Last edited by mitraryan; 07-12-2008 at 03:21.
من کجا بهت فحش دادم پسرم! من فقط گفتم که یه عده بد بخت از همه جا بی خبر پولشونو(پول پدر مادر بدبختشونو)! نریزن تو دره. خود شما بودی که گیر دادی .شما میدونی درست ولی همه که مثل شما "اطلاعات عمومی" قوی ندارن!...پسرم!![]()
من کجا بهت فحش دادم پسرم! من فقط گفتم که یه عده بد بخت از همه جا بی خبر پولشونو (پول پدر مادر بدبختشونو)! نریزن تو دره. خود شما بودی که گیر دادی .شما میدونی درست ولی همه که مثل شما "اطلاعات عمومی" قوی ندارن!...پسرم!![]()
Last edited by mitraryan; 07-12-2008 at 03:22.
سلام دوستان
من خودم بازی رو دانلود کردم والان دارم بازی میکنم
طبق تجربه برای دوستان که مشکل برای اجرای این بازی دارن عرض میکنم
1. اگر توی ویندوز XP اجرا میکنید حتما سرویس پک 3 رو باید نصب کنید ؟
حجمش 320 مگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.نکته ای که کسی به اون توجه نکرده اینه که حتما باید آخرین نسخه Game For Windows Live رو نصب کنید
حجمش 30 مگه (خیلی مهمه حتما نصب کنید اشکال اکتر بچه ها که تا اینجا خوندم و کسی توجه نمیکنه تو همین مورده )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو خود بازی هست اما اون نسخه قدیمیه حالا نمیدونم چرا گذاشتن خودمم تو کفم
از اینجا دانلود کنید
3.آخرین و تنها کرک این بازی همینه که مدم خدمتتون فقط از همین استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست شده (خودم با همین دارم بازی میکنم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.توجه کنید که برای این بازی حداقل باید از کارت 7900 geforce استفاده کنید من خودم دارم با 7600 GS بازی میکنم اما خیلی کنده
و حال نمیده
5. آخرین نکته و مهم ترین نکته اینه که حتما اگر از کارت گرافیک Nvida استفاده می کنید درایور مخصوصی که Nvida برای این بازی داده رو نصب کنید
لینک رسمی از سایت Nvida برای درایور مخصوص این بازی
نکته دیگه نمی مونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بگم من برای حل این مشکلات ساعت ها وقت صرف کردم و خوشحالم که الان دارم در اختیار شما قرار می دم
الانم دارم بدون مشکل بازی میکنم
دوستان چپ و نگاتیو اسکرین شات هم خواستید بگید بزارم
خلاصه در خدمتم
Last edited by mmezrab; 07-12-2008 at 15:16.
چند تا اسکرين شات گزاشتم اينجا،البته از دموی اول بازی هستش که تونستم بگيرم،من ديگه تو خود بازی هم نميتونم برم.توی loading گير ميکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ببخشید من اینو یه بار پرسیدم ظاهرا کسی متوجه نشد من وقتی بازی رو ریختم کرکش رو که نفهمیدم چی کار باید بکنم چون چهار تا فایل بود که اجرایی هم نبودن کرک اینجا (همون که روی پرشین گیگ بود) رو هم که کپی کردم موقع اجرا بهم ارور GTAIV.exe میده میشه راهنمایی کنید؟؟با راه حل بالا حل میشه؟؟
با تشکر از شما
دوست عزیز Game For Windows Live رو چرا باید دوباره نصب کنیم یعنی مشکلاتی هست که با نصب ورژن جدید این حل میشه ؟
مرسی
بابا این نامرد نمیذاشت رزولوشنو 768*1024 کنم ...
واسه این کار نشون دادن فاصله رو به 10 متر رسوندم .
کسایی که از سیستم من پایینتر دارن بهتره بیخیال بشن چون واقعا کیفیت پایین میاد ...
cpu am2 4400 - 2.3
vga 8600 gt 256
ram 2gig - 667
دوستان عزیز میدونم که شما همگی خیلی زحمت کشیدین که تاپیک رو به اینجا برسونین ولی بهتر نیست که یک نفر که بازی رو سالم بالا آورده راهنمای تقریبا گام به گام نصب رو توی یک پست بنویسه بعد دیگه هرکسی که مشکل داشت ما بهش شماره پست رو بدیم
اینجوری اگه کسی چیز جدیدی رو تو نصب پیدا کرد می تونه به طرف بگه تا اون پست رو ویرایش کنه
ایجوری وسط 1000^10 تا پست آدم گیج نمیشه
کسی موافق هستش؟
![]()
Last edited by jericho-sina; 07-12-2008 at 10:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)