خوب شما گرون خریدی دیگه!
من 5 شنبه از علا الدین پرسیدم (مغازه اول دست چپ) 780 به من قیمت داد!
به نظر میرسه قیمت این مدل یکم تحت تاثیر hd اومده پایین!
دوستانی که خریدن یه سوال داشتم: کوچیک بودن صفحه اش اذیتتون نمیکنه؟
خوب شما گرون خریدی دیگه!
من 5 شنبه از علا الدین پرسیدم (مغازه اول دست چپ) 780 به من قیمت داد!
به نظر میرسه قیمت این مدل یکم تحت تاثیر hd اومده پایین!
دوستانی که خریدن یه سوال داشتم: کوچیک بودن صفحه اش اذیتتون نمیکنه؟
الان گالجره پرو با گارانتی یاس ( مایکروتل نداریم باب ) 817 می ده.
تو سجاد هم مدرن کامپیوتر 790 می ده که از این می تونی یکم تخفیف بگیری . البته گارانتی پرشین است نه یاس
ولی اگه کیبرد براتون چندان مهم نیست بهتره دایموند بگیرید 580 حرف نداره , کاملا افتشم کرده.
من خودم 1 ماه و خورده ای پیش رفتم پرو بگیرم وقتی تو دستم گرفتم خیلی صفحش برام کوچیک بنظر اومد
این شد که به انتظار اچ دی نشستم , اول 940 بود ولی همون گالجره که 940 می داد الان 875 می ده , البته بیشتر از 850 الان نباید براش داد.
دوستان قیمت کفه اچ دی رو تهران دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تهران هم همون 875 هستش و پرو 760 تومن هم پیدا میشه
ممنون.
میگم من شما رو تو فروم i900 زیاد دیدم...چجوریه؟؟....اینوری هستی یا اونوری؟؟
حالا...
.
دوستان من یه مدت داشتم آمار ای 900 رو میگرفتم..ولی چند شب پیش پسر عمه ام اومد خونمون..jasjam داشت..
خیلی با کیبوردش حال کردم...برا همین تقریبا دیگه بی خیال i900 شدم..حالا دارم امار pro رو میگیرم..
یه خورده ال سی دیش به نظر کوچیک میاد...ولی خوبیش اینه افت قیمت زیادی نداره..برعکس فکر میکنم i900 افت قیمتش زیاد باشه...
فکر می کنم که توی کیبورد دارها pro بهترین انتخاب باشه...البته x1 هم تیکه ی مالیه..الان گرونه..ولی فکر میکنم این گوشی هم افت قیمت زیادی داره هم پتانسیل خز شدن رو داره!!....
لطفا هر کس میتونه منو راهنمایی کنه راهنمایی کنه!و اینکه با حرفام موافقید یا نه...
![]()
منم باهات موافقم.........اگه کیبورد می خوای از نظر من x1 خوبه اما مشکل برند هایه دیگه اینه که افت قیمت زیادی دارند اما htc افت قیمتش رو تو 1 ماه اول می کنه مثل hd که الان تقریبا ثابت هست........من می خوام hd بگیرم...........از نظر من صبر کن x1 بگیر چون ال سی دی تاچ پرو احساسم می گه خیلی کمه یعنی حداقل باید پاکت 3 باشه......ولی از یک نظر هم خوبه چون خیلی چیزا داره که x1 نداره...........پس بگیرش پرو رو و حال کن.............کابل تی وی داره و اتو رتیت
Last edited by s-a-l-i-m; 13-12-2008 at 22:21.
من اگه کیبورد نمی خواستم مطمئنا hd میگرفتم...البته باز هم باید کلی با خودم کلنجار برم ببینم pro با یه کیبورد خیلی خوب و ال سی دی کوچیکتر یا hd با ال سی دیه بزرگتر ولی بدون کیبورد...ولی ال سی دیه hd محشره...خیلی بزرگه..برخلاف بعضیا که میگفتن 3.8 برا پاکت زیاده من کاملا مخالفم..چون هم به hd میاد هم قشنگه!!!
به هر حال من باید برم یه مدت تنها و در خفافکر کنم که کدوم و بخرم...
راستی...pro جک 3.5 نداره..این خیلی زد تو ذوقم...البته اگه پاش بیفته باش کنار میام.....
ولی سلیم جان جون تو هر وقت hd رو گرفتی یه ندایی بده ببینیم چجوریه...تو همون فروم hd بنویسی ما هم با خبر میشیم..
ممنون.
Last edited by The_Last_Samurai; 13-12-2008 at 22:46.
بروی چشم..........من هم مثل تو فعلا در خفا هستم..........که کیبوردی بگیرم یا ....
بابا اینجا خیلی بی حاله....یعنی هیچ کس pro نخریده؟؟؟؟
لطفا هر کس خریده بیاد یه خورده درباره ی کاراییش...درباره ی باتریش...ال سی دیش.....توضیح بده...
سلام.
تقریبا 3 ماهه خریدم ...
کیفیت lcd خیلی خوبی داره از نزدیک پیش مسئول شرکت سامسونگ با i900 مقایسه کردم واقعا touch pro عالی بود.
باتریش تقریبا 3-4 روز جواب میده (با 2-3 ساعت موزیک گوش کردن +مکالمه+عکس گرفتن و ... )
کیبوردش تا الان که اصلا لق نشده. سرعتش هم خوبه...
در کل مسئول تبلیغ و فروش سامسونگ بعد از 1 ساعت کار کردن باهاش تصمیم به خریدش گرفت![]()
ممنون رضا جان..
جدی 3-4 روزشارژ نگه میداره..؟؟؟....خیلی خوبه...
میگم رمی که داخل پکشه چنده؟؟...شنیدم 512...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)