تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1361 از 2014 اولاول ... 3618611261131113511357135813591360136113621363136413651371141114611861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,601 به 13,610 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس از توقف پرسپوليس مقابل سايپا انتقادات عليه اين تيم وارد فاز تازه‌تري شد اما سرخپوشان پايتخت در بازي با پاس همدان به كورس قهرماني بازگشتند.

امير حاج‌رضايی تصريح كرد: «بعد از تساوي پرسپوليس مقابل سايپا عده‌اي گفتند آنها ديگر از كورس قهرماني خارج شده‌اند. من همانجا تاكيد كردم كه نبايد درباره پرسپوليس شتاب‌زده قضاوت كرد.»
    حاج‌رضايي افزود: «نتايج اخير پرسپوليس نشان داده كه نمي‌توان به راحتي اين تيم را از كورس قهرماني خارج كرد.» اين كارشناس فوتبال در خصوص بازي پرسپوليس مقابل پاس همدان گفت: «دو تيم در نيمه‌اول بازي ضعيفي از خود نشان دادند و در نيمه‌دوم هم بازي متوسطي را شاهد بوديم. اما نكته‌اي كه قصد دارم به آن اشاره كنم ضعف مدافع مركزي پرسپوليس است. رضايي در جايگيري و بازي‌خواني تبحر دارد اما به دليل دوري از شرايط مسابقه در توپ‌گيري ضعف دارد. در مقابل علوي نيز چنين شرايطي داشت.»
    وي گفت: «اين مشكل تنها به پرسپوليس مربوط نمي‌شود بلكه مشكل اساسي فوتبال ما به حساب مي‌آيد.»
    حاج‌رضايي در خصوص شانس پرسپوليس براي كسب عنوان قهرماني گفت: «در‌اين‌باره هيچ قضاوتي ندارم اما ذوب‌آهن، استقلال و پرسپوليس رقابت سختي در پيش دارند. پيكان و سپاهان نيز رو به افت هستند.»

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسين هدايتى رئيس هيأت مديره پرسپوليس با ابراز خرسندى از پيروزى پرسپوليس مقابل پاس همدان گفت: اين پيروزى حاصل تلاش بازيكنان و درايت كادر فنى بود كه از همه آنها به نحوه شايسته اى تقدير خواهيم كرد.
    وى افزود: جا دارد از كليه بازيكنان ، اعضاى كادر فنى و هواداران تيم فوتبال پرسپوليس كه طى هفته هاى اخير براى موفقيت اين تيم تلاش كرده اند تشكر كنم. حسين هدايتى با بيان اينكه پاداش ويژه اى براى اين پيروزى در نظر گرفته است ، ادامه داد: پس از پايان تعطيلات ۳ روزه پاداش ويژه اى را به بازيكنان پرداخت خواهيم كرد تا بتوانند با روحيه اى مضاعف و در بهترين شرايط مسابقات ليگ را ادامه دهند و با كسب نتايج بهتر موجبات خوشحالى هواداران را فراهم كنند. وى با ابراز اميدوارى از رسيدن پرسپوليس به صدر جدول رقابتهاى ليگ برتر گفت: قطعا با ادامه اين روند پرسپوليس به صدر جدول خواهد رسيد و اميدواريم با درايت كادر فنى بتوانيم در نيم فصل دوم با قدرت تر از قبل ظاهر شويم و در پايان فصل نيزعنوان قهرمانى را از آن خود كنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گفت و گوي
    رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس:
    اگر سهام پرسپوليس به من واگذار شود به سازمان تربيت بدني هم كمك مي كنم

