اين عكسا مال ايشون نيست كه !
عكسا مال gtpland از نسخه خودشونه گرافيكم براي اين اينجور ديده ميشه چونكه عكسه و شايدم سيستمو اوردن پايين ! به هر حال مال منم زنگ زدم گفتن تا فردا ميرسه...!
اين عكسا مال ايشون نيست كه !
عكسا مال gtpland از نسخه خودشونه گرافيكم براي اين اينجور ديده ميشه چونكه عكسه و شايدم سيستمو اوردن پايين ! به هر حال مال منم زنگ زدم گفتن تا فردا ميرسه...!
با 8600 جی تی
رو حالت نرمال بالاتر نمیشه بازی کرد
کسایی که دارند بازی میکنند لطف کنند بگن با رم 1 اجرا نمیشه ؟
چرا قاطی میکنین
من فقط کرک خاستم ازدوستمون من هنوز موفق به اجرای بازی نشدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه منظورتون عکسهای این صفحه است
pland.com/showthread.php?p=135138&posted=1#post135138کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید خدمتتون عرض کنم که اسپانسر یعنی ماکسیمم گیم دوست صمیمی بنده هستند که دیشب با هم دیگه این عکسها رو گذاشتیم
پروفایل رو هم یه نگاه بنداز دوست من![]()
این چه وضعیتیه
یه چند نفرن میگن ما بازی رو داریم بعد بهشون میگیم چندتا شات بذارین یک سری میگن کیبورد خرابه یک سری دیگه بلد نیست شات بگیرن بعضی هم میرن عکسهایی که تو اینترنت پخش شده رو میذارن و جالب اینه همه عکسها یکیه !؟
من نمیدونم اون کسی که داره بازی میکنه خیلی براش سخته یه عکس بگیره
بگذریم . این بازی رو هنوز هیچ مغازه ای نیاورده ؟
لطف میکنی کرکت رو آپ کنی؟
اين بازي اساسي مشكل داره.اينجارو يه نگاه بندازين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه اونا بازی کنن چه نکنن چه فایده ای واسه منو تو داره ؟این چه وضعیتیه
یه چند نفرن میگن ما بازی رو داریم بعد بهشون میگیم چندتا شات بذارین یک سری میگن کیبورد خرابه یک سری دیگه بلد نیست شات بگیرن بعضی هم میرن عکسهایی که تو اینترنت پخش شده رو میذارن و جالب اینه همه عکسها یکیه !؟
من نمیدونم اون کسی که داره بازی میکنه خیلی براش سخته یه عکس بگیره
بگذریم . این بازی رو هنوز هیچ مغازه ای نیاورده ؟
فردا اون مغازه ای که من میرم ازش بگیرم صد در صد میاره.
البته باید امشب یه زنگ بهش بزنم شاید شب بیاره، چون جمعه ها بستس فقط شبا بازه.
بزار خودم فردا بازی رو میگیرم تا دلت بخواد واست شات میزارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)