دوستان لطفا یک باند خوب ( تفکیک صدای خوب + باس خوب ) برای پخش 4050 معرفی کنید. حالا شاید بعدا آمپ هم اضافه کردم.
مرسی
دوستان لطفا یک باند خوب ( تفکیک صدای خوب + باس خوب ) برای پخش 4050 معرفی کنید. حالا شاید بعدا آمپ هم اضافه کردم.
مرسی
فکر نکنم تا 250 بلوتوث دار گیرت بیاد. البته من فردا میرم در یه مغازه نیمه حرفه ای و میپرسم این مورد رو.
در مورد عوض کردن آهنگ از روی پخش منظورت هنگامیه که با بلوتوث میخونه یا از دیسک داخل؟ اگه از دیسک داخل باشه، بله که میشه.
خواهش میکنم میلاد جان. سنگاپور یا مالزیایی رو هم شنبه میپرسم.
4x50 به این معنی هست که این پخش 4 تا خروجی 50 وات داره.
اعداد روی باند هم معمولا یا الکی هستن یا انحرافی. مثلا بعضی ها میان وات مصرفی رو به جای وات خروجی میزنن ...! در باند های هویت دار و اصلی معمولا این اعدا درسته.
چون تفکیک صدا هم برات مهمه:
JBL 953
KENWOOD 718
PIONEER 6975
البته چیزای دیگه هم همچون برخی مدل های اینفینیتی و .. هستن ولی اینا رایج تره و راحت تر گیر میاد.
![]()
سلام
میشه ضبط پراید 132 رو با سمند عوض کرد..؟ راهشم بگید..
آخه مال 132 دیسک خوره اونیکی کاستیه
lممنون از راهنمائیتون
میشه در مورد پنل برقی دمو وIPOD یه مختصر توضیحی بدین!
ضمنا بین USB و بلوتوث داشتن کدوم یکی بهتره و کارائی هر کدوم چیه؟
ضمنا یکی از دوستان 3050ub رو معرفی کرده،نظرتون چیه؟!
Last edited by khore mobile; 05-12-2008 at 23:26.
سلام
یه سوال ضبط 405 رو بخوام بفروشم چقد ببرن خوبه ؟... درضمن میخوام یه ضبط سیدی خور بخرم حول و حوش 100 , 120 تومن چی بخرم ... سونی بهترین گزینس ؟....(کلا" ضبط خودمو بدم چقد سر بدم تو همون مایه ها یه ضبط سیدی خور بگیرم؟!)
امروز رفتم توی بازار و یه قیمتی گرفتم.
از مدل های پاونییر که همیشه توصیه من اینه که پخش رو پایونیر وردارید هم p70 بلوتوث داره که اینجا 270 تومنه، فکر کنم تهران 250 هم باشه.
jvc مدیا بلوتوث داره قیمت هم 170 بود اینجا. سونی هم یه مدل داشت 130 تومن که مدلش یادم رفته ولی 130 بود و بلوتوث هم داشت.
برای فقط کیفیت آمپلی نیاز نیست. ولی باید یه باند با کیفیت هم بخرید. مثلا کنوود 718 یا jbl 953 .
بله میشه، فقط یا باید یکم از سیم کشی هاش سر دربیاری و یا باید ببری پیش یه نفر که این کارشه.
پنل برقی پنل هایی هستن که با زدن یه دکمه بیرون میان . درست مثل cd ram کامپوتر که یه موتور داره مخصوص بیرون و داخل بردن.
ipod هم یعنی اینکه میشه اونو به ipod نصب کرد.
در مورد برتری usb و بلوتوث نسبت به همدیگه بستگی به نیاز های خودت داره.
نمیدونم چقدر میبرن ولی خیالت راحت زیاد قیمتی ندارن. ضبط های cd که100-120 باشه میتونی پایونیر 3950 بگیری.
بهتره که پخش رو پایونیر بگیرید.
البته پخش cd 60-70 تومن هم فکر کنم هست، ولی زیر 120-125 به نظر من 3950 خوبه. از مارک های سونی و jvc خوبه. (متاسفانه قیمت این 2 مارک زیاد دستم نیست)
![]()
dar takmil farmayeshat farshad janlممنون از راهنمائیتون
میشه در مورد پنل برقی دمو وIPOD یه مختصر توضیحی بدین!
ضمنا بین USB و بلوتوث داشتن کدوم یکی بهتره و کارائی هر کدوم چیه؟
ضمنا یکی از دوستان 3050ub رو معرفی کرده،نظرتون چیه؟!
demo ham hamon raghse nore khodemone vali besorate film !!
----------------------------------
farsi nadashtam
يه ضبط مارشال ديدم كه هم usb ميخوره هم رم و دي وي دي
يه صفحه نمايش بزرگ هم روش داره
كيفيتش كه خيلي عاليه
قيمتش هم 378 هزار تومانه
رفيقم كه خيلي ازش راضيه
اما حيف كه جاي ضبط روآ پايينه و وقتي اونو وصل ميكني صفحه نمايشش زياد تو ديد نيست
كسي راه حلي براي اين مشكل داره؟
دوستان پخش پرشیا elx آلپاین هست
پخش خوبیه
به نظرتون ارزش داره بهش املی فایر ببندم به همراه باند وساب یا اونم عوض کنم؟
خدایی من ازش راضیم
4 *45 هست
شما چرا این شکلی پست میدید؟!!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)