يادش بخير چه زود گذشتالبته هنوز همون لباس و شلواراي قديمي و مي پوشم اما برام گشاد شدن مخصوصا شلوارام و كمربندم
راستي يكي با قد 170 و وزن 75 سايز شلوار جين براش چه سايزيه؟؟؟؟؟![]()
يادش بخير چه زود گذشتالبته هنوز همون لباس و شلواراي قديمي و مي پوشم اما برام گشاد شدن مخصوصا شلوارام و كمربندم
راستي يكي با قد 170 و وزن 75 سايز شلوار جين براش چه سايزيه؟؟؟؟؟![]()
سلام
من پستهای این تاپیک را نخوندم . و فقط به عنوان تاپیک نگاه کردم
بهترین راه برای لاغر شدن اینه که اول از همه برنج را از وعده های غذایی خودتون حذف کنید . چون برنج یکی از دلایل اصلی چاقی توی ایران محسوب می شه . ( به نقل از خودم )
ایرانی ها مشکلی که دارند اینه که هر روز و هر شب کارشون شده برنج خوردن . جالب اینه که برنج را با نون می خورن : دی
اگه هم قصد دارید برنج بخورید فقط در حد 2 قاشق .
بعدش هم رزی حداقل 20 تا صبح و 20 تا هم بعداظهر دراز نشست برید .
همین .
باور کنید اگه برنج را از وعده غذایی برای همیشه حذف کنید و روزی هم 20 تا صبح و 20 تا بعداظهر دراز نشست برید شکمتون حسابی صاف می شه و اگه شکم را اب کنید بقیه جای بدن خودش به نسبت چربی های اضافی خودش را از دست می ده .
روزی هم اگه وقت کردید صبح حداقل 10 دقیقه فقط بدوید .
موفق باشید .
سلام دوست من
تنها توصیه ای که میتونم بهت بکنم آب درمانیه که حداقل بی ضرر است.
اگر خواستی دستورالعملشو بهت می دم.![]()
با سلام..
مگه شما تونستيد لاغر بشيد.
مرحبا به اين اراده.
من كه هنوز همون طوري وزنم زياده.
اي بابا يه 10-12 تايي كم كرديم و هنوز ادامه مي ديم![]()
سلام
چون همه تجربه هاشونو گفتن منم میگم امیدوارم برات مفید باشه.
ببینمنم دقیقا قدم 170 هست (دختر هستم ها!)و پارسال تابستون وزنم حدود 58 بود. و همیشه تردمیل میرفتم و غذا هم خیلی کم می خوردم. ولی نشستم پارسال رو برای فوق درس خوندم و همین نشستن ها و بی تحرکی ها به علاوه استرس فوق العاده بالا دوباره متابولیسم من رو به هم ریخت و الان حدود 25 کیلو اضافه شدم!! در عرض یه سال!
البته چون استخون بندی و قدم کشیده به نظر میاد در ظاهر بد نیست ولی خوب وزن بالا معایب زیادی داره!
اینه که الان تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم وزنم رو کم کردن. و برای این کار کلی تو اینترنت سرچ کردم تا یه روش اصولی پیدا کنم که برگشت هم نداشته باشه. از اونجایی که خودم هم تازه می خوام شروع کنم هنوز تجربه اشنکردم ولی با تحقیقات فراوون به این نتیجه رسیدم که روش خوبیه.
توی این روش شما مقدار کالری مورد نیاز روزانت رو ابتدا متناسب با این وزنی که هستی به دست میاری و پله پله اون رو من می کنی تا برسه با کالری که در مزن ایده آلت باید مصرف کنی. اگه بر اساس مقاله ای که لینکشو میدم بری دقیق در میاری مقدار کالری مورد نیازت و ... رو. برای من مثلا 1 ماه طول میکشه از کالری وزن فعلیم به وزن دلخواهم برسم. چون پله ای هست این رژیم و هر دو روز یه بار 100 کالری کم میشه تا برسه به مقدار مورد نظر و بعد باید همونو ادامه بدی.
از ویژگی های خوبش هم اینه که هر 5 وعده رو داره در نتیجه هیچ وقت معدت ضعف نمیره که رژیم رو سخت کنه. ولی هر وعده واقعا جمع و جور و خوبه. یه مزیت دیگش هم اینه که حتی بدون هیچ نوع ورزشی فقط باداشتن این رژیم هم در زمان مورد نظرت میتونی وزن کم کنی ولی اگه ورزش رو هم اضافه کنی خوب زمان کمتر هم میشه.
حالا به ترتیب برات قرار میدم مقالات رو:
1. چگونگی محاسبه کالری مورد نیاز و انتخاب رژیم متناسب با اون:
2. وزن متناسب با قد بر اساس استخوان بندیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. رژیم های غذایی با کالری مشخصکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4. این آخری وعده های غذایی با کالری مشخص هست که هر جا تو لینک بالایی نیاز بود می تونی به رژیم غذاییت اضافه کنی. مال من چون باید از 2600 شروع بشه و لینک بالایی تا 2000 بیشتر نداره من به هر وعده بر اساس کالریشون اضافه کردم تا 2100و 2200و 2300 و اینا رو هم داشته باشم یعنی به وعده 2000 کالری اونقدر اضافه می کردم که کالری های بالاتر رو هم داشته باشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)