تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 502 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله -راضی هستم -اونطور که شنیده بودم گرم نمیشه =سرعتش خوبه ==بازی crysis که اینطور که من فهمیدم جزو سنگین ترین بازیهاست را هم به خاطر بررسی گرافیک و گرم شدنش نصب کردم با آخرین رزولیشن سریع اجرا میکرد بعد از یک ساعت ونیم بازی سمت چپ و زیر دستگاه گرم بود ولی داغ نبود البته هوای گرم به خوبی تهویه می شد( روی سطح میز بود ).

2. 2 کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مگه این وبلاگ چه اشکالی داره شما بگو چه مدلی تا برات توضیح بدم من تقریبا اکثر مدلهای اچ پی رو کار کردم وبقیه بچه ها هم کمک میکنن.
    لطف میکنید اگه یه بررسی کامل و مفصل برای dv5 1199 بذارید.(خیلی کامل باشه ها)

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

می خواستم با پاراگون پارتیشن بندی کنم که بعد از ری استارت گیر کرد و عملیات متوقف شد و بعد از

خاموش و روشن کردن دیگه ویندوز بالا نیامد و ریکاوری سی دی می خواستکه البته قبلا تهیه کرده بودم

ولی حدو یک ساعت ونیم طول کشید تا نصب کامل شد ولی حالا دکمه تاچ که صدا را کم وزیاد میکنه کار

میکنه ولی تصویری که روی صفحه می امد و مقدار صدا را نشون می داد دیگه نمیاد ؟؟ کسی بلده چه باید کرد ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم کدوم مدل 1199 tv tuner داره ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض سلام خدمت دوستان

دستگاه من dv5 1155 هستش خیلی هم ازش راضیم .

1- خوب خوب خوب که گوشتو بچسبونی روی شارژر یه صدایی میده که طبیعیه .
    2-شارژ 2.5 ساعت تو اینترنت جواب میده
    3-فقط زمانی که بازی میکنم گرم میشد که با یه کولر زیرش مشکلش حل شده و الان بعد از 3-4 ساعت بازی کمی گرم میکنه .
    4-قسمتهای دو طرف بلندگو یه کم بالا و پایین داره ولی اصلا به چشم نمیاد مگر بخوای با دقت لمسش کنی .
    5-کلید کم و زیاد ولومش خوب کار میکنه مگر اینکه دستت مرطوب باشه و یا محیط زندگیت مرطوب باشه کمی قاطی میکنه . واسه ما که تو رشت هستیم این بیشتر پیش میاد و طبیعیه چون نسبت به رطوبت حساسه .
    6-گرماش به خاطر کانفیگ بالاشه و به خصوص کارت گرافیک 9600 . خودتون در دسکتاپها دیدید که این کانفیگها دارای چه فنهای قدرتمندی هستند .
    7-دفعه پیش من اشتباه کردم و کاملا درسته که تفاوت 1155 به 1199 در رنگ و فینگر پرینتشه که شخصه رنگ 1199 اصلا برام قابل تحمل نبود .
    8-درایور بلوریش نسبت به دی وی دی های خش دا و تند رایت شده خیلی حساسه و شخصا برا دوام و کارایی بیشتر یه dvd رایتر اکسترنال lg مدل e40 براش خریدم : 75000 تومن
    9-از ایران اچ پی با یه موس و یه کیف و یه ریکاوری xp خریدم 1730000
    10-کرایسی رو رو مود بالا میخوره.
    11-واسه بازی و تایپ یه کیبورد باش خریدم
    12-باطریش 6 سلولی هستش.
    13-کیفت و بلندی صداش عالیه.
    14-وزنش 2.65 کیلوگرمه .
    15-توی کوئیک پلی وب کمراش باز نمیشه و باید از برنامه you cam استفاده کنین .
    16- قدرت و کیفت دوربینش 480*640 یعنی vga هستش .

یه سوال :
    کسی میدونه کارت tv رو که یه آنتن روش نصبه از کجا و چند میشه خرید؟
    خدانگهدار

7. این کاربر از 184781 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر ویستا اصل نباشه؟

امتخان نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دستگاه من dv5 1155 هستش خیلی هم ازش راضیم .

1- خوب خوب خوب که گوشتو بچسبونی روی شارژر یه صدایی میده که طبیعیه .
    2-شارژ 2.5 ساعت تو اینترنت جواب میده
    3-فقط زمانی که بازی میکنم گرم میشد که با یه کولر زیرش مشکلش حل شده و الان بعد از 3-4 ساعت بازی کمی گرم میکنه .
    4-قسمتهای دو طرف بلندگو یه کم بالا و پایین داره ولی اصلا به چشم نمیاد مگر بخوای با دقت لمسش کنی .
    5-کلید کم و زیاد ولومش خوب کار میکنه مگر اینکه دستت مرطوب باشه و یا محیط زندگیت مرطوب باشه کمی قاطی میکنه . واسه ما که تو رشت هستیم این بیشتر پیش میاد و طبیعیه چون نسبت به رطوبت حساسه .
    6-گرماش به خاطر کانفیگ بالاشه و به خصوص کارت گرافیک 9600 . خودتون در دسکتاپها دیدید که این کانفیگها دارای چه فنهای قدرتمندی هستند .
    7-دفعه پیش من اشتباه کردم و کاملا درسته که تفاوت 1155 به 1199 در رنگ و فینگر پرینتشه که شخصه رنگ 1199 اصلا برام قابل تحمل نبود .
    8-درایور بلوریش نسبت به دی وی دی های خش دا و تند رایت شده خیلی حساسه و شخصا برا دوام و کارایی بیشتر یه dvd رایتر اکسترنال lg مدل e40 براش خریدم : 75000 تومن
    9-از ایران اچ پی با یه موس و یه کیف و یه ریکاوری xp خریدم 1730000
    10-کرایسی رو رو مود بالا میخوره.
    11-واسه بازی و تایپ یه کیبورد باش خریدم
    12-باطریش 6 سلولی هستش.
    13-کیفت و بلندی صداش عالیه.
    14-وزنش 2.65 کیلوگرمه .
    15-توی کوئیک پلی وب کمراش باز نمیشه و باید از برنامه you cam استفاده کنین .
    16- قدرت و کیفت دوربینش 480*640 یعنی vga هستش .

یه سوال :
    کسی میدونه کارت tv رو که یه آنتن روش نصبه از کجا و چند میشه خرید؟
    خدانگهدار
    ممنون از اطلاعات کامل شما
    برام عجیبه که میگی وب کمش 640*480 هست چون dv6000 وب کم 1.3 مگاپیکسل هست
    راجع به اون کارت tv که احتمالا توی دموی اچ پی دیدی تا اونجایی که میدونم اولا تو سایت اچ پی قیمتش 100 دلار هست ولی نوشته hdtv tv tuner و فکر میکنم با اون آنتن کوچک جایی رو نمیگیره

10. 2 کاربر از sia1859 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می خواستم با پاراگون پارتیشن بندی کنم که بعد از ری استارت گیر کرد و عملیات متوقف شد و بعد از

خاموش و روشن کردن دیگه ویندوز بالا نیامد و ریکاوری سی دی می خواستکه البته قبلا تهیه کرده بودم

ولی حدو یک ساعت ونیم طول کشید تا نصب کامل شد ولی حالا دکمه تاچ که صدا را کم وزیاد میکنه کار

میکنه ولی تصویری که روی صفحه می امد و مقدار صدا را نشون می داد دیگه نمیاد ؟؟ کسی بلده چه باید کرد ؟؟
    من یکبار این مشکل رو داشتم تا اونجایی که یادم هست باید بیای توی درایو c وبعد شاخه swsetup اونجا فولدری هست بنام quick touch یا یه همچین چیزی که توی اون یک فایل setup هست باید یکبار اون رو اجرا کنی و درایورش رو uninstall کنی و بعد دوباره با اجرای همون فایل install کنی-امیدوارم بدردت بخوره ومشکل حل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم کدوم مدل 1199 tv tuner داره ؟
    با تشکر
    در حال حاضر tv tuner روی دستگاههایی که بصورت تجاری و از طریق نمایندگیهای خاور میانه وارد میشند نیست لطفا در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قسمت middle east بروید وفقط وقتی به صورت آنلاین در سایت اچ پی خرید میکنید جز سخت افزارهای پیشنهادی tv tuner هم هست که فکر نکنم تو ایران هم جواب بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

وب کم منم تو کوئیک پلی تصویر نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •