تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 649 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ای بابا....پس کی با گارانتی معتبر میاد؟کامتل یا سیداتل؟
    الان که 850 تومنه کامتل گارانتیش کنه بالای 900 - 920 میده
    اونا هم منتظرن قیمت یکم معقول تر بشه احتمالا
    تا عید کمتر از 650 فکر نمیکنم بشه

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکی در مورد بلندی صداش در هنزفری و کیفیت موزیک نسبت به W960 i نگفت

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

معرفی یک برنامه خوب Chat Client به نام Palringo جهت چت کردن با یاهو مسنجر و سرویس های دیگر مسنجر.

تست شده بر روی XPERIA همراه با پشتیبانی کامل از رزولیشن WVGA.

خیلی ها شاید دنبال بعدا دنبال یک برنامه مسنجر برای نصب بر روی اکسپریا بگردند تا بتونند از طریق یاهو مسنجر و یا
    Google Talk و دیگر سرویسهای مسنجر با دوستان و آشنایانشون چت بکنند. برنامه های مولتی مسنجر زیادی وجود
    داره که هر کدام امکانات مختلفی دارند و هر کدام از آنها نیز عیب هایی را دارند. مثلا برنامه هایی مانند Fring و
    +IM میتونند یکی از این برنامه های باشند. اما هر کدام از اینها عیب هایی را دارند. مثلا یکی کرک نمیشه و
    اگر هم کرک بشه بعد از مدتی به دلیل تغییر پورت یاهو مسنجر برنامه قادر به ارتباط با سرویس یاهو مسنجر نیست و
    بعضی از برنامه ها هم اینترفیس جالب و راحتی برای چت کردن در اختیار کاربر نمیگذارند.

از آنجایی که ما ایرانیها بر خلاف اروپایی ها و امریکایی ها بیشتر از سرویس یاهو مسنجر استفاده میکنیم پس باید
    دنبال برنامه ای باشیم که حداقل بتونه این سرویس رو براحتی و بخوبی پشتیبانی کنه و همچنین قادر به این باشه که
    متن تایپ شده را بصورت data و رمزی شده بفرسته نه بصورت text. چون بعضی از برنامه های Chat Client متن تایپ
    شده در محیط مسنجر را بصورت text میفرستند و شاید برای خیلی ها از جمله خود من راضی کننده نباشه.

بعد از جستجو کردن و تجربه قدیمی که از برنامه های مسنجر برای گوشی ها داشتم تونستم برنامه Palringo را که
    از رزولیشن WVGA بخوبی پشتیبانی میکنه و کمترین عیب و ایراد رو داره پیدا کنم. از آنجایی هم که در هیچ کدام از
    انجمن های ایرانی تا حالا ندیدم این برنامه معرفی بشه گفتم بیام اینجا و این برنامه را معرفی کنم تا هر کسی
    نیاز به همچین برنامه ای داشت برنامه Palringo را نیز بعنوان یکی از انتخاب های مفید بتونه در نظر بگیره.

سرویس اصلی این برنامه در اروپا و در کشور انگلیس قرار داره و این برنامه با تمام خدمات خوبی که در اختیار
    کاربر قرار میده مجانی هست و هر وقت نسخه جدیدی از برنانه بیاد نباید نگران کرک نبودن برنامه باشید بلکه
    خیلی راحت میتونید نسخه جدید را دانلود و بر روی گوشی خودتون نصب کنید. همچنین یکی از خدمات خوب
    دیگه اش اینه که به هر کاربر در سایتش این امکان رو میده که پروفایل خودش رو چک بکنه و یا نسخه کامپیوتری
    آن را دانلود و نصب کنه و از طریق کامپیوتر بتونه با مسنجر داخل گوشی ارتباط برقرار بکنه.

قبل از اینکه بتونید از این برنامه استفاده بکنید باید وارد سایت palringo.com/register.php بشید و یک اکانت
    برای خودتون درست بکنید.

در قسمت ایمیل شما باید یک ایمیل واقعی از خودتون رو بنویسید و بعد پسوردی را برای اکانت خودتون در نظر
    بگیرید. در قسمت ایمیل شما میتونید از هر ایمیلی که دلتون خواست استفاده بکنید و محدودیتی در این مورد
    وجود نداره.

