تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 20 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 192

نام تاپيک: مزایا و معایب LG KU990 Viewty از دیدگاه شما ؟

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض مزایا و معایب LG KU990 Viewty از دیدگاه شما ؟

سلام دوستان

بی مقدمه..اگه این گوشی رو داشتید یا دارید و یا جایی دیدید و تست کردید :

معایب این گوشی از دید شما چیه ؟
    کیفیت پخش موزیک با هندزفری ، در مقایسه با سری N نوکیا و W سونی اریکسون چطوره ؟ (با در نظر گرفتن همه آیتمهای مفایسه مثل کیفیت-بلندی-وضوح-بیس و ...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

سلام
    گوشی من ویوتی هست.حالا نظرات من در مورد این گوشی:
    1-کیفیت عکسش در حالت استاندارد نسبت به k850 به نظر من کمه.و باید تنظیمش کرد(که خیلی پیچیدس واسه همین من همیشه در حالت استاندارد میزارم)
    2-کیفیت صداش خیلی خوبه ولی بلدندیش (مخصوصا هندزفری) میشه گفت متوسطه.البته خوبه.ضمنا خود شرکت هم یه دستورعملی داده که باعث افزایش صدای اسپیکر و هندزفری میشه! در حالت کلی کیفیتش خیلی خوبه
    3-ساپورت فقط 2 گیگ یکی از معایبش هست.البته من خودم هنوز 3 ماهه که این گوشی رو دارم هنوز رم واسش نخریدم
    4- سرعت خوندن رم خیلی کمه!!!
    فعلا که اینا یادمه
    اگه بازم چیزی خواستی بگو

3. 4 کاربر از starblue7750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    گوشی من ویوتی هست.حالا نظرات من در مورد این گوشی:
    1-کیفیت عکسش در حالت استاندارد نسبت به k850 به نظر من کمه.و باید تنظیمش کرد(که خیلی پیچیدس واسه همین من همیشه در حالت استاندارد میزارم)
    2-کیفیت صداش خیلی خوبه ولی بلدندیش (مخصوصا هندزفری) میشه گفت متوسطه.البته خوبه.ضمنا خود شرکت هم یه دستورعملی داده که باعث افزایش صدای اسپیکر و هندزفری میشه! در حالت کلی کیفیتش خیلی خوبه
    3-ساپورت فقط 2 گیگ یکی از معایبش هست.البته من خودم هنوز 3 ماهه که این گوشی رو دارم هنوز رم واسش نخریدم
    4- سرعت خوندن رم خیلی کمه!!!
    فعلا که اینا یادمه
    اگه بازم چیزی خواستی بگو
    ممنون
    راستش کیفیت و بلندی صدا با هندزفری برام مهمه اگه مقایسه صدا رو مقل دوربین ب یهگوشیه دیگه بفرمایید ممنون میشم . مثلا همونطور که گفتم مثل سری N یا W
    کیفیت عکس K850 جالب نیست (با توجه به 5 مگا پبکسل بودنش) چه برسه به اینکه ویوتی از اون بدتر باشه
    ظاهرا بزرگترین حسن این گوشی و شاید تنها حسنش همون کیفیت فیلمبرداریشه..تایید میکنید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

ممنون
    راستش کیفیت و بلندی صدا با هندزفری برام مهمه اگه مقایسه صدا رو مقل دوربین ب یهگوشیه دیگه بفرمایید ممنون میشم . مثلا همونطور که گفتم مثل سری N یا W
    کیفیت عکس K850 جالب نیست (با توجه به 5 مگا پبکسل بودنش) چه برسه به اینکه ویوتی از اون بدتر باشه
    ظاهرا بزرگترین حسن این گوشی و شاید تنها حسنش همون کیفیت فیلمبرداریشه..تایید میکنید ؟
    سلام
    گوشی فعلی شما چیست؟ و می خواهید این گوشی رو بخرید؟
    در مورد کیفیت عکس در حالت استاندارد(!) کیفیت عکس با K850 تقریبا برابر است ولی اگه تنظیمش کنید خیلی بهتر از K850 میشه (حتی می تونید با n95 8GIG مقایسه کنید)
    در مورد صدای اسپیکرش, بلندیش خوبه کیفیتش هم که طبیعتاخیلی خوبه. نسبت به N72 زیاد هست
    کیفیت صدای هنزفری هم خیلی خوبه ولی صداش کمه که اونم میشه با دادن کد زیاد شد!
    (در مورد هنزفری یه توضیحی بدم که در آهنگ Metallica - st.anger صداش خیلی خوب در میومد به صورتی که من چند جا حتی اسپیکر کامپیوترم هم نتونست به اون کیفیت بیاره.البته شایدم گوشای من اشکال داره!)
    چون من تا حالا فقط گوشی N72داشتم واسه همین نمیتونم با گوشی های سری W , N مقایسه کنم ولی اگه تونستم با گوشی های دوستام مقایسه می کنم
    در مورد حسنش باید بگم زیاد هست که بستگی به سلیقه داره
    من الان تو شهر خوی هستم اگه اینورا راهتون بیافته بگید بدم تستش کنید
    شرمنده که طولانی شد

6. این کاربر از starblue7750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

گوشیه فعلیم K850 هست . N72 رو هم داشتم ...صداش با هندزفری از دید من خوب بود باسش هم بد نبود .

