مرسی،
ممكنه از اين هم باشه چون 8 مگ بيشتر حافظه نداره ولی من 1 صفحهای (يعنی دقيقاً همون صفحهای كه مشكل داره رو) هم فرستادم بازم پرينت نميگيره، ممكنه با آپديت درايور حل بشه؟
مرسی،
ممكنه از اين هم باشه چون 8 مگ بيشتر حافظه نداره ولی من 1 صفحهای (يعنی دقيقاً همون صفحهای كه مشكل داره رو) هم فرستادم بازم پرينت نميگيره، ممكنه با آپديت درايور حل بشه؟
دوستان عزیز و حرفه ای
من یک اپسون r390 و یک اچ پی 7363 در منزل دارم. اپسون را مخزن گذاشتم بعضی وقت ها رنگ زردش اذیت می کند. ولی خوب به صرف است. آیا برای اچ پی نیز مخزن در تهران می گذارند یا در تهران کجا جوهر اصل آن 177 را می فروشند.
پاسخ سریع بفرمایید.
باسلامي به دوستان گرامي
بهترين ومناسب ترين پيرينتر hpرااز لحاظ قيمت و كيفيت را معرفي كرده
با تشكر
درود به دوستان گرانمایه
یک سوال داشتم:
آیا میشود کارتریج پرینتر لیزری سیاه و سفید (مدل مورد نظر 1320) را با پودر پرینترهای لیزری رنگی (مثلاً آبی یا قرمز) پر کرد؟
یا اصلاً پودر رنگی خاصی هست که بشه باهاش کارتریج پرینتر سیاه وسفید را شارژ کرد و نهایتاً به جای تکرنگ سیاه، تکرنگ آبی داشت؟
سلام.من قصد خرید پرینتر دارم.ترجیحا لیزری و برای کار توی خونه اون هم محدود.تا 100.000 تومان چیزی گیرم میاد یا من خیلی پرتم از بازار قیمت؟
ممنون میشم کمک کنید.
ویرایش بعد از سرچ:
این چطوره:
HP P1005
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 16-12-2008 at 20:25.
خیلی خوبه. مدل 1006 اش هم هست 10 تومنی گرونتره.
منم همینو دارم اگه سوالی بود در خدمتم.![]()
نه دوست عزیز.
میزان بار الکتریکی پودرهای رنگی با مشکی فرق می کنه.
اگه بریزی شاید نتیجه نگیری.
سپاس از شما
به هر حال اگر نتیجه نگیرم، پرینتر که آسیب نمیبینه؟؟؟!!!
یا روی خود پرینتر هم تأثیر منفی داره؟؟؟!!!
دقیقا نمیشه گفت که پرینترهم صدمه می بینه یا نه.
ممکنه پودر به درام بچسبه و خرابش کنه.ممکنه هیچ اتفاقی نیفته و خوبم پرینت بگیره.
تا حالا کسی این کارو نکرده.
فقط حواست باشه پودر با کیفیت از جای مطمئن بگیری.حالا هر رنگی که میخواد باشه مشکی یا رنگی.
اقا دمتون گرم.به محض عضو شدنم یکی از مشکلای خفن چاپگر 1280 که خیلی وقته اذیتم میکرد حل شد![]()
![]()
و دیگه اینکه من یه چاپگر lbp-1120 کانن لیزری سیاه سفید دارم ار دوستان کسی نیست نحوه نصن کارتریجشو به من بگه مخصوصا اون قسمت sealing tape
ممنون میشم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)