اون دوست عزيزمون كه ميگفتن اين بازي كرك نميشه بفرما اينم لينك كركي كه قبلا تست شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون دوست عزيزمون كه ميگفتن اين بازي كرك نميشه بفرما اينم لينك كركي كه قبلا تست شده
همونطوری که شنیده بودم این بازی دو نسخه اصلی(کامل) و نسخه آلمانی (ناقص و محدود) داره که نسخه آلمانیش دست ما میرسه و ما فقط میتونیم نسخه آلمانیشو بازی کنیم
همینم جای شکرش باقیه . به همینم راضی هستیم اگه انشا ا.. رو سیستممون بالا بیاد و بتونیم راحت بازی کنیم
Last edited by sodoko; 04-12-2008 at 09:50.
آقا این بازی بدست ما که بالاخره رسید
10 دقیقه نیست پست آورده. چند تا اسکرین نصب بازی رو میذارم بعدم فعلا خداحافظ
امیدوارم مال شمام زود به دستتون برسه![]()
یعنی چی نسخه ی آلمانی دوست عزیز وقتی بازی اصلی برای دانلود اومده پس چرا باید نسخه ی آلمانی رو بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟
من دیشب ساعت 2 نصف شب بود که با کسری (همون مدیر پشتیبانی تاکین) حرف زدم گفتم چی شد بازی تست شد گفت فعلا روی دانلود
vahid_fisher عزیز نسخه ای که به دست شما رسیده نسخه آلمانی هستش یا نسخه اصلی ؟
منم از gtpland سفارش دادم .... بچه هایی که دستشون رسیده کی سفارش داده بودند ؟!
کسی که نسخه کامل و بدون مشکل بازی رو گرفته بگه از کجا گرفته ما هم بریم بگیریم
والا نصسبش که انگلیسی بود
البته رو پکش زده مولتی language
فکر کنم کرک ماکسیم گیم هم مشکل داره
چون موقع کرک خطا میده
الیته تو راهنمای نصبش هم گفته که کرک آنلان هستش ممکنه جواب نده واسه دریافت به سایت ماکسیمم گیم مراجعه کنید
منظورش همون جی تی پلند ؟؟؟
در تکمیل این پست ، لینک دانلود .Net FrameWork 1.1 و 3.5 رو واستون میزارم »
Microