سلام...
در واقع همون Win+Tab سایر ویندوز هاست(برای جابجایی بین پنجره های باز) که البته اگر Aero فعال باشه به صورت 3 بعدی نشون میده...
موفق باشید.
سلام...
در واقع همون Win+Tab سایر ویندوز هاست(برای جابجایی بین پنجره های باز) که البته اگر Aero فعال باشه به صورت 3 بعدی نشون میده...
موفق باشید.
توضیح کامل که شرمنده(کمبود وقته)....میخوای اینجا رو بخون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به طور کاملا خلاصه بگم که در حالت Sleep در سیستم شما به حالت standby در یاد و اجزای اصلی case روشن هستند و در واقع جریان کمی دارند و میشه گفت اماده ی کار هستند...که هر وقت بعد sleep مثلا موس رو تکون بدید بعد چند ثانیه سیستم به حالت اول برمیگرده....
اما در حالت hibernate سیستم خاموش میشه و اطلاعات ویندوز در فایلی به طور کامل سیو میشه و وقتی دوباره سیستم رو روشن میکنید اطلاعات قبل از hibernate شدن از رو هارد فراخوانی میشه و سیستمن مثل زمانی درمیاد که خاموشش کردید...
(البته بسیار بسیار ساده موضوع رو مطرح کردم)
=============
در ضمن شما DiskCleanUp رو دستکاری نکردی؟؟؟
موفق باشید.
سلام...
خب شما خودت باید بگردی سایت های مختلف رو و اسم چیپست رو بزنی که ببینی هست یا نیست...اگر نباشه باید قید مودم رو بزنید..یا از درایور های مشابه مودم خودتون استفاده کنید...
موفق باشید.
سلام...
درسته...همه ی نسخه های ویستا دارند....
احتمالا شما Tablet PC Optional رو در Programs/features غیر فعال کردید...به Control Panel و جایی که گفته شد برید و تیک Tablet.... رو بزنید...
2-شما Aero رو فعال کردید؟؟؟
برای فعال کردنش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
دستکاری که ، چد باری ازش استفاده کردم . اما بعدش با یه دستوری که خودتون گفته بودین تو cmd غیر فعال و دوباره فعالش کردم.
مجدد سلام...
تشکر بابت پاسخ...
گشتم و ظاهرا اینطور هست که این مودم دیگه توسط شرکت اینتل پیشتیبانی نمیشه... درایور ها هم فقط تا ویندوز ایکس پی هست!!
خب تو ویستا قید مودم رو زدم... ولی این چه حالتی هست که باعث صفحه ابی مرگ میشه!!؟؟؟؟
ایراد چی هست؟؟
فوقش نتونه singned اش کنه نمیذاره وصل شدم ولی دیگه این خیلی عجیب غریبه به خدا که صفحه ابی میاد بالا!! مگه ایراد سخت افزاری هست؟!! !!!![]()
فکر کنم مودم شما مودم ADSL باشه تا جایی که فهمیدم !
شما تو ویندوز خودتون نود 32 نصب شده دارید !؟
چون من زمانی با این برنامه این مشکل رو داشتم که وقتی این برنامه برای وصل شدن به نت Attempt میکرد صفحه ی آبی مرگ میومد !
کلا از Attempt هایی که به اینترنت میشه این مشکل به وجود میاد !
نه نه.. مودم چیپستش intel 536ep هست که مودمی دایال آپ هست..
Nod و سایر آنتی ویروس ها رو هم نداشتم..
وقتی درایور ور نصب میکنم مشکلی نداره و وصل میشه ولی وقتی بخوام سیستم رو ریست یا خاموش کنم اون صفحه میاد...
حالا اگر من درایور رو پاک کنم و خاموش کنم اون صفحه ابی ظاهر نمیشه! اینه قضیه ما !!
ولی به طور کلی این مشکلات ویندوزی هست به نظر من ! چون در کل مودم winmodem حساب میشه!
هفته پیش بود فکر کنم که آپدیت های ویستا رو دان کردم و در بین اون ها هم آپدیتKB 938371 رو هم نصب کرد امروز متوجه شدم هیچ کدوم از پورت های usb کار نمیکنه البته لازم بذکر که پریروز کار می کرد.
یه سرچیدم دیدم مشکل از همین آپدیته.......ولی تمام راه حل ها میگفت که باید با سیستم ریستور به روز قبل از آپدیت برگردونی که متاسفانه نمی تونم و حتی این آپدیتو نمی تونم uninstall کنم!
کسی میتونه راه دیگه ای پیش پای ما بذاره؟
سلام اقایون.ویستای من حول و حوش 1 ماه وقتی میخوام ریست یا خاموش کنم صفحه ی ابی dumping memory میاد ویستا رو عوش کردم الان چند تا برنامه نصب کردم باز هم موقع خاموش کردن همون جوری شد اعصاب منو به هم ریخت
لطفا کمک کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)