مالك باشگاه استيل آذين و رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس پس از 21 ماه فعاليت در ورزش فوتبال كشور اعلام كرد دوست ندارد با اين وضعيت در فوتبال سرمايه‌‏گذاري كند و اگر كار بر همين منوال باشد سرمايه خود را در جايي خارج از فوتبال هزينه خواهد كرد. اتفاقي كه پيش از نيز براي برخي از سرمايه‌‏گذاران علاقمند به فوتبال و يا به طور كلي ورزش در بخش خصوصي رخ داد و حالا باز هم شاهد تكرار آن براي يكي ديگر از اين افراد هستيم.
    حسين هدايتي كه گفته مي‌‏شود از گزينه‌‏هاي مديرعاملي باشگاه پرسپوليس هم بوده در گفت و گوي تفصيلي با خبرنگار موج در خصوص دلايل حضور خود در فوتبال، خصوصي سازي و ديگر مسائل موجود در ورزش صحبت كرد كه متن كامل صحبت‌‏هاي وي در پي مي‌‏آيد.
    * 20ميليارد را زماني مي پردازم كه كل سهام را دريافت كنم
    من در گذشته اعلام كرده ام اگر سهام باشگاه پرسپوليس به من واگذار شود 20 ميليارد تومان هم براي اين باشگاه هزينه مي‌‏كنم. اين براي زماني بود كه بحث واگذاري سهام باشگاه مطرح بود حالا با منتفي شدن واگذاري سهام، اين مساله هم به خودي خود منتفي است.
    در اين مدتي كه من در ورزش فعاليت كرده‌‏ام جز سوق دادن مردم به سمت ورزش چه سودي گير بخش خصوصي و من آمده است. واقعاً‌‏ سرمايه‌‏گذاري در ورزش علي‌‏الخصوص در فوتبال براي من هيچ سودي نداشته است. به طور مثال مگر در شهر بزرگي مانند مشهد يك تاجر و يا يك كارخانه دار وجود ندارد تا به تيم‌‏هاي ابومسلم و پيام كمك كند؟ مطمئناً‌وجود دارد ولي بايد برنامه‌‏ريزي‌‏ها به گونه‌‏اي باشد كه افراد با ميل و اشتياق فراوان در عرصه ورزش حاضر شوند و سرمايه‌‏گذاري كنند. در اين بين مديران بايد با برگزاري جلسات و سمينارهاي مختلف از بازاري‌‏ها، تاجرين،‌‏ اقتصاددانان و كارخانه ‌‏دارها دعوت كنند و به آنها اعلام كنند شما همگي صاحب يك تيم شويد. در عين حال امتيازاتي براي آنها در نظر گرفته شود تا آنها تشويق شوند.
    چرا بايد دستمان در جيب بيت المال باشد
    من مي‌‏ترسم پس از صحبت‌‏هاي من تازه يك موجي در كشور راه بيافتد و برخي بگويند اين حرف‌‏ها چيست كه هدايتي زده و باعث شده توقعات بالا برود. من از مسئولين مي خواهم كه اجازه دهند افراد در بخش خصوصي ورزش سرمايه‌‏گذاري ‌‏كنند. اگر اين حمايت‌‏ها صورت بگيرد، افراد ديگر هم تشويق مي‌‏شوند تا در ورزش سرمايه گذاري كنند، تا چه زماني بايد دستمان در جيب بيت المال باشد. امسال دولت 200 ميليارد تومان براي فوتبال كشور هزينه كرده است اين مبلغ كمي نيست اما اگر بخش خصوصي را وارد صحنه مي‌‏كرد چه بسا اين 200 ميليارد تومان صرف امور عمراني كشور مي‌‏شد .
    *خصوصي سازي فوتبال سخت تر از پالايشگاه ها نيست
    وقتي مراكز مهم كشور از جمله نيروگاه‌‏ها، پالايشگاه‌‏ها و كارخانه‌‏هاي فولاد را به بخش خصوصي واگذار مي‌‏كنند، آيا خصوصي سازي ورزش سخت‌‏تر از آنها است؟ نمي دانم چرا حاضر نمي‌‏شوند براي رشد و شكوفايي ورزش كشور كه مي‌‏تواند قهرمان‌‏پروري و پهلوان‌‏سازي كند و در نهايت مي‌‏تواند پول‌‏ساز و درآمدزا باشد ، آن را به بخش خصوصي واگذار كنند. بارها با آقاي علي‌‏آبادي، اعضاي دولت و نمايندگان مجلس جلساتي را برگزار كرده‌‏ايم اما اين تلاش ها تا كنون بي نتيجه مانده است.
    *مديران قبلي پرسپوليس از كنار اين باشگاه به ثروت رسيدند
    آقاي علي آبادي و دولت نهم درخصوص ساخت اماكن ورزشي چند برابر دولت‌‏هاي گذشته عمل كرده است و اين موضوع با مدرك قابل اثبات است اما در زمينه مسابقات ليگ برتر و فدراسيون‌‏ها ما در حال عقب گرد هستيم. بسياري از اين مديران طي سال‌‏هاي كه مديريت تيم‌‏هاي بزرگ و فدراسيون‌‏ها را بر عهده گرفته‌‏اند، اغلب در فكر اين بودند كه به يك موقعيت اجتماعي برسند يا زمينه‌‏سازي كنند تا به مجلس يا در انتخابات شوراي شهر شركت كنند در نهايت اين پست ها براي آقايان سكوي پرتابي براي رسيدن به يك پست سياسي بوده است.
    اگر سهام پرسپوليس به من واگذار شود به سازمان تربيت بدني هم كمك مي كنم
    من پيشنهاد 20 ميلياردي كه براي اداره پرسپوليس درگذشته ارائه كرده بودم را الان نيز اعلام مي‌‏كنم و حتي حاضرم مبلغي بالاتر از اين را براي پرسپوليس هزينه كنم اما مي‌‏گويم سهام اين باشگاه مردمي را به من بدهيد. البته نه 100 درصد سهام را اولا 30-20 درصد در اختيار دولت باشد كه وظيفه نظارت را انجام دهد، بخشي از آن را به ما و بخش ديگري را هم به مردم واگذار كنند اما سهام مديريت‌‏اش را به ما بدهيد. از محل درآمدش اين باشگاه را حرفه‌‏اي مي‌‏كنيم و رشته‌‏هاي مختلف راه‌‏اندازي خواهيم كرد. حتي از درآمدش به سازمان ورزش هم كمك مي‌‏كنيم. حاضريم تضمين بانكي هم بدهيم اما چرا اين كار را نمي ‌‏كنيد؟ طبق اساسنامه فيفا، بايد تا سال آينده اين كار را انجام دهيد و باشگاه‌‏ها خصوصي شوند. شما يك نفر را پيدا كنيد كه سال گذشته هفت ميليارد تومان براي استيل آذين خرج كرده باشد امسال هم تاكنون سه ميليارد تومان براي پرسپوليس و 5/1 ميليارد تومان هم براي استيل آذين كه روي هم رفته 5/11 ميليارد تومان در 21 ماه در ورزش هزينه كرده باشد. آيا كسي در ورزش هست كه اين همه هزينه كند؟ حتي براداران شفيع زاده هم در طول هشت سال حضورشان در استقلال اهواز اينقدر هزينه نكرده‌‏اند.
    * درآمد زايي به سبك آرسنال و چلسي
    باشگاه هاي بزرگي مانند منچستر يونايتد، آرسنال و چلسي در سال 2006، 250 ميليون پوند درآمد داشته‌‏اند. من نمي‌‏گويم باشگاه‌‏هاي استقلال و پرسپوليس مي‌‏توانند 250 ميليارد تومان درآمد داشته باشند اما حداقل مي‌‏توانند 25 ميليارد تومان درآمد داشته باشند حداقل ديگر محتاج ديگران نخواهند بود. ده ميليارد را هزينه فوتبال مي‌‏كند. 15 ميليارد تومان هم هزينه ساير رشته‌‏ها از جمله كشتي، واليبال، بسكتبال و غيره مي‌‏شود. در نهايت خواهيد ديد چه تحولي بزرگي در ورزش كشور رخ مي‌‏دهد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خارجي‌هاي پرسپوليس تعهد مي‌دهند

بازيكنان خارجي پرسپوليس براي خروج از ايران بايد تعهد كتبي دهند.

به گزارش فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند براي جلوگيري از هر گونه غيبت غيرموجه در تمرينات، از بازيكنان خارجي كه قصد ترك ايران را دارند، تعهد كتبي بگيرند تا در زمان مقرر به كشورمان بازگردند.

اين كار براي جلوگيري از تكرار مشكلي است كه ابراهيم توره به وجود آورد.اين مهاجم سنگالي سه روز به مرخصي رفته بود؛ اما سه هفته در كشورش ماند.

تا كنون ايوان پتروويچ و فرانك آتسو درخواست استفاده از مرخصي خود را به پيرواني و مسولان باشگاه پرسپوليس اعلام كرده‌اند.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازيكنان خارجي پرسپوليس براي خروج از ايران بايد تعهد كتبي دهند
    چه عجب یه کار بنیادی انجام شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این هدایتی ول کن نیست
    بابا باشگاه بهش بفروشین بره دیگه

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

حقیقی (5) باقری ها (2) شیری (3) رضایی (4) زارع (3) کریمی (5) محمد (5) بادامکی (3) توره (5) نیکبخت (1) نوری (3)
    منصوری(4)

کادرفنی (3)
    داور (4)
    بهترین بازیکن--> jتوره
    بدترین بازیکن-->نيكبخت
    حیف که نمیشد بیشتر از 5 بدم وگرنه حتما به توره 20 میدادم
    نظر شما هم ثبت شد دوست عزیز
    محلت تمام شد
    دوستان لطف کنند دیگه فرم نظر سنجی رو پر نکنند

پرسپولیس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

احمدرضا عابدزاده:

فدراسيون خواهش كند بازى مى كنم

.
    مرسی عقاب مگه کشکه اسم بازیکن بدون هیچ زمینه سازی دادن بعد انتظار دارن بیان براشون بازی کنن

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

تو یکی از تیتر روزنامه ها خوندم یکی پیدا شده گفته 3 سال 40 میلیارد پرسپولیس رو اجاره میکنم !!!!!
    راسته ؟!

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

نتایج سیستم آمار گیری
    هفته اول - دور برگشت

فایل Exel :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل Html :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •