مهران جون دلم نمیاد فقط دکمه تشکر بزنم
ممنون از برنامه های عالی و همین طور توضیحات عالی که میدی
مهران جان قدرت x1 تو اجرای بازی چطوره؟؟
مهران جون دلم نمیاد فقط دکمه تشکر بزنم
ممنون از برنامه های عالی و همین طور توضیحات عالی که میدی
مهران جان قدرت x1 تو اجرای بازی چطوره؟؟
داشتن 9 دستکتاپ داشتن در یک گوشی این خوبیها رو هم داره. هر وقت دلت خواست کلا چهره گوشی رو از این رو
به این رو میکنی اونم فقط در عرض چند ثانیه.
حامد جان زحمت کشیدند و سایت رو معرفی کردند من هم برای کامل تر شدن این موضوع سعی میکنم تا جایی که
از دستم بر میاد توضیحاتی رو براتون بدم.
این هم برای شما نینجا جان.
طرز نصب پنل ها و آشنایی با پنل Mobile Shell.
برای نصب پنل ها همیشه میتونید چه از طریق خود گوشی و چه از طریق کامپیوتر پنل مورد نظرتون رو از سایت
رسمی سونی اریکسون دانلود و نصب کنید. برای نصب پنل از طریق خود گوشی کافیه که یا گوشی رو به کامپیوتر
وصل کنید و از اینترنت کامپیوتر استفاده کنید و بعد وارد سایتی که در زیر معرفی میکنم بشید و بعد پنل مورد
نظرتون رو انتخاب کنید و آن را دانلود کنید.
از طریق کامپیوتر هم میتونید برید به سایت سونی اریکسون قسمت دانلود پنل ها و پنل مورد نظر را به داخل
کامپیوتر دانلود کنید و بعد فایل cab را به گوشی انتقال بدید و آن را از داخل خود گوشی اجرا کنید تا نصب بشه.
چه از طریق خود گوشی پنل را دانلود کنید و چه از طریق کامپیوتر پنل را دانلود کرده باشید فرقی نمیکنه و در هر
دو صورت پنل های دانلود شده بخوبی کار خواهند کرد.
اما قبل از اینکه سایت دانلود پنل ها به زبان انگلیسی را قرار بدم لازم میدونم که در مورد سرورهای مختلف
این سایت توضیحاتی رو بدم. فرض بکنیم که زبان گوشی شما یا ترکی و یا آلمانی باشه و دوست دارید که
پنلی را که دانلود میکنید نیز یا زبانش آلمانی باشه و یا ترکی. در هر صورت شما باید وارد سایت
SonyEricsson.com بشید و اگر زبان ترکی را میخواهید کشور ترکیه یا آذربایجان را انتخاب کنید و اگر هم میخواهید
که پنلی که دانلود میکنید زبانش آلمانی باشه کشور آلمان را انتخاب میکنید. شما این کار را با هر کشور و زبان
دیگه ای که دوست دارید میتونید انجام دهید.
پس در نظر داشته باشید که اگر شما وارد سرور انگلیسی سونی ارکسون بشید تمام پنل هایی که در این سرور
وجود دارند انگلیسی خواهند بود و همچنین سرور آلمانی نیز به زبان آلمانی خواهد بود.
اما یک فرق دیگه نیز بین این سرورها وجود داره. مثلا الان در سایت سوئدی سونی اریکسون 3 الی 4 تا پنل
وجود داره که در سرور انگلیسی این پنل ها وجود ندارند چون این پنل هایی که در سرور سوئدی سایت سونی
اریکسون وجود دارند فقط مخصوص کشور سوئد و یا سوئدی زبانان ساخته شده. مثلا پنلی وجود داره که مربوط
به یکی از بزرگترین روزنامه های سوئدی به اسم Aftonbladet میباشد و یا پنل دیگری هست که مربوط به اپراتور
Telia در سوئد است.
پس اگر در کشور هایی غیر از ایران زندگی میکنید و یا اگر به زبانهای دیگری مسلط هستید سعی کنید که سری
هم به سرور اون زبانی که بلدید بزنید شاید پنلی وجود داشت که ازش خوشتون اومد.
برای دانلود پنل ها به زبان انگلیسی میتونید به سایت زیر برید و بعد از انتخاب پنل که همه شون مجانی هستند
بر روی دانلود کلیک کنید و آن را ذخیره کنید.
دانلود پنل Spb Mobile Shell به زبان انگلیسی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود پنل SlideShow به زبان انگلیسی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود پنل Windows Live Panel به زبان انگلیسی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود پنل FaceBook به زبان انگلیسی. این پنل هم به سرعت اینترنت بالایی مانند 3G Turbo احتیاج داره و همکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصرف اینترنت بالایی داره. پس اگر با شرایط شما جود در میاد دانلودش کنید وگرنه براتون بی استفاده خواهد بود.
برای دانلود بقیه پنل ها هم به سایت اصلی که معرفی کردم مراجعه بکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نینجا جان من خودم 3 تا پنل سوئدی نصب کردم و هر وقت که احتیاج داشتم فعالشون میکنم و استفاده ام رو
میکنم اما 2 فقط 2 پنل را در جاهای خالی که بعد از خرید اکسپریا وجود داره قرار دادم. یکیش SlideShow است و
اون یکی هم SPB Mobile Shell . هر دو پنل را نیز از سایت سوئدی سونی ایکسون دانلود کردم چون برای من
سوئدی بهتر بود در حالی که میتونم نسخه های سوئدی این پنل ها رو پاک کنم و نسخه های انگلیسی را نصب
کنم. پس زبان گوشی محدودیتی را در نصب پنل ها ایجاد نمیکنه و شما آزادید که هر زبانی که دوست داشتید
بر روی گوشی خودتون نصب کنید.
مثلا شما میتونید به 7 تا پنل اصلی دست نزنید اما پنل 8 و 9 را به زبان فرانسوی نصب کنید تا 2 تا دسکتاپ
فرانسوی نیز داشته باشید.
پنل SlideShow پنلی است که در صفحه دسکتاپ عکس ها را با افکت های مختلف و قشنگی نشون میده و شما
میتونید آلبوم خانوادگی یا عکس هایی را که دوست دارید در تنظیمات این پنل وارد کنید تا صفحه دسکتاپ شما
همیشه با عکس هایی که قرار دادید عوض بشه. این پنل بیشتر حالت زیبایی داره و امکانات دیگه ای در این
پنل وجود نداره. اما در این پنل امکان استفاده از تمام امکانات خود ویندوز موبایل وجود داره و محدودیتی از این
بابت ندارید. یعنی شما میتونید پنل SlideShow را بعنوان پنل اصلی خودتون داشته باشید اما همچنین میتونید
زنگ بزنید... به تماسهاتون جواب بدید... ایمیل بفرستید... اس ام اس دریافت کنید یا بفرستید و حتی هر برنامه
ای که بر روی گوشی نصب کردید را در این پنل اجرا کنید و از آن استفاده کنید.
عکس این پنل.... پایین گوشه سمت راست.
زمانی که شما هر پنلی را در این گوشی نصب کرد بر روی آیکون آچر فرانسه در گوشه سمت راست که در عکس
بالا هم مشخص است کلیک میکنید و بعد در جای خای پنل کلیک میکنید تا لیست پنل هایی که در این گوشی
نصب شده اند باز بشه. اونوقت پنل مورد نظرتون رو انتخاب میکنید تا به پنل هشتمی یا نهمی اضافه بشه.
شما حتی میتونید پنل های از پیش نصب شده بر روی این گوشی را جایگزین پنل های دیگر بکنید. فقط پنل اول
یعنی پنلی که Windows Mobile Desktop معروفه در این گوشی قفله و بصورت معمولی نمیشه آن را عوض کرد
مگر اینکه برید به انجمن xda و نرم افزار آن را دانلود کنید.
اما در مورد پنل Mobile Shell.
این پنل را هم با توجه به توضیحاتی که بالا دادم نصب میکنید و آن را وارد یکی از 9 تا پنل اکسپریا میکنید تا
راحت دم دست باشه. دقت کنید که اگر شما برنامه Spb Mobile Shell را از سایت اصلی آن که یک برنامه پولی
است دانلود کنید نمیتونید آن را بعنوان یکی از پنل های اکسپریا قرار بدید و فقط امکان این را خواهید داشت
که آن را بصورت یک برنامه بر روی یکی از پنل های فعال اجرا کنید. اما پنلی که در سایت سونی اریکسون
قرار داره هم مجانیه و هم میشه آن را بعنوان یکی از پنل ها انتخاب کرد و هم پنلی که در سایت سونی اریکسون
وجود داره به اکثر زبانها ترجمه شده در حالی که برنامه Mobile Shell فقط چند زبان اصلی را داره و امکان اضافه
کردن زبان نیز براتون وجود نخواهد داشت. پس سعی کنید که در مرحله اول به فکر دانلود و نصب این پنل از طریق
سایت سونی اریکسون باشید.
