نوکیا داره رو استاندارد واید کار میکنه....به نظر من این گوشی از نظر ابعاد وضعیت خوبی نداره.یک مقدار کلفته و تو جیب سخت جا میشه.
بهترین گوشی تاچ با صفحه بزرگ از نظر ابعاد هنوز هم به نظر من آیفونه.
راستی چرا نوکیا تاچ هایی که میزنه صفحش عرض کمی داره؟
نوکیا داره رو استاندارد واید کار میکنه....به نظر من این گوشی از نظر ابعاد وضعیت خوبی نداره.یک مقدار کلفته و تو جیب سخت جا میشه.
بهترین گوشی تاچ با صفحه بزرگ از نظر ابعاد هنوز هم به نظر من آیفونه.
راستی چرا نوکیا تاچ هایی که میزنه صفحش عرض کمی داره؟
ببینم tv هم داره؟
تو مشخصاتش چیزی ننوشته ولی این عکسه چیه؟
![]()
به احتمال قوی تلویزیون اینترنتی هست...![]()
این گوشی امکاناتش واقعا عالیه و حرفی برای گفتن نداره. ولی دو تا مشکل داره:
1:خیلی کت و کلفته و تو جیب گذاشتنش معلومه که راحت نیست.
2:این گوشی نمیتونه مثل سریهای n قبلی نوکیا فروش داشته باشه چون به فرض همین n82 رو هم افراد مسن به راحتی میتونند استفاده کنند و هم اونهایی که با امکانات گوشی استفاده میکنند براحتی ازش استفاده میکنند ولی n97 خوراکه کسانی هست که واقعا میخواهند از همه امکانات گوشی استفاده کنند و از حالت کشویی با این مدل خوششان میاد.مثلا برای افراد مسن اگه n97 رو نشون بدی ممکنه از این نوع حالت کشویی خوششون نیاد و در ضمن بزرگی گوشی هم یکی از دلایلی باشه که از خریدنش منصرف بشند.
درسته در ضمن کسی که گوشی بیزینسی می خره که نمی ذاره تو جیبش. اونم با این ال سی دیه بزرگ.
اینها مهم نیست! الآن N73 من بعد از آخرین آپدیت هم برنامه ی MAPS روش هست و هم Mobile TV که نمی دونم هدف گسترش دهندگان چی بوده! روی هر کدوم هم که جهت باز شدن کلیک می کنم درخواست روشن شدن بلوتوث و بعد هم شروع به جستجوی دستگاه مورد نظر برنامه می کنه!
====
ولی واقعا گوشی عالی هست بعد از مدت ها نوکیا گوشی زد که همه چیز را در یکجا داره،همیشه از رابط گرافیکی سیستم های نوکیا ناراضی بودم ولی این واقعا غوغاست.
میشه بگید کجا میزاره؟؟؟
چون تو کیف که نمیشه پس کجا..........![]()
آویزون میکنه به گردنش دیگه![]()
!
اگه نوکیا یه کلید چند جهته واسش می ذاشت که برای بازیهای انگیج خیلی عالی میشد میتونست به عنوان کنسول هم رو فروشش حساب باز کنه
اره....
ولی همین کلیدش جون شمت چپه به نظرم یه مقدار ازار دهندست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)