واقعا بازی توپیه من با همین فریم 10 دارم میرم آخرش و خیلی صفا میده . تو شهر دیدم پلیس ها جلوی یه ماشین رو گرفتن و دارن صندوق عقبش رو میگردن . یه دختر رو دیدم داشت تو سطل اشغالی رو میگشت . یه موتوری رو دیدم زده بود به سرش داشت خلاف جهت با سرعت میومد در کل بازیش بیسته خیلی روش دقت شده شهر به این بزرگی پر از آبجکت های جالبه که کاملا حرفه ای طراحی شدن . دیالوگ های بازی واقعا جالبه . صداگذاری بازی بی نظیر هستش وقتی تو یه محیط باز سرعتتون بیش از حد میشه صدای باد رو میتونید به صورت جالبی بشنوید . اسلحه مگنومش واقعا فوق العادست . همچنین اسلحه آر پی جی حرف نداره ! آسفالت خیابون کاملا طبیعی هستش جوری که ذراتش هم به خوبی دیده میشه . نو پردازی بازی از جمله حالات شب و روز در بازی بی نظیر هستش . مراحل بازی از مرحله سرقت از بانک به بعد فوق العاده میشه فکر کنم از اینجا به بعد یکی دیگه ماموریت پردازی بازی رو به عهده گرفته بوده ! خلاصه هرچی بگم کم گفتم نمره من به بازی 20 از 10 :ی
یه سوال مهم این اضافه شوندهای که راک استار منتشر کرد مثل همین مدی که به عنوان یه پلیس تو شهر لیبرتی یه سری ماموریت های رو انجام میدادیم و ... که برای کنسولها اومد میخوام بدونم مال پی سی هم امکانش هست بیاد ؟

جواب بصورت نقل قول.gif)
.gif)

gta iv