پنل Mobile Shell اینترفیس بسیار جالبی داره و من استفاده از این پنل رو به همه اکسپریا داران پیشنهاد میکنم.
این پنل بغیر از اینترفیس زیبا و جالبی که داره امکانات خوبی نیز در اختیار کاربران قرار میده. مثلا دسترسی
کار با انگشت در این پنل یکی از بهترین مزیت های این پنل است و میشه گفت شما با داشتن این پنل میتونید
نزدیک به 90 درصد کارهای روزمره تون را با انگشت و بدون استفاده از مداد گوشی انجام دهید.
این پنل دارای 3 قسمت اصلی است.
1. صفحه برنامه های و تنظیمات گوشی و همچنین دستزسی سریع و آسان به گروهای مختلف از برنامه های.
مثلا برنامه های اینترنت در قسمت اینترنت قرار داده شدند و حتی شما میتونید برنامه های دلخواه خودتون را نیز
به این قسمت اضافه کنید.
یک گروه هم برای امکان فرستادن سریع و آسان اس ام اس و ایمیل قرار داده شده و همچنین گروه های دیگه که
در عکس زیر معلوم است.
البته همانطور که گفتم چون من پنل سوئدی را نصب کردم زبان توضیحات مختصری که در زیر هر گروه یا قسمت
نوشته شده نیز سوئدی هستند اما برای شما بعد از نصب انگلیسی خواهد بود.
2. قسمت Home Screen.
معمولا من این قسمت را همیشه بعنوان صفحه اصلی انتخاب میکنم تا با روشن کردن گوشیم از خواب زمستانی
به امکانات اصلی دسترسی آسانتری داشته باشم. در این قسمت شما سیستم آب و هوا را خواهید داشت
همراه با تاریخ و یک ساعت دیجیتال زیبا. قسمت آب و هوای آن را تنظیمات مخصوص خودش را داره و شما
میتونید هر شهری را که دوست داشتید انتخاب کنید تا آب و هوای آن شهر را نشان دهد. اگر از اینترنت نا محدود
بر روی گوشی خود مثل من استفاده میکنید نباید نگران دقیق نبودن آب و هوا باشید اما اگر از سیم کارت شما
امکان اتصال به اینترنت را ندارد میتونید هر 3 یا 4 روز یک بار گوشی را به کامپیوتر یا لپ تاپ خود از طریق
ActiveSync که در سی دی همراه با اکسپریا وجود دارد وصل کنید تا دیتابیس آب و هوای آن آپدیت بشه و از
این امکان بر روی گوشی خود استفاده مفید را کرده باشید.
همانطور که در عکس بالا نیز مشخص است از دیگر امکاناتی که در این قسمت میتونید در اختیار داشته باشید
دسترسی آسان و سریع به تماس ها، اس ام اس ها، ایمیل ها، پروفایل زنگ های گوشی و یک تقویم مرتب
ماهانه در زیر آنها است.
زمانی که شما میس کال داشته باشید و یا اسم ام اسی برای شما فرستاده شده باشه آیکونهای خاموش
در عکس بالا به آیکوننهایی با چراغ روشن تبدیل خواهند شد و شما سریع متوجه میس کال و یا اسم ام اس
دریافتی میشید و با کلیک کردن بر روی هر یک از این آیکونها میتونید مستقیم وارد قسمت مورد نظرتون بشید.
پروفایل زنگ ها در این پنل و کلا همه پنل های اکسپریا 3 حالت داره.
1. گوشی زنگ بخوره.
2. در حالت ویبره باشه.
3. قطع صدای گوشی.
اما نگران نباشید. اگر به عکس بلندگویی که در بالا قرار داره دقت کنید متوجه میشید که یک نوار صوتی سبز
رنگ در سمت راست بلندگو وجود داره. این نوار یک پلاگین و یا میشه گفت برنامه های است که هم به
این پنل اضافه میشه و هم امکان استفاده در همه پنل پنل های اکسپریا وجود داره. اسم این برنامه و یا
پلاگین Spb Phone Suite است که شما میتونید آن را از لینک زیر دانلود کنید و بعد از نصب Mobile Shell آن را
نصب کنید. من خودم نصب آن را پیشنهاد میکنم.
