مال منم همین سیستمه اما 45 دقیقه خوبه بعدش وحشتناک افت فریم بیدا میکنه و تیکدار میشه الان دارم
درایور گرافیک و بچ رو دانلود میکنم.که احتمال زیاد دیگه مشکلاتم تموم میشه.
مال منم همین سیستمه اما 45 دقیقه خوبه بعدش وحشتناک افت فریم بیدا میکنه و تیکدار میشه الان دارم
درایور گرافیک و بچ رو دانلود میکنم.که احتمال زیاد دیگه مشکلاتم تموم میشه.
دوستان راکستر مدل ازمایشی بتا رو داده بیرون که برای بیشتر افراد بتا هستش من هم مدل بتا رو دارم اون طور که من فهمیدم اون بازی که اول میریزی تو هارد بعد از توی هارد نصبش میکنی نسخه اصلی هستش من اون مدل رو هم دارم که dvd2 part43 تا 48 خرابه
دوستان عزيز لطفا يه لينكه ديگه واسه دانلود دو قسمت لازم واسه joystick بذاريد آخه من خيلي گير بازي با joystick هستم لطفا يه كمكي بكنيد
بتا ؟دوستان راکستر مدل ازمایشی بتا رو داده بیرون که برای بیشتر افراد بتا هستش من هم مدل بتا رو دارم اون طور که من فهمیدم اون بازی که اول میریزی تو هارد بعد از توی هارد نصبش میکنی نسخه اصلی هستش من اون مدل رو هم دارم که dvd2 part43 تا 48 خرابه
هیچوقت نمیاد برای بتا این همه جنجال راه بندازه.
نسخه ای که شما دارید چون 4 دی وی دی هستش باید دوبار نصب شه
مال من دو دی وی دی 9 gb بود که یه باره نصب شد و حل
دوست عزیز من 2 تا نسخه مختلف این بازی رو دارم یکیش بتا هستش که اصلا نصبش فرق داره و باید جدا گونه برنامه های جانبی رو نصب کنین و موقع نصب بالا زده مدل بتا
ولی اون نسخه اصل خودش برنامه ها رو نصب میکنه و بالا نزده بتا
سلام
من این بازی رو از خود p30world خریدم. یک کرک تو خودش بود ولی چون توی فایل read me نوشته بود که بازی کرک شده هست (و اگر لازم شد کرک را نصب کنید)، منم کرکش رو نریختم. اول که اجرا کردم بعد از چند دقیقه شروع می کرد به تکون های ناجور اعصاب خرد کن (که ظاهرا این به دلیل مشکل داشتن کرک هست)، ولی بعد از restart دفعه دوم که اجرا کردم (بدون اینکه کرک نصب کرده باشم) مشکلی نداشت و اجرا شد. فرداش که کامپیوترو روشن کردم دوباره همون مشکل پیدا شد بعد دوباره درست شد!!!! حالا امروز که میخواستم بازی کنم، اصلا دیگه بازی اجرا نمیشه، صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه.... Blue Screen!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید. سیستم من تا حالا Blue Screen نداده بود.
ویندوزم XP سرویس پک 3 هست
اون direcx که تو صفحه اول هستش چرا حجمش انقدر بالا هستش؟483 mg
معمولا حجم این برنامه زیاده .
اینم احتمالا چون آخرین نسخه ی برنامه هست حجمش زیاد شده .
اون مشکل به کرک شما مربوط میشه .سلام
من این بازی رو از خود p30world خریدم. یک کرک تو خودش بود ولی چون توی فایل read me نوشته بود که بازی کرک شده هست (و اگر لازم شد کرک را نصب کنید)، منم کرکش رو نریختم. اول که اجرا کردم بعد از چند دقیقه شروع می کرد به تکون های ناجور اعصاب خرد کن (که ظاهرا این به دلیل مشکل داشتن کرک هست)، ولی بعد از restart دفعه دوم که اجرا کردم (بدون اینکه کرک نصب کرده باشم) مشکلی نداشت و اجرا شد. فرداش که کامپیوترو روشن کردم دوباره همون مشکل پیدا شد بعد دوباره درست شد!!!! حالا امروز که میخواستم بازی کنم، اصلا دیگه بازی اجرا نمیشه، صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه.... Blue Screen!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید. سیستم من تا حالا Blue Screen نداده بود.
ویندوزم XP سرویس پک 3 هست
در صفحه اول همین تاپیک یه کرک به اسم Razor گذاشته شده .
میتونید از اون استفاده کنید .
رفیق شما اون سیو رو تا کجا رفته بودی ؟کسی نفهمید چجوری باید سیوای ویندوز قبلی رو به خورد بازی داد؟
pop تموم شد.می خوام ادامه اینو برم.
من تا مرحله ی Undres To Kill رفتم .
اگه خواستی واست آپلود کنم .
Last edited by Oracle_Eldorado; 15-12-2008 at 19:57.
دوباره سلام!
پچ رو از اینجا دانلود کنین بهتره!
مستقیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Resume Support Linksکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم لینکهای پچ بیشتر باشن بهتره!
ُسلام من ترمز دستی هستم نمی دونم چه مشکلی داره اکانتم کسی نمی بینتشون یک اکانت جدید ساختم
مشکلم رو خلاصه میگم بازی وقتی می خواد اجرا بشه ارور
GTA IV FATAL ERROR:resc10
رو میده توی راهنما نوشته ریست کنید منم این کارو کردم هیچ فرقی نکرد
لطفا کمک کنید
بعدیش هم همون ارور پرنتال کنترل رو میده ولی من چیزی مثل همونی که توی این تاپیک
هست توی کنترل پنل ندیدم از همون اکس پی که اول تاپیک هست استفاده میکنم
مشخصات سیستم:
ram 1 gig
graphic nemidoonam vali pes 2009 roosh ejra shod
cpu 2.4 ghtz
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)