایی که شتاب سنج دارن اما gps ندارن چیه؟ مثل k850, w705
در ضمن واقعآ شتاب سنج فقط بدرد بازی میخوره تا روتیت کردن آخه با برنامه میشه حتی گوشیهایی مثل n73 رو هم که ندارن رو راحت چرخوند. در کل نداشتن شتاب سنج نقص نیست اما داشتنش بهتره.
راستی آقا مهران بنظرتون راهی داره که بشه با کیبرد سخت افزاریش فارسی تایپ کرد؟ واسه سوئدی داره؟ حروفش با انگلیسی فرق داره؟
ممنون
کیفیت صدا تو اسپیکر متوسطه و عالی نیست.ولی کیفیت صدا تو هدفون عالیه و حرفی برای گفتن نداره.
کیفیت صدا هنگام مکالمه(صحبت کردن) چه از نظر صدای رفت و چه از نظر صدای برگشت ترکونده و واقعا عالیه.
موفق باشی.
سلام
من میخوام X1 بخرم (البته تا سه هفته دیگه ، اگه قیمتش به 700تومن برسه )
من الان P990 دارم . میخواستم ببینم که اگه این گوشی رو بخرم ضرر نکردم ؟
گوشیه خوبیه یا نه ؟ (در خوب بودنش که شکی ندارم ولی میخوام نظر شما عزیزان که اینو دارید رو هم بدونم
مهران جان ببخشید تو ایران میشه از این امکانش استفاده کرد ؟؟؟( اصلا شما ایران هستید ؟؟؟؟!!!
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)