اما این برنامه یا پلاگین چکار میکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی شما بر روی آیکون بلندگو کلیک کنید دیگه 3 انتخاب برای پروفایل زنگ هاتون نخواهید داشت بلکه شما
هر چقدر که دوست دارید میتونید پروفایل های مختلف برای زنگ گوشی درست کنید و بعد از درست کردن و
ثبت کردن آن با اسم دلخواه فقط با یک اشاره و کلیک کردن بر روی آیکون بلندگو پروفایل خودتون را انتخاب میکنید.
البته PhoneSuite خودش پروفایل های زیاد از پیش تعیین شده رو داره و اگر نیاز به درست کردن پروفایل شخصی
نداشتید میتونید یکی از همینها را انتخاب کنید و یا میتونید پروفایل های پیش فرض PhoneSuite را آنطور که دوست
دارید تغییر بدید.
با انتخاب هر کدام از این پروفایل ها که دارای آیکونهای مربوط به اسم آن پروفایل هستند آیکون صفحه اول
نیز که به شکل بلندگو بود تغییر خواهد کرد. با این کار شما با نگاه کردن به خود آیکون متوجه میشید که زنگ
گوشی شما روی چه پروفایلی قرار دارد و در چه حالتی میباشد.
دو نمونه از این پروفایل ها...
![]()
3. سومین قسمت پنل Mobile Shell قسمتی است که شما میتونید افراد نزدیک و یا دوستان صمیمی را همراه
با عکس برای دسترسی آسانتر در آن قرار بدید. البته در دفترچه تلفن اکسپریا برای همه افراد امکان گذاشتن
عکس وجود داره اما در این قسمت Mobile Shell این دسترسی آسانتر شده و شما فقط با یک اشاره هم میتونید
به شخص مورد نظرتون اس ام اس بزنید و هم با او تماس تلفنی بگیرید.
اگر بر روی آسکون سمت راست در گوشه پاینن که به شکل یک کارت شناسایی همراه با دکمه هایی است کلیک
کنید دفترچه تلفن مخصوص Mobile Shell باز خواهد شد که به شما امکان دسترسی به کسانی که در این لیست
قرار ندارند را خواهد داد. همچنین امکان جستجو با استفاده کردن از قابلیت T9 را هم به شما میده.
با کلیک کردن بر روی هر کدام از افرادی که عکس های آن را قرار دادید امکانات زیر را خواهید داشت.
همانطور که در عکس نیز مشخص است اگر شما از 1 نفر هم شماره تلفن و هم شماره مبایل او را در دفترچه
تلفن ثبت کرده باشید امکانات سریع تماس با موبایل شخص و یا زنگ زدن به شماره تلفن منزل او را خواهید داشت.
و حتی شما میتونید با کلیک بر روی Send SMS بصورت سریع و آسان براش اسم ام اس بفرستید و دیگه نیازی
نیست که برید داخل اس ام اس و بعد New SMS را بزنید و بعد بگردید و شماره موبایلش را وارد کنید.
در اینجا فقط با گذاشتن انگشت بر روی هر قسمت سریع صفحه اس ام اس باز میشه و شماره موبایل طرف
نیز وارد میشه و تنها کاری که شما باید انجام بدید اینه که تکست اس ام اس را بنویسید و بعد Send را بزنید.
برای تنظیمات PhoneSuite هم وارد قسمت تنظیمات این برنامه بشید چون بعضی از تنظیمات آن بستگی به
نوع سلیقه شما داره و گفتنش در اینجا درست نیست.
مثلا تنظیماتی داره که به اسم سیستم خبر دهنده یا هشدار دهنده معروفه. بطور مثال اگر شما از کسی میس
کال داشته باشید گوشی شما فقط 1 بار آن هم در هنگام زنگ زدن طرف زنگ میزنه و بعد چراغهای اکسپریا
نیز چون بصورت پیش فرض بر روی 5 دقیقه تنظیم شده تا 5 دقیقه روشن و خاموش میشند تا شما متوجه
میس کال بشید اما بعد از گذشت 5 دقیقه اگر شما متوجه میس کال نشده باشید چی؟ ... اینجا در تنظیمات
PhoneSuite شما میتونید تعیین کنید که در صورت داشتن میس کال، اس ام اس، و یا ایمیل هر 5 دقیقه
با نوع زنگی که شما برای آن انتخاب میکنید شما را با خبر سازد. یعنی هر 5 دقیقه یا 10 دقیقه گوشی
شما یک نوع زنگ مخصوص میزنه و شما متوجه میشید که میس کال داشتید.
