تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 376 از 3195 اولاول ... 2763263663723733743753763773783793803864264768761376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,751 به 3,760 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ، این دسته های جدید فراسو رو دیدین به سبک دسته های 360 زده؟ هم سیم دار داره هم بی سیم ، میخواستم ببینم کسی گرفته به ما هم بگه چجوریاس؟ خوبه؟ بده؟ اگر کارکردش در حد همون دسته های 360 واقعی باشه با قیمت 13، 14 تومن سیم دار و حدود 24 بی سیم واقعا میارزه. نه؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان ، این دسته های جدید فراسو رو دیدین به سبک دسته های 360 زده؟ هم سیم دار داره هم بی سیم ، میخواستم ببینم کسی گرفته به ما هم بگه چجوریاس؟ خوبه؟ بده؟ اگر کارکردش در حد همون دسته های 360 واقعی باشه با قیمت 13، 14 تومن سیم دار و حدود 24 بی سیم واقعا میارزه. نه؟
    يه عكس نداري بزاري؟؟؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چه حرفای میزنی.. میدونی تا بحال چند تا شرکت معتبر سعی کردن دسته 360 بزنند ولی هیچ کدومشون حتی به اصل ماکروسافت هم نزدیک نشدن.. دیگه فراسو هم که جایی خودش رو داره..

من یک دسته دسته دوم که دوسال بود کار کرده رو از یکی خریدم الان خودم 6 ماه دارم باهاش بازی میکنم کوچکترین مشکلی براش پیش نیومده..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه حرفای میزنی.. میدونی تا بحال چند تا شرکت معتبر سعی کردن دسته 360 بزنند ولی هیچ کدومشون حتی به اصل ماکروسافت هم نزدیک نشدن.. دیگه فراسو هم که جایی خودش رو داره..

من یک دسته دسته دوم که دوسال بود کار کرده رو از یکی خریدم الان خودم 6 ماه دارم باهاش بازی میکنم کوچکترین مشکلی براش پیش نیومده..
    این که شما خریدی از همینا که من گفتم بود؟ من خودم الان یدونه سبک PS2 دارم مشکلی هم نداره. اما خب اگر این کارش خوب باشه احتمالا میخرم.
    مثلا میخوام ببینم اون دکمه های پشت دسته که میگن یه کمی فشار بدی کم میگیره یا سفت بگیری سفت میگیره (مثل Analogهای دسته PS3 ) تو این هم اینجوریه؟
    یه سوالی ایجاد شد الان ؛ چرا شرکتهای دیگه نمیتونن همچین دسته ای بزنن؟مگه دسته خود X360 چی داره؟ حالا اگه دسته PS3 رو بگی ، خب اون سنسور داره و اینا نمیشه. اما مگه دسته 360 چی داره؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این که شما خریدی از همینا که من گفتم بود؟ من خودم الان یدونه سبک PS2 دارم مشکلی هم نداره. اما خب اگر این کارش خوب باشه احتمالا میخرم.
    مثلا میخوام ببینم اون دکمه های پشت دسته که میگن یه کمی فشار بدی کم میگیره یا سفت بگیری سفت میگیره (مثل Analogهای دسته PS3 ) تو این هم اینجوریه؟
    یه سوالی ایجاد شد الان ؛ چرا شرکتهای دیگه نمیتونن همچین دسته ای بزنن؟مگه دسته خود X360 چی داره؟ حالا اگه دسته PS3 رو بگی ، خب اون سنسور داره و اینا نمیشه. اما مگه دسته 360 چی داره؟
    نه من دسته اصل ماکروسافت رو گفتم .. من اینو خریدم 30 تومن ..

اولا کیفیت دسته 360 خیلی بالاست و کار هرشرکتیم نیست بعد باید ببینی این دسته ای که با این کیفیت میخوایی بزنی آیا فروشش بصرفه هست یا نه..

کسی که مرض نداره دسته ای کیفیتش مثل دسته اصلی هست رو با همون قیمت یا بالاتر بخره..

از نظر کیفیت و جنس هم دسته 360 خیلی از ps3 بهتر هست..

منظورت از سنسور هم نفهمیدم..!!!؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

از نظر کیفیت و جنس هم دسته 360 خیلی از ps3 بهتر هست..

منظورت از سنسور هم نفهمیدم..!!!؟
    اون خط اول که تایید میشه

در مورد سنسور هم منظور ایشون اون قابلیت شکست خورده six axis هست

7. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اون خط اول که تایید میشه

در مورد سنسور هم منظور ایشون اون قابلیت شکست خورده six axis هست
    دقيقا ميشه توضيح بدي چرا شكست خورد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقيقا ميشه توضيح بدي چرا شكست خورد؟؟؟
    و اضافه میکنم اگر شکست خورده پس چرا مایکروسافت دنبال اضافه کردن سنسورهای حرکتی به دسته های کنسولش هست؟
    (حالا نیاین بگین من PS3 Fan هستم هان!!!!!!!!!!!)

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها
    دسته ی Xbox360 برای کامپیوتر هم هست ؟

جدودا قیمتش چقدره ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بچه ها
    دسته ی xbox360 برای کامپیوتر هم هست ؟

جدودا قیمتش چقدره ؟

ممنون
    اين فكر كنم جواب شما باشه :

دسته های اصلی دو نوع هستند یکی سیمی و دیگری بیسیم..

دسته بیسیم سیاه بین 50 تا 60 تومن دسته سفید هم بین 40 تا 50 تومن..بستگی ه جایی داره که میخری..

برای وصل کردن دسته به pc اگر دسته با سیم باشه که مشکلی نداره اما برای دسته بیسیم باید یک وصیله مخصوص wireless بخری

12. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •