غیرانتفاعی هیچ وقت از 350 تومن بالا تر نمیره.......مگر اینکه یکی دو ترم ، در یکی دو رشته ی آخر مهندسی
غیرانتفاعی هیچ وقت از 350 تومن بالا تر نمیره.......مگر اینکه یکی دو ترم ، در یکی دو رشته ی آخر مهندسی
کارداني الکترونيک ترمي 340الي 370
آزاد هزینه اش بیشتره.ترمی 700-800
غیرانتفاعی 300-400
مهندسی اینجوریه،بقیه رشته ها رو نمیدونم.
حسابداری آزاد400 غیر انتفایی 300 تومن
--------------------------------------------
یه سوال درسته که اگه آزاد پیام نور یا غیر انتفایی قبول بشی دیگه حق شرکت در سراسری رو نداری(جریان معافیت تحصیلی)؟؟؟ اینو امروز شنیدم!
Last edited by separate; 12-12-2008 at 20:24.
رشته ای هم هست که ازادش ارزونتر از غیرانتفاعیش باشه؟
هر چی تعداد واحدای کارگاهی بیشتر باشه تفاوت شهریه بین آزاد و غیرانتفاعی بیشتره.در نتیجه توی رشته های علوم انسانی اختلاف شهریه ها کمتره.
دقيقا همينطوره واحدهاي عملي بسيار گران هستند و ممکن است قيمت هر واحد عملي در سيستم آزاد به 70تومن هم برسه ... اگر هم درس به صورت نظري / عملي باشه که ناگهان ميبيني قيمت يک درس شد 130هزار تومن !!
براي همين خيلي ها به دليل افزايش قيمت واحدها در هر ترم ، واحدهاي عملي رو توي ترمهاي اوليه بر ميدارن که براشون ارزونتر در بياد .
چرا از 350 تومن بالاتر نمیره؟؟ من خودم همین تازگیا ترم اولم رو ثبت نام کردم شد 433 تومن(کارشناسی-صنایع)
نمیدونم شاید اولش اینجوریه!!![]()
Last edited by hossein1111; 13-12-2008 at 10:25.
شهریه اش از دانشگاه ازاد کمتره تقریبا همه رشته ها رو هم داره
افسوس که رشته به درد بخورهاش خیلی کمه.مث برق و مکانیک و عمرانشهریه اش از دانشگاه ازاد کمتره تقریبا همه رشته ها رو هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)