دوستان یه سوال آیا این گوشی شتاب سنج داره؟
دوستان یه سوال آیا این گوشی شتاب سنج داره؟
نه..................
خالی نبندآقا من اين گوشي را با 800 قيمت گرفتم! بگيرم؟![]()
اره 800 توی ایران بعیده ولی خوب در اروپا به 750 تومن رسیده ! انصافا در ایران همون 800 باید باشه ولی ...
آخرین قیمتی که دارم 1 میلیون و 50 هزار تومن از طبقه همکف علاالدین هستش! رنگش هم نقره ای بود!
ای خدا که به 850 میرسه؟!!خداییش به 850 برسه میخرمش!
این گوشی هر چی داره مطمعنا W960i اون امکانات رو نداره!
مقایسه ای جالب بین TouchFLO 3D و SPB Mobile Shell از دید کسی که خودش Diamond استفاده میکنه.
این مطلب را من امروز در سایت windowsmobilelouisville.com پیدا کردم و به نظرم مقایسه جالبی اومد چون تخصصی
عمل کرده و آدم با خوندن این مطلب مسائلی براش روشن میشه تا حتی اگر هیچ پاکت پیسی هم نداشته باشه باز
هم بتونه به جزئیات آن پی ببره و تصمیم گیری رو براش آسونتر میکنه.
در این مقایسه شما با قابلیت های این 2 اینترفیس آشنا میشوید و همچنین به میزان رم استفاده شده توسط این
دو بیشتر آشنا میشوید. الان هم که SPB Mobile Shell یکی از پنل های اصلی اکسپریا است و من خودم اکثر
مواقع در این پنل هستم گفتم بد نباشه تا مقایسه ای هم بین این 2 انجام بشه.
قسمت هایی از ترجمه این مقایسه ...
من آدمی بودم که همیشه از SPB Mobile Shell بر روی دیوایس قدیمی خودم Mogul and 6600 استفاده میکردم اما
زمانی که بسرعت یک آپدیت سودمندانه به سوی Touch Diamond داشتم این گوشی از اینترفیس TouchFLO 3D
استفاده میکرد و من هم استفاده کردن از Spb Mobile Shell را قطع کردم.
در طول مدت 2 ماه وقت زیادی رو برای شخصی کردن و مرتب کردن TF3D با ذوق و سلیقه خودم از دست دادم و
باعث شد از تلاش خودم متنفر بشم. احساس کردم که همچین چیزی در وجود نداره و ناقصه. من دنبال تنظیمات
اصلی بودم که بتونه اطلاعاتی رو که من نیاز دارم را در محل و زمانی که احتیاج دارم را نشون بده. به همین دلیل
من تصمیم قطعی گرفتم که TF3D را خاموش کنم و بعد از نصب Mobile Shell ببینم که آیا منو خوشحال خواهد کرد
یا نه. حالا چی؟ آیا هستم... بخونید...
قبل از هر چیز میخواهم تاکید کنم که من از این موضوع مطلع هستم که ممکنه هر کسی نیازی داشته باشه پس
اون نیازی که من دارم ممکنه نیاز شما نباشه و من از این موضوع قدردانی میکنم.
Now Screen در Moble Shell یا Home Tab در TF3D
من فکر میکنم که پنل Now Screen در Mobile Shell بهتر میتونه اطلاعاتی رو که من نیاز داشتم فراهم کنه تا
صفحه Home Tab در TF3D. مقایسه ای را با نگاه کردن به عکس های زیر داشته باشید.
اولش من فکر کردم اون ساعت در TF3D چیز جالبی باید باشه اما زود ازش خسته شدم و همچنین این ساعت
خیلی بزرگ بود. من همیشه کاری میکردم که صفحه را بالا ببرم تا ساعت کوچکتر و جای بیشتری برای نشان
دادن داشته باشم.
بقیه این مقایسه رو میتونید از طریق لینک زیر بخونید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین قیمتی که من دارم 970 هست توی پاساژ پایتخت.
از نزدیک گوشی رو دیدم.خیلی جمع و جور هست.حال کردم.
شرمنده !
ولی کاش سوالم را که در انتها مربوط به درخواست راه حل در مورد کانتکت ها که واقعا مشکلی است برایم را میدیدی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)