این سرعت در سایت speed test
اینم سرعت دانلود خودم از رپید شیر
سرعتمم 512 هست.حالا پیداکن پرتغال فروشه توی این سیم های اینترنت
این سرعت در سایت speed test
اینم سرعت دانلود خودم از رپید شیر
سرعتمم 512 هست.حالا پیداکن پرتغال فروشه توی این سیم های اینترنت
دوستان مشکلتون رفع شده؟ من که مشکلم هنوز پابرجاست.
برای من که مشکل کم و بیش هست !
دونبالش نگرد میشه حدس زد چرا رپید رو محدودت کردن
برای اینکه سرعت مرور صفحات رو حفظ کنن امدن جلوی دانلودر هارو گرفتن و با گذاشتن محدودیت سرعت روی اتصال های سایت های اپلود مشهور سعی کردن کیفیت اینترنت رو حفظ کنن. باید یکی دو روز صبر کنیم بعد وقتی مشکل سرعت رفع شد زنگ بزنیم پشتیبانی بگیم که سرعت ها پایینه .
اره منم همین حدسو میزنم اما اگه تا اخر این محدودیت نباشه و بعدا یادشون نره ورش دارن
در این مورد باید حواسمون باشه چون توجه نکنیم ممکنه حوس کنن همیشگی کنن.
فعلا یکی دو روز کارشون نداریم بعد از دو روز اگر درست شد که هیچ در غیر این صورت اعتراض رو به پشتیبانی و بخش انتقادات سایت داتک می دیم.
فراموش نکنید که ما دارم adsl رو از شرکت داتک با عنوان " نا محدود " میگریم .
بله ..... رپیدشیر و چندتا دیگه بستس !
بعد از 2 روز یعنی 3شنبه اگر باز نشد دسته جمعی هماهنگ میکنیم و یا با تلفن یا با گذاشتن پیغام تو سایت حتما اعتراض میکنیم .
من سه سال پیش تو قسمت ساپورت داتک کار می کردم اون موقع تازه ADSL اومده بود یه چند ماهی هم بود که تازه WireLess اوورده بودن... تو اون مدت یادم نمی یاد که روزی بوده باشه که مشکل سرعت اینترنت نداشته باشه الان هم نزدیک 3 ماه هستش که از داتک ADSL گرفتم تو این مدت از هر هفت روزه هفته 1 روزش رو مشکل داشته ... تقریباً یک سوم بچه های داتک رو می شناسم ازشون وقتی راجع به کیفیت اینترنت داتک پرسیدم تقریباً همشون قبول دارن که سرویس داتک Stable نیست... این شرکت فقط دنبال کمیت هستش نه کیفیت..........
من آرزو به دل شدم یبار سرعتم از 42-43 بیشتر بشه نمیشه اصلا هیچ وقت، با اینکه من صبح تا شب دانلود میکنم و من این DuMeter ام همیشه بازه و سرعت رو نشون میده ( مهم: این DUmeter یه 5-6 کیلوبایت همیشه سرعت رو بیشتر نشون میده برای همین این داتک میگه برای تست ازش استفاده کنید) این DuMeter هیچ وقت از 50 کیلوبایت بیشتر نشده تا الان. برام سواله که بالاخره این سرویس 512 Share هست باید یه زمانی حالا خیلی کم مثلا به 60 کیلوبایت برسه نباید برسه من یکی از دوستان شاتل 384 فکر کنم داشت یه زمانی دقیقا سرعتش اندازه سرعت الان من بود، من خودمم وقتی 256 همین داتک رو داشتم خیلی وقتا سرعتم به 30 کیلوبایت میرسید. حالا بعضی از دوستان میگن تو عجب آدم زیاده خواهی هستی همینم از کلت زیادی حرف نزن
ولی من میخوام فقط ببنیم این اینترنته واقعا 512 (که خوب تابلو نیست) یا همون 384 هست دارن به عنوان 512 تو پاچمون میکنن.
Last edited by milky way; 14-12-2008 at 01:00.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)