راستی ..این گوشی می تونه بازیهای فلش کامپیوتری رو مثل n82 و N95 و .. اجرا کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

کلا فلش می خوره ولی من یه بار یه بازی فلش رو زدم اجرا نکرد!
    حالا شایدم فلشی که زده بودم اشکال داشت...نمیدونم!
    ضمنا صدای هنزفریش نسبت به N72 یه خورده کمه و شما می تونید به یه تاپیکی که قبلا زده شده هم مراجعه کنید که در اونجا صدای همین گوشی هم بود!

9. این کاربر از starblue7750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

10 ویوتی... شاهکاری بی مانند !!

سلام
    به پیشنهاد من یکی از دوستام برای برادرش همین گوشی ویوتی ( البته مدل KE990 ) رو خریداری کرد. البته اول ها به خاطر برند ال جی بودنش زیاد راضی نبود، اما وقتی چند چشمه از کارهاش رو توی علاءالدین کشف کردیم، خداییش حال کرد. من هم که دلم رفته برای این گوشی...

دوربین: دوربین 5 مگاپیکسلی دارای لنز اشنایدر با فلاش زنون ( در مدل KU990 فلاش از نوع استروب می باشد که چیزی میان زنون و LED است )، به همراه لرزشگیر دیجیتالی دست و ویژگی کانونسازی خودکار ( Auto Focus )

اگر بخواهید برای عکس برداری فقط به استاندارد های خود گوشی کفایت کنید، باید به عکسی با کیفیتی میان K850 و N82 ( بیشتر از K850 و کمتر از N82 ) رضایت بدهید. اگر عکس عالی می خواهید باید پایتان را از گلیمتان درازتر کنید و در تنظیمات دوربین دست ببرید...
    برای نمونه: در شب ایزوی دوربین را روی حد اکثر بگذارید و در روز روی حد اقل !!
    فیلم برداریش هم که دیگه فول عالیه !!! حد اکثر اندازش 640x 480 هست که می توان در دو حالت 4:3 معمولی و یا 16:9 عریض فیلمبرداری کرد. آن هم با فرمت DivX و با حجم کم و کیفیتی در حد DVD. از همه بهتر این که می تونید با سرعت 120 فریم بر ثانیه یک کلیپ اسلو موشن نیز بسازید.

صدای گوشی: مجهز به 1 اسپیکر است. صدای پخش شونده از آن دارای کیفیتی بی مانند است، اما از لحاظ بلندی شما را نا امید خواهد کرد... و این مورد درباره هندزفری های آن نیز صدق می کند البته راه حلی آسان برای افزایش آن ها در نظر گرفته شده که در نوع خود عالی است. با زدن چند کد و چند دستکاری مرموزانه می توانید به بلندی قابل قبولی ( تقریبا مانند N82 ) دست یابید. اگر کسی بخواهد این کدها را خواهم گفت.
    مشکل بعدی در بخش پخش کننده آن نبود یک اکولایزر هرچند ساده می باشد که خداییش وحشتناکه. البته این مشکل رو هم می شه با نصب یک پلیر دارای اکولایزر جاوا رفع کرد.

اینترفیس گوشی نیز فوق العاده است. رابط کاربری آسان و ساده که می توان از تم های فلش نیز برای آن استفاده کرد.

هم چنین این گوشی دارای درگاه خروجی تلویزیون می باشد که صد البته کابل آن را باید جداگانه بخرید...

در پایان باید عرض کنم که تفاوت دو مدل KU990 و KE990 علاوه بر فلاش، در دارا بودن درپوش دوربین و نسل گوشی نیز می باشد. KE990 از نوع نسل 2.5 و KU990 نسل سومی می باشد و دارای دوربین دوم برای مکالمه تصویری است. اما همین مدل یعنی KU990 کمی قدیمی تر از برادر خود بوده و دارای فلاش استروب است. در ضمن درپوش برای لنز دوربین ندارد ( بدترین عیب؛ چون تمیز کردن لنز آن دردسر است ) در ضمن دارای یکی دو مشکل کوچیک نرم افزاری هم هست که در بررسی های تخصصی آشکار می شن که خدا را شکر در داداش کوچیکش این مشکلا نیست.

11. 6 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

4 عجب...!