بعد که اکانت خودتون رو ساختید میتونید برنامه را داخل گوشی باز کنید. و در همان قسمتی که من کلیک راست
    کردم در گوشی خودتون نیز همین کار را انجام دهید. برای کلیک راست کردن هم کافیه مداد گوشی را روی
    قسمت مورد نظر قرار بدید و چند لحظه صبر کنید تا منوی کلیک راست ظاهر بشه.

بعد از ظاهر شدن منوی کلیک راست روی قسمت Sign in as کلیک کنید تا قسمت زیر براتون باز بشه.

در این قسمت شما همان ایمیل و پسوردی را که در سایت Palringo.com ساختید را وارد میکنید و بعد OK میکنید
    و صبر میکنید که سرویس این مسنجر فعال بشه و شما رو بصورت آنلاین نشون بده.

بعد از آنلاین شدن شما میتویند یکی از سرویس های زیر را انتخاب کنید و با آیدی و پسورد مخصوص اون سرویس
    در این برنامه مسنجر آنلاین بشید.

Windows Live Messenger - MSN Messenger
    Yahoo Messenger
    AIM
    Jabber
    Gadu-Gadu
    Palringo

برای اضافه کردن هر کدام از سرویس های مسنجر بالا مانند عکس زیر عمل میکنید و بر روی Add Service
    کلیک میکنید و مثلا یاهو را انتخاب میکنید. بعد ازتون درخواست آی دی و پسورد یاهو مسنجر را میکنه و شما هم
    آی دی و پسوری که در یاهو مسنجر دارید وارد میکنید و باهاش آنلاین میشید. شما حتی میتونید از چندین
    آی دی را همزمان با هم در این برنامه آنلاین کنید.

بعد از آنلاین شدن با هر سرویس مسنجری که خواستید میتونید روی اون سرویس دوباره کلیک راست کنید تا
    موقعیت خودتون رو تعیین کنید. مثلا میتونید یکی از آیدی هاتون رو آفلاین بزارید و یا با یکی دیگه با چراغ
    خاموش وارد بشید و خودتون رو مخفی کنید.

در عکس زیر من هم با یاهو وارد شدم و هم یا MSN Messnegr. و همانطور که میبینید اگر شما هر سرویس را
    اضافه کنید به ترتیب و با آیکون مخصوص اون سرویس زیر همدیگه موقعیت شما رو نشون میدند.

در این برنامه شما امکان خواندن Offline هاتون رو هم خواهید داشت. به این صورت که زمانی که شما در این برنامه
    آنلاین بشید اگر آفلاین داشته باشید تعداد آفلاین هاتون رو مانند عکس زیر نشون میده و شما با دابل کلیک میتونید
    آفلاین هاتون رو بخونید و در همان پنجره نیز به شخصی که برای شما پیغام گذاشته جواب بدید.

از امکانات خوب دیگه ای که این برنامه در اختیارتون قرار میده اینه که کاملا از زبان فارسی پشتیبانی میکنه و شما
    هم میتونید آفلاین ی فارسی رو بخونید و هم با شخص مورد نظرتون با انتخاب زبان فارسی چت کنید. البته امکان
    تایپ لاتین هم وجود داره اما من در عکس پایین پشتیبانی از زبان فارسی رو در این برنامه از طریق اکسپریا نشون
    دادم.

شما حتی میتونید از برنامه در حالت اند اسکیپ استفاده کنید و هیچ مشکلی در اکسپریا از این نطر وجود نداره.
    مثلا زمانی که خواستید با کیبورد اکسپریا تایپ کنید برنامه اتوماتیک به حالت لند اسکیپ میره و یا خودتون میتونید
    برنامه رو به حالت لند اسکیپ ببرید.

امکان فرستادن عکس گرفته شده در تمام مسنجر ها وجود داره. این برنامه برای فرستادن عکس از دوربین
    خود گوشی استفاده میکنه. به این صورت که در محیط چت وارد قسمت Photo میشید و در این قسمت بر روی
    Capture Photo کلیک میکنید. بعد دوربین گوشی باز میشه و شما از هر چیزی که دلتون خواست عکس میگیرید
    عکس رو که گرفتید دوربین اتوماتیک بسته میشه و باز هم اتوماتیک عکس به اندازه 320*240 ریسایز میکنه تا
    حجم عکس زیاد نشه و بعد اون رو به کسی که در حال چت باهاش بودید میفرسته.

طریقه فرستادن عکسش نیز خیلی جالبه. عکسی که برای طرف فرستاده میشه بصورت لینک فرستاده میشه.
    یعنی زمانی که شما عکس رو گرفتید و این برنامه فرستاد برای طرف بصورت لینک دانلود عکس مشخص میشه و
    طرف با کلیک کردن بر روی لینک هم میتونه عکس رو ببینه و هم میتونه عکس رو بعد از دیدن دانلود بکنه و اونو در
    کامپیوتر خودش ذخیره بکنه.

من برای تست کردن از صفحه کامپیوتر عکس گرفتم. پس کسی که بر روی لینک فرستاده شده عکس در
    پی ام کلیک کنه عکس فرستاده شده به صورت زیر نمایش داده میشه. این عکس طبق توضیحاتی که در
    بالا عکس نوشته تا 10 روز بر روی سرور سایت Palringo باقی میمونه و بعد از 10 روز اتوماتیک پاک میشه و فقط
    شخصی که شما عکس رو براش فرستاید قادر به دیدنش خواهد بود. مگر اینکه لینک عکس رو طرف به کسی
    بفرسته و یا خودتون درخواست کنید که برای کسان دیگه هم فرستاده بشه.

از امکانات دیگه برنامه میشه به نشان دادن اد لیست هاتون بصورت مرتب و همچین وارد شدن به گروها و چت
    رومها اشاره کرد.

در ضمن Palringo رو من فقط بر روی XPERIA با رام اورجینال آزمایش کردم و هیچ تضمینی را در درست کار کردن
    بر روی گوشی ها دیگه و یا کسانی که از رامهای کوک شده بر روی اکسپریا استفاده میکنند نمیکنم. اما اگر شما
    جزو کسانی هستید که از رام اورجینال اکسپریا استفاده میکنید میتونید با خیال راحت وارد سایت زیر بشید و بر
    روی All Download Options کلیک کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از کلیک کردن بر روی all download options قسمتی به زیر سایت اضافه میشه. شما در اون قسمت میرید به
    بخش Windows Mobile و بر روی جایی که با فلش مشخص کردن کلیک میکنید تا فایل cab این برنامه را بتونید
    دانلود کنید.

بعد از دانلود کردن فایل cab اون رو به داخل گوشی انتقال میدید و بعد از داخل گوشی روی فایل کلیک میکنید و
    مراحل نصب را طی میکنید.

در ضمن این برنامه میتونه از تمام کانکشن های اینترنت مانند GPRS, 3G, WiFi و غیره پشتیبانی کنه. و حتی شما
    میتونید گوشی را به کامپیوتر وصل کرده و از اینترنت خود کامپیوتر بر روی گوشی استفاده کنید. این برنامه ممکنه
    تمام خواسته های شما رو مانند یاهو مسنجری که در کامپیوتر استفاده میکنید بر آورده نکنه اما به نظر من با تمام
    خدمات رایگانی که این برنامه در اختیار کاربران قرار میده از خیلی برنامه های مشابه که پولی هم هستند پیشی
    گرفته و یکی از بهترین هاست.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 14-12-2008 at 23:27.

4. 15 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من امروز علاالدین بودم کمتر از 840 تومن نمیدادن فکر کنم 2 هفته ای باید صبر کرد تا بیاد به 750 تومن .یکی از اقوام تو هلند هست میگه 550 یورو قیمت کرده حدود 715 تومن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب مهران خان واقعا" دستتون درد نكنه بابا ايول داري هزارتا

7. این کاربر از sina.1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

پنل facebook آپدیت شد:

دانلود:

کد:

9. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کد:

11. این کاربر از simorgh14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من تعجب میکنم میگین گارانتی معتبرش نیامده!!در حالی که 3 هفته پیش طرف تو موبایل پایتخت گفت با گارانتی معتبر بهت میدم.دقیق یادم نیست اما فکر کنم گفت کامتل میدم بهت
    قضیه بو دار شد

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

حالا با گارانتی معتبر بیاد.قیمتش رو یه کاریش میکنیم.

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

برنامه و بازي هايي كه با شتاب سنج كار مي كنند روي x1‌كار مي كنن؟
    چون گوشي هايي كه gps دارن معمولا شتاب سنج هم دارن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •