شرمنده اگه سوالی که می پرسم تکراریه !
کسی تونسته آنلاین بازی کنه ؟؟؟
شرمنده اگه سوالی که می پرسم تکراریه !
کسی تونسته آنلاین بازی کنه ؟؟؟
اگه دقت کنی به بدن هیچ بازیکنی ساییده نشده فقط به نوک انگشتان دروازه بان آروم ساییده شد و رفت تو گل شاید به خاطر همین باشه که گل به اسم من ثبت نشد.
در مورد ضربات آزاد:یه خواهش : میشه یه نفر ضربه ازاد زدن یاد بده من پدرم در اومد حتی یک گل هم نمی تونم بزنم از رو ایستگاهی
از فاصله 18 تا 24 متر:گوشه پایین سمت مخالف دروازه بان رو هدف بگیر بعد تا نصف قدرت شوت رو پر کن و بلافاصله قبل از اینکه بخواد شوت کنه دکمه پاس یا ضربدر رو نگه دار.(از این فاصله خیلی راحت میشه گل زد)
از فاصله 25 تا 35 متر: گوشه بالا سمت مخالف دروازه بان رو هدف بگیر و مثل توضیحات بالا قدرت شوت را کمی بیشتر از نصف پر کن بعد دکمه پاس عمقی یا مثلث رو نگه دار.(از این فاصله ضربه زدن خیلی سخته من تا حالا 1 2 تا بیشتر گل نکردم.)
Last edited by M@STER; 04-12-2008 at 17:27.
ایراد از شماست
البته ببخشیدا....
ولی اگه موقع زدن ضربه سر درست زمان بندی کنی میتونی به راحتی ضربه سر رو بزنی
اگه متوجه نشدی بگو کامل تر توضیح بدم
تایید میشه چون من تا حالا حدود 20 30 گل رو البته تو bal فقط با ضربه سر زدم از کرنراگه موقع زدن ضربه سر درست زمان بندی کنی میتونی به راحتی ضربه سر رو بزنی
کسی میتونه یه پچ عالی بذاره که هم لباس همه تیمها درست شده باشن و هم بازیکن های جدید ساخته شده باشن؟
و اینکه آیا پچی هست که چهره تمام بازیکنها درست شده باشن؟
اگه لینکی از این پچ داری ممنون میشم قرار بدی.بازم مرام باواریایی ها.![]()
سلام بچه ها صفحه تغییر لباس لیگ انگلستان مثل چلسی برای دانلود کجاست؟
این پچ kaskus super patch v.2
مفت گرونه
شما میگی سازگاری نداره
اتفاقا داره خوبم داره مشکل از فایل edit بازی هست که تو my document کپی میشه
این فایل مشکل داره
راه درست کردنشم سادست کافیه برید تو ادیت بازی و مثلا یه بازیکن بسازید بعد تو همون قسمت ادیت سیو کنیدش که ازتون میپرسه رو همون بریزم شما هم میگید اره و سیو میشه
حالا از بازی بیایید بیرون و دوباره برید تو یازی دیگه اون پیغام خطا رو نمیده و لباسای همه تیما درست میشه
ولی چرا میگم مفت گرونه
لیگ المان کاملا ناقص
اسم باشگاهای لیسانس نشده ناقص
اسامی تیمای ملی لیسانس نشده مثل ایران درست نیست
نقل و انتقالات انجام نشده
و ...
حجم بالاشم واسه خاطر لباساست که تو فولدر kit server GDB هستش یعنی لباساش png هست
مشکل اون پچ اسمبل v.5 هم همینه
بهترین پچ=brugum v.5
البته یه سری فایل خوب هم داشت که من خودم به پچ brugum اضافه کردم
البته اگه خواستید این پچ ها رو هی بریزید و پاک کنید یادتون نره از سیواتون تو بازی یه کپی بگیرید چون ممکنه یه وقتی سیوا خراب بشند(احتیاط شرط عقل است)
ye rahi alan be zehnam resid shayad beshe radifesh kard
to system settinge dakhele bazi ye gozine be esme download hast
ke age be intenet vasl bashi
mige ye update jadid hast mikhay download konam ya na
age kasi intenete por sorat dare
download kone
bad file edit khode pach kaskus ro berize bebine moshkel hal mishe ya na
khabaresham be ma bedid
Last edited by Rmv3x; 04-12-2008 at 21:03.
اره گل كردن ضربات ايستگاهي خيلي سختهیه خواهش : میشه یه نفر ضربه ازاد زدن یاد بده من پدرم در اومد حتی یک گل هم نمی تونم بزنم از رو ایستگاهی
قلقي هم فكر نكنم داشته باشه
من بارها ضربه زدم با قدرت شوتهاي مختلف و جهتها و كات و ...
ولي قلق خاصي نتونستم پيدا كنم
به زور ميتونم از 10 تا ضربه يكيشو گل كنم
اگه منظورت این هست که تو مسیر پایین اومدن توپ قرار بگیرم و وقتی توپ نزدیک های سرم هست شوت رو بزنم که فهمیدم! اگه چیز دیگه هست بگو یاد بگیرم ازت...
اما اگه اینی که گفتم درست هست، بازم مسخره هست! تو نسخه های قبلی اینجوری نبود...
ببینم مهمترین فاکتور برای اینکه امتیاز بالا تو یه بازی بگیری این هست که پاس زیاد و صحیح بدی؟! آخه یه بار دوتا گل هم زدم، 6 بهم داد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)