تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 626 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

آقایون سلام من چند تا سوال و مشکل داشتم :
    1-من با دایال آپ درایور جدید رو گرفتم !!!!ولی وقتی نصب می کنم کامپیوتر هنگ می کنه این اولیش دلیلش چیه و تا حالا کسی با این مشکل برخورد کرده یا نه ؟
    2-مشکل دوم اینه که من پچ رو گرفتم حالا چه فرقی با قبل می کنه نمی دونم این رو هم لطفا شفاف توضیح بدید
    3- این مشکل فعلا اصلی ترین مشکل من هست اون هم این هست که من قبلا از کرک معمولی استفاده می کردم دوربین لرزش داشت حالا که از این کرک رازوز استفاده می کنم اول خوب بود ها ولی الان یعنی قبل از نصب پچ نیکو وقتی پیاده هست هی دور خودش می چرخه و هی سمت راست می ره بدون اینکه من دست به کیبورد بزنم و وقتی هم تو ماشین هست هم وقتی گاز می دم می پیچه سمت راست البته من فکر کردم با آن اینستال درست می شه ولی نشد
    دوستان دستم به دامنتون تو رو خدا به همه سوالام جواب بدین خواهش می کنم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام اساتید گرام منم مشکل این دوستمون رو دارم .وسط اینستال درایور این ارور رو میده
    باید چکار کنیم.وقتی هم که ادامه رو میزنم نصب که تموم شد وقتی رستارت میکنم میادتوویندوز بعد هنگ میکنه.
    Last edited by asaasaasa; 15-12-2008 at 21:08.

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

سلام اساتید گرام منم مشکل این دوستمون رو دارم .وسط اینستال درایور این ارور رو میده
    باید چکار کنیم.
    Continue Anyway رو بزن.
    تمام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راست میگه .

یادم نبود

شما اکانت نساختید , میخواید وارد بازی هم شید ؟!

راستی برو بچ کسی روش تسک مننجر رو برای حل افت فریم تست نکرد ؟ خیلی خفنه (جواب میده)
    تسک مننجر دیگه کجاست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Isf

13 Problem

با سلام

با تشکر از کمکی که در حق من کردید.خیلی ممنون
    اما من یه مشکل دیگه ای برام پیش اومده که فکر کنم از همون مشکل قبلیم یعنی همون اروره باشه (اروره نصب اولیه بازی رو می گم )
    در حقیقت من بازی جی تی ای رو نصب کردم تمام و کمال بدون هیچ مشکل دیگه ای ، همینطور یوزراکانتم ساختم و درست شد . اما هنگام ورود به بازی اروره آبدیت ویندوز رو میده . باید ویندوزم رو آبدیت کنم درسته !!!
    اما ویندوزی که من رو لپ تاپم دارم از نوعه Home Basic هستش که اصل اصله !!! نمی تونم پاکش کنم،خیلی کار باهاش راحته ...
    حالا از شما دوست عزیز می خواستم بپرسم که میشه مثله ویندوز ایکس پی SP3 که توی DVD چهارم این بازی هست ، که نیازی به بوت و ... نداره و زمانی که ویندوز بال هست خودش راحت نصب بشه و بعد یه ریستارت ما ویندوز آبدیت شده (SP3) رو داریم برای ویستا هم یه آبدیت باشه که نیازی به بوت و ... نداشته باشه!!!! راحت و تند ویستا ی SP1 نصب بشه و ... ویندوز ابدیت شده باشه

لطفا منو در این زمینه راهنمایی کنید خیییییییییییییییییییییییی یییییلی ممنونتون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

continue anyway رو بزن.
    تمام.
    خوب اینکار رو هم کردم ول بعد از اومدن تو ویندوز می هنگه

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من الان xlive رو هم اپدیت کردم باز هم ارور ویرایش رو 23 میده
    چیکار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقایون سلام من چند تا سوال و مشکل داشتم :
    1-من با دایال آپ درایور جدید رو گرفتم !!!!ولی وقتی نصب می کنم کامپیوتر هنگ می کنه این اولیش دلیلش چیه و تا حالا کسی با این مشکل برخورد کرده یا نه ؟
    2-مشکل دوم اینه که من پچ رو گرفتم حالا چه فرقی با قبل می کنه نمی دونم این رو هم لطفا شفاف توضیح بدید
    3- این مشکل فعلا اصلی ترین مشکل من هست اون هم این هست که من قبلا از کرک معمولی استفاده می کردم دوربین لرزش داشت حالا که از این کرک رازوز استفاده می کنم اول خوب بود ها ولی الان یعنی قبل از نصب پچ نیکو وقتی پیاده هست هی دور خودش می چرخه و هی سمت راست می ره بدون اینکه من دست به کیبورد بزنم و وقتی هم تو ماشین هست هم وقتی گاز می دم می پیچه سمت راست البته من فکر کردم با آن اینستال درست می شه ولی نشد
    دوستان دستم به دامنتون تو رو خدا به همه سوالام جواب بدین خواهش می کنم !
    دوست عزیز فکر کنم درایورو اشتباه دانلود کردی.
    چون من درایور 8600 GS رو رو کارتم که 8600 GT ی نصب کردم سیستم مرخص شد ووقتی طرف display
    میرفتم سیستمم هنگ میکرد ومجبور می شدم رسیت کنم.

9. این کاربر از m_s1060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

اصلی ترین مشکل من هست اون هم این هست که من قبلا از کرک معمولی استفاده می کردم دوربین لرزش داشت حالا که از این کرک رازوز استفاده می کنم اول خوب بود ها ولی الان یعنی قبل از نصب پچ نیکو وقتی پیاده هست هی دور خودش می چرخه و هی سمت راست می ره بدون اینکه من دست به کیبورد بزنم و وقتی هم تو ماشین هست هم وقتی گاز می دم می پیچه سمت راست البته من فکر کردم با آن اینستال درست می شه ولی نشد

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من کرک فودور رو هم امتحان کردم متاسفانه باز هم میره قسمت اکانت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •