سلام
من هنوز مشکل دسته بازی رو دارم
پچ اول با کرک فدور و اون دوتا فایل کوچیک رو هم دان کردم ولی بازم دوربین به سمت پایین میاد
چرا؟
سلام
من هنوز مشکل دسته بازی رو دارم
پچ اول با کرک فدور و اون دوتا فایل کوچیک رو هم دان کردم ولی بازم دوربین به سمت پایین میاد
چرا؟
دوستان
من بازی و از دوباره نصب کردم بعد کرکی که تو خود dvd بود و ریختم.
بعد که پچ و میریزم می خوام بازی رو اجرا کنم ارور میده.
یکی از دوستان گفت پچ رازور یا فدور رو بعد از اینکه پچ و نصب کردی بریز.
منم همین کار و کردم.
تو بازی میره اما دوربین از پایین نشون میده.
کسی میتونه راهنمایی کنه که باید چکار کنم؟؟
من یک ویندوز گرفتم سرویس پک 3 ولی وقتی نصیش کردم سرویس پک2 بود.
این ملت چطور به مردم میندازن.![]()
اگه سیستمت میکشه Vista SP1 نصب کن .من یک ویندوز گرفتم سرویس پک 3 ولی وقتی نصیش کردم سرویس پک2 بود.
این ملت چطور به مردم میندازن.
دوستان در مورد دیر لود شدن تکسچر ها ها اینو 100% بخونید »
واسه من که درست شد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الآن بازی خیلی عالی شده .
حتی 1 ذره هم افت فریم نداره .
دوست عزیز شما اول کرک 1911 رو بعد از نصب بازی برید بازی رو کرک کن بعد پچ رو نصب کن مشکل حل می شه
--------------
کسی نیست جواب اینو بده من اصلا نمی تونم بازی کنم
ی عکسی می زارم که تعجب کنید بازی حتی با این تنظیمات هم نمی شه بازی کرد اصلاخیلی ممنون دوست عزیز مشکل لود تکستچر ها با این چیزی که دوستان گفتن حل شد ولی ی مشکل خیلی جدی دیگه هم دارم
بازی خیلی تیک می زنه در حدی که اصلا نمی شه بازی کرد و دوست داری کیس رو با ی چوب بیسبال داغون کنی
گرافیکم من 9600 درضمن آخرین دایور هم که دوستان گذاشتن رو دانلود کردم نسخه ی 180.84 رو ولی باز هم حل نشده
ناگفته نماند همه تنظیمات رو روی low هم گذاشتم باز هم تیک می زنه و ...
توی تنظیمات هم از 750 تای که اجازه می ده (شاید هم یکم بیشتر) من فقط 350 تاشو استفاده می کنم ولی باز هم افت فرم به صورت خیلی چشمگیری داری در حدی که از بازی کردن منصرفت می کنه
خلاصه اعصابم خورده خورده
دیگه نمی دونم چی کار کنم درضمن کرک من مال 1911 (البطه می دونم که به این اصلا ربطی نداره)دیگه عقلم به جای نمی رسه!!!!!!!!!!!!!
------------
کسی ازدوستان بازی رو روی لپ تاپ اجرا کرده؟؟؟ بدون مشکل؟؟؟
![]()
Last edited by starn; 16-12-2008 at 11:55.
آقا توروخدا یه فکری واسه من بکنید 3 بار تا الان درخواست دادم پچ نصب نمیشه یعنی فولدر بازی رو پیدا نمیکنه و میگه بازی نصب نیست
من ویستا 64 بیت دارم
و بازی رو هم از boysteam گرفتم یعنی bt هست
یعنی اگر ویندوز ویستا را نصب کانم با بازی جی تی ای و دیگر بازیها مشکل نداره.
برای ویستا چه سیستمی خوبه.
اینکار و کردم بازم با مشکل دوربین برخوردم..دوست عزیز شما اول کرک 1911 رو بعد از نصب بازی برید بازی رو کرک کن بعد پچ رو نصب کن مشکل حل می شه
ولش کن اصلا بیخیال پچ شدیم...
سلام
من بعد از نصب بازی وقتی سوار ماشین میشم خودش حرکت می کنه و دور بین هم مچرخه همینطوری.
سیستمم:xp3,8500gt 1gig,ram 2gig,cpu core 2 due 2.4GHz . همه چی رو medium هست. رو low هم باز همین مشکلو داشت
چه کنم درست شه؟
ممنون میشم اگه کسی راه حلو بلده بذاره.
با سلام
یکیم منو کمک کنه
من بازی رو نصب کردم ( از p30 گرفتم ) همه کارا رو انجام دادم ولی وقتی رو آیکن کلیک میکنم نمیره تو بازیو دستگاه هنگ میکنه
8600gt
2 گیگ رم
cpu 5000 amd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)