مثل این که کسی کدهای افزایش صدای ویوتی رو نمی خواد...مثل اینکه بایستی خودم بذارم

اما یک نکته رو که یادم رفت بگم:

ویوتی به گونه شگفت انگیزی آهنگ های با فرمت های در پیتی مثل amr و wav رو با کیفیتی بی نظیر پخش می کنه... انگار که از اول اینجور با کیفیت بودن !! اما نمی دونم چرا با mp3 مشکل داره و آهنگ های بی کیفیتش رو با کیفیت، و آهنگ های با کیفیتش رو بی کیفیت پخش می کنه
    اما همونطور که گفتم اگر کدهای لازم رو بزنید می تونید این مشکل رو رفع کنید

و اما افزایش صدای گوشی:

مواد لازم:
    یک گوشی ال جی ویوتی ( فرقی نمی کنه که KE990 باشه یا KU990 و یا KU990R )
    تمرکز به اندازه زیاد
    دقت به اندازه بسیار زیاد ( بی دقتی = خرابی سیستم عامل )
    ترجیحا استفاده از مداد گوشی برای انجام کارها

و اما شیوه انجام کار ( برای افزایش صدای هندزفری ):

پیش از آغاز اگه گوشی شما روی زبان فارسی هستش به انگلیسی تغییر بدین بعد مراحل زیر رو برید:

1) ابتدا کد ورود به سیستم عامل را وارد می کنیم : #990*#3845

2) برید به گزینه 2 که Device Testمی باشد

3) پس از آن بروید به گزینه 8 که sound می باشد

4) بعد به گزینه 7 برید که Audio cal Tool هستش

5) بعد به گزینه 1 بروید که نوشته Audio Calibration

6) گزینه 3 که Change Sound DB هست

7) در گزینه (snd_device_type) به گزینه ( snd_stereo_headset_media {سومین گزینه میباشد} ) بروید

8) گزینه (snd_method_type) را به گزینه (method_midi) تغییر دهید.

9) گزینه (Item_Title) را به گزیه (rx_volume_db7) تغییر دهید. با این کار ما به ماکسیمم ولم دستگاه میرسیم!!! باید عدد 500- رو تایپ کنیم که در زیر چگونگیش رو میگم!

11) توجه داشته باشید که به شما در GET DATA چی نشون میده ؟ چیزی مثل: 1400-
    و این دقیقا چیزی است که ما باید اون رو عوض کنیم!

توجه: برای تغییر آن ابتدا بر روی قسمت Set Data بروید و در آن قسمت عدد 500 را تایپ کنید و OK را بزنید! بعد در همان قسمت دکمه ( - ) {منظور منها میباشد} را بزنید و OK کنید! و حالا دکمه بازگشت را بزنید! {منظور دکمه C نیست حواستون باشه}

11) و در آخرین کار بر روی گزینه (Write sound DB to EFC) کلیک کند! (حالا با زدن دکمه C به تکرار به قسمت اولییه منو بیایید و در آخر دکمه قرمز را بزنید)

حالا برای افزایش صدای اسپیکر گوشی:
    مرحله 1 تا 6 را بیایید.
    در ( snd_device_type ) به گزینه (
    snd_stereo_speaker_media ) بروید.
    بقیه مراحل را مانند آنچه پیش تر گفته شد انجام دهید.

نکته: در مورد این اعدادی که گفتم بدانید که ماکزیمم استاندارد است. اگر عدد دیگری از خودتان بزنید و مشکلی پیش بیاید، من مسئولیتی نمی پذیرم.

در هر جایی سرکشی کردم فقط همین ها دستم اومد. اگر کسی ماکزیمم استاندارد بهتر ( که به هدزفری و گوشی صدمه نزند ) پیدا کرد، خواهشا اطلاع بدهد.

13. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی میتونه به من کمک کنه؟ نمیدونم ku بخرم یا ke لطفا با دلیل توضیح دهید.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

کسی میتونه به من کمک کنه؟ نمیدونم ku بخرم یا ke لطفا با دلیل توضیح دهید.
    گلم اگر کمی دقیق تر پست های پیشین رو خونده باشی، می تونی پاسخت را بگیری. اما بخاطر روی گل تو باز هم توضیح می دهم:

KE990:
    نسل گوشی = 2.5
    دوربین دوم = ندارد
    درپوش نگاهبان لنز دوربین اصلی = دارد
    نوع فلاش = زنون ( پر توان )

KU990:
    نسل گوشی = 3
    دوربین دوم = دارد
    درپوش نگاهبان لنز دوربین اصلی = ندارد
    نوع فلاش = استروب ( قوی تر از LED و ضعیف تر از زنون )

KU990R:
    نسل گوشی = 3
    دوربین دوم = دارد
    درپوش نگاهبان لنز دوربین اصلی = دارد
    نوع فلاش = زنون ( پرتوان )

از نظر سیستم عامل و محیط کاری و اینترفیس و صدا و... با هم هیچ فرقی ندارند.

حال این بستگی به خود شما داره که کدومش رو می خوای. اما بد نیست بدونی که توی ایران، اپراتورها مشغول ارایه خدمات نسل 2 هستن. انتخاب به عهده خودته.

بد نیست از کلوپ گنجینه ویوتی نیز بازدید کنی. اگر تمی، عکسی و یا راهنمایی بخوای اونجا هست. خوشحال می شم ببینمت !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 20 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •