یکی از بچه ها ای تکسته command line vرو گذاشته بود میشه دوباره بذارید من پیداش نکردم
کسی میدونه چرا دیگه پلیسا دنبالم نمیان حتی وقتی بهشون شلیک میکنم شاید از پجه درسته؟
یکی از بچه ها ای تکسته command line vرو گذاشته بود میشه دوباره بذارید من پیداش نکردم
کسی میدونه چرا دیگه پلیسا دنبالم نمیان حتی وقتی بهشون شلیک میکنم شاید از پجه درسته؟
سلام
من بازی رو که اجرا می کنم بعد از چند لحظه صفحه شروع می کنه به چرخیدن
سیستمم این
Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1
System Model: EP31-DS3L
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz (2 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 2046MB RAM
vga: ATI Radeon HD 3600 Series
هم رزولیشن بازی رو آوردم پایین هم مانیتور ولی باز هم صفحه می چرخه
شما باید کرکتون رو عوض کنید .
در صفحه اول یه کرک به اسم Razor گذاشتن .
من اونو استفاده کردم درست شد .![]()
دوست عزیز کجایی شما؟!
دو سه تا پست پایین تر از پستت جوابتو دادم که!
آره سازگاره!
جواب ما را هم بديد ممنون ميشم
دوستان که گفتند چه کاری بکنیدوستان یکی مشکل منو حل کنه؟یه سوال دیگه این بازی با ویستا sp1 64 bit سازگاره؟
من هم مشکل شما رو داشتم
اول برو توی control panel و windows firewall رو باز کن و برو تب exceptions رو باز کن و گزینه social club رو تیکش رو وردار (غیر فعال بشه)
این کار اون ارور بلوکه شدن رو از بین میبره
البته یه بار ریست کن و کانکت شو اکانتت رو بده لوگین بشو اگه اون ارور اومد این پروسه رو دوباره تکرار کن
حالا حتما هم نمیخواد لوگین بشی آنلاین
همون آفلاین رو بزن فقط play رو نزن و بزار همون پنجره social club باز بمونه
حالا اگه کرک رو کپی کردی برو فایل LaunchGTAIV رو در فولدر اصلی بازی اجراش کن
چند ثانیه صبر کنی بازی اجرا میشه اگه نشد دوباره اجراش کن
-------------------------------
راستی کسی نفهمید این ارور برای چی میاد و نمیزاره من پچ رو نصب کنم
بعضی از دوستان هم این مشکل رو دارند ولی کسی راه حلی نداده
Last edited by beauty; 17-12-2008 at 00:13.
دوست عزیز شما باید از اخرین درایور کارت گرافکیتون و از patch بازی که همین چند روز قبل امده استفاده کنید ضمنا اگر ممکنه از ویندوز fresh استفاده کتید !
ویندوزتون آپدیت به SP3 اکس پی و یا SP1 ویستا است ؟
net frame work نصب است ؟
درایور ها چطور ؟ :-؟
پچ چطور ؟
دوستان یک نکته ! اول بازی رو کرک کنید و بعد پچ کنید !
بازم نشد من میخوام سرویس پک 1 نسخه 64 بیتی نصب کنه بازی 64 بیت رو ساپورت میکنه؟جناب بنی اگه زحمتی نیست به پست صفحه 44 که خودم نقل قول کردم نگاهی بندازید ببینید مشکل از چیه؟
آقایون سلام خسته نباشید
اون مشکلی که سمت راست می رفت رو حل کردم مشکل از اون دو تا فایل واسه Game Pad بود !
حالا من داشتم بازی می کردم سالم بود ولی یکم که گذشت وسوسه شدم که اون پچ (ع) رو بریزم و وقتی ریختم و ریستارت کردم دیگه جی تی ای بالا نمی اومد و فقط صفحه سیاه نشون می داد و من هم مطمئن هستم ایراد از اون پچ (ع) هستش حالا باید چی کار کنم به نظر شما این درست می شه یا اینکه باید بازی رو دوباره بریزم !؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)