خیر دوست عزیز شما یه login درست کن بعد باهاش on شو وقتی on شدی برو رو LaunchGTAIV کلیک کن میری تو بازی
خیر دوست عزیز شما یه login درست کن بعد باهاش on شو وقتی on شدی برو رو LaunchGTAIV کلیک کن میری تو بازی
همانطور که گفتم play را میزنم بعد حتی اون صفحه ای که مال لود razor هست میاد . بعد یه پنجره ی commandbox باز میشه که بالاش نوشته c:\windows\system32\soundmix.exeبعد خود به خود این صفحه هم بسته میشه و دوباره اون صفحه ای میاد که play داره!!! و روز از نو روزی از نو!!مثل loop هست.
هیچ اروری هم نمیده!!(البته یه جا میگه شما در social club loggin نیستید که فکر نکنم مشکلم اون باشه.)
من قبلا بدون اینکه به اینترنت وصل شم بازی را اجرا کردم. اینترنتم dial up هست و این کاری که شما میگید برایم مقدور نیست.
ببین این کار رو بکن
اول یه بار بازی رو کامل آنیستال کن
بعد از نصب کامل بازی یه ریست کن
کرک fedor که همون فایل LaunchGTAIV با حجم 27 کیلو بایت رو جایگزین فایل قبلی کن (فعلا اجراش نکن)
حالا به نت وصل شو social club رو نصب کن اجراش کن اگه اکانت ساختی همونجایی که ازت یوزر پس میخواد بهش بده (اگه اکانت نداری یا نمیتونی بسازی pm بده اکانت خودمو بهت بدم)
البته اگه گیر بلوک کردن داد اگه xp داری برو توی control panel آیتم windows firewall رو باز کن تب exception رو کلیک کن و تیک مربوط به social cllub رو وردار (غیرفعال کن)
اگر ارور نداشتن network داد چند بار تست کن اگه باز گیر داد با یه ریست درست میشه
اکانتت رو که شناخت گزینه reminder later رو بزن و دیگه بی خیال زدن play شو و کاری به کارش نداشته باش
حالا فایل LaunchGTAIV که قبلا کپی کرده بودی رو اجرا کن و صبر کن تا بازی اجرا شه
اگه نشد دوباره اجراش کن (بعد از 10 ثانیه بازی اجرا میشه)
خلاصه هیچ فایلی و یا حرکت دیگه ای نکن
من همین کار ها رو کردم و اجرا شد
سلام من واسه بار دوم خواستم برم تو بازی صفحه سیاه ئیشه هیچی بالا نمیاد....همه کارم کردم
اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم
دوست عزیز من تا الان 10 بار dc کردم واسه تست مشکلی پیش نیومد فقط باید login شین همین بعد دیسکانکت شین ببنید باز مشکل دارین یا نه
اگر که login هم میشید با اینترنت باز هم نمیاد مشکل از چیزهای دیگه هست drx رو نصب کن live رو حتما اپدیت کن net رو هم 3.5 دانلود کن دیگه چیزی نداره
اگه با اون روش رجيستري ويندوز رو تبديل به Sp3 كنيم بازي حتما اجرا ميشه؟
من بازی رو امشب گرفتم نصب کردم موقع اجرا اخطار ws10 رو میده تو رو خدا کمک کنید امشب اینو راه بندازم تو انجمن گشتم نبود راه حل این اخطار ممنون از همه
سلام
من هنوز مشکل دسته بازی رو دارم
پچ اول با کرک فدور و اون دوتا فایل کوچیک رو هم دان کردم ولی بازم دوربین به سمت پایین میاد
چرا؟
من بازی رو گرفتم اخطار ws10 میده یکی کمک کنه تو انجمنم گشتم نبود
دوستان خواهشا اگه كسي ميدونه كمك كنه:
- من ويندوز رو از طريق رجيستري SP3 كردم
- بازي رو نصبيدم
-با رازور كرك كردم
اما وقتي RGSC رو ميخوام اجرا كنم اين ارور ميده:
لطفا كمك كنيد موقع اجراي بازي هم همين ارور رو ميده چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)