بقیه تنظیمات را هم امیدوارم خودتون بتونید پیدا کنید. اما یادتون نره جوینده یابنده است. باز هم اگر سوالی
در این خصوص داشتید اگر از دستم بر بیاد توضیح میدم.
موفق باشید.![]()
یه سوال : ایا سونی توانایی داره در 1 سال چندین پاکت پی سی رو بسازه یا نه ؟ منظورم در حد htc نیست ولی الان 10 ماهه از معرفی x1 میگذره و توی این مدت هیچ ppc رو معرفی نکرده . ایا میخواد تمرکزش از بین نره که سرمایه گذاری کرده روی همین 1 مورد یا اینکه اصلا توانا نیست در این امر ؟ نظر دوستان چیه
به نظرم میتونه.همین حالا داره روی نسخه بدون کیبورد همین x1 کار میکنه.البته من شنیدم.
ظاهرا x1 هم موفق بوده و در آینده بیشتر مشخص میشه که این گوشی چقدر تونسته مشتری ها رو راضی کنه.همین میتونه مشوق باشه براشون که ادامه بدن.و اینکه وقتی شروع کرده به ساخت گوشی با ویندوز موبایل مطمئنا برایش برنامه داره.
البته این فقط نظر من هست.
مهران جان دستت درد نکنه واقعا کارت درسته.
موفق باشی.
خواهش میکنم نینجا جان. فقط شرمنده غلط املایی زیاد دارم. البته در همه نوشته هام غلط هست و وقتی خودم
اونها رو میخونم خندم میگیرهبهر حال میدونم که متوجه میشید و درستشون نمیکنم. :43:
Corey جان راستش من زیاد اهل بازی با گوشی نیستم. اگر بخوام بازی کنم دستگاه های دیگه ای تو خونه دارم واسه
همین بازی های موبایل زیاد بهم نمیچسبه. اما بازی هایی که در مطالب قبلی توضیح دادم خیلی خوب اجرا میشند و
مشکلی باهاشون ندارم.
در اکسپریا چون هم D-Pad داره یعنی کلید های چهار جهته و هم موس اوپتیک داره و هم کیبورد داره و هم تاچ
اسکرین است تقریبا میشه گفت هر نوع بازی که دلتون بخواد میتونید روش بریزید و با آن بازی کنید.
از طرفی هم با داشتن سی پی یوی قوی با رم بالا مشکلی در اجرای بازی ها نخواهد داشت. مگر اینکه بازی
مورد نظر شما با کارت گرافیک اکسپریا همخوانی نداشته باشه مثل CorePlayer و باید منتظر بمونید تا هم
بازی مورد نظرتون نسخه جدید با پشتیبانی از کارت گرافیک XPERIA و HTC Touch HD رو بیرون بده و هم
از رزولیشن این دو گوشی پشتیبانی کنه. اما این مطلب رو در نظر داشته باشید که شما در اکسپریا به هر شکل
که خواستید میتونید بازی کنید و محدودیتی از این نظر وجود نداره.
قبلا Toshiba G900 وجود داشت و الان HTC Touch HD به بازار اومده. پس اکسپریا از لحاظ رزولیشن گوشی
تنهایی نیست و حتما شرکت های نرم افزاری به فکر این 3 برند با رزولیشن مشترک خواهند بود همینطور که
الان داریم میبینیم که هر برنامه ای که نسخه جدید ازش بیرون میاد در مشخصاتش نوشته شده پشتیبانی
کامل از WVGA.
بازی های سنگین با گرافیک بالا هم به دلایلی که گفتم تا حالا روی این گوشی نصب نکردم و نمیتونم نظری
در این مورد بدم.![]()
حالا مهران من يه سوال بپرسم!
مي خوام بدونم اين x1 قدرت پخش فايل هاي DAT روهم داره؟ منظورم فيلمه ها!
برنامه اي چيزي داره كه اين كارو بكنه؟
اگه پخش كنه نور علي نوره!
اگه بخونه که محشر میشه میشینیم صبح تا شب فیلم نگاه میکنیم البته در آینده ای دور
باید مدیا پلیر ویندوز بتونه اجراش کنه.نشد برنامه های جانبی باز اگر نشد هم کانورتور که هست.
Original Titan عزیز خودتون خوب میدونید که سیستم عامل اکسپریا ویندوز موبایل است. شما وقتی یک کامپیوتر و یا
لپ تاپ تازه و نو را هم که بخواهید بخرید امکان پخش اکثر فایل ها رو نداره و شما میبایستی روی آن سیستم
کامپیوتری کدک های مخصوص فایل های صوتی و تصویری مانند Divx را نصب کنید تا بتونه این نوع فایل ها رو پخش
کنه. حالا اکسپریا یک مینی کامپیوتر بیشتر نیست و زمانی که شما این گوشی را میخرید بصورت دست نخورده و خام
است. دقیقا مثل کامپیوتر تازه ای که مثال زدم.
در گوشی های ویندوز موبایل شما دستتون بازه چون دیگه از سیمبین استفاده نمیکنید. شما با یک تغییر در رجیستری
و بدون هک گوشی میتونید کل سیستم را از این رو به این رو بکنید. الان هم پلیر های مختلفی برای پخش فایل های
تصویری وجود دارند که بعضی از این پلیر ها اکثر کدک های واجب رو که باید بر روی یک پاکت پیسی نصب باشند در خود
دارند.
دو تا از این پلیر ها که برای سیمبین نیز وجود داره یکی CorePlayer است و اون یکی DivX Mobile Player.
CorePlayer میتونه فایل های تصویری زیر را پخش کنه.
H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, Theora*, Dirac*, MJPEG, MSVIDEO1
Matroska, ASF, ASX, AVI, PS, M2TS, TS, 3GPP, MOV, MPEG-4, OGM, NSV*RTSP, RTCP, ASX, ASFDivX mobile Player
DivX Player برای پاکت پی سی ها نیز میتونه از فرمت های زیر برای پخش فایل های تصویری پشتیبانی
کنه.
DivX, AVI or MPEG
هر دوی این پلیر ها برای پاکت پی سی ها وجود دارند و شما هر کدوم رو که دلتون خواست میتونید بر روی
اکسپریا نصب کنید. من خودم از DivX Mobile Player 0.91 استفاده میکنم و خیلی عالی هم روی اکسپریا
کار میکنه. اما برای استفاده کردن از CorePlayer فعلا میخوام منتظر بمونم تا نسخه بعدی چون قراره که در
نسخه بعدی از کارت گرافیک اکسپریا پشتیبانی بکنه.
در ضمن سونی اریکسون هم قراره یک آپدیت سنگین رو در همین روزها بیرون بده. البته این خبر در سوئد
وجود داره چون با سونی اریکسون تماس گرفتند و اونها هم گفتند در این آپدیت قراره گوشی بترکه
بهر حال من فعلا نتونستم پلیری پیدا کنم که از فرمت dat یا همان VideoCD پشتیبانی بکنه. اما آخه چرا
dat؟ تا وقتی که فرمت های خوبی مانند DivX, MPEG و بقیه وجود داشته باشند فکر نکنم dat گزینه خوبی
برای موبایل باشه.
این هم نصب DivX Mobile Player و آزمایش آن با یک کلیپ از لیلا فروهر.
مشخصات فایل تصویری و کدک استفاده شده و ...
این فایل بدون هیچ قطع و وصلی بر روی اکسپریا پخش میشه و خیلی راحت و سریع میشه عقب و جلو برد. هم
میشه با D-Pad پخش تصویر را کنترل کرد و هم قابلیت تاچ داره و میشه از تاچ استفاده کرد. با کلید های چهار طرفه
هم میشه تصویر را عقب و جلو برد و هم میشه صدا رو کم و زیاد کرد.
اگر خواستید نوع پخش شدن این کلیپ را بر روی گوشی خود با اکسپریا مقایسه کنید میتونید این کلیپ را از لینک
زیر دانلود کنید. فقط در نظر داشته باشید که در پخش این کلیپ بر روی اکسپریا هیچ قطع و وصلی در موقع پخش
وجود نداره.
Leila Forouhar - Kheyli Sakhte
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E H R A N; 08-12-2008 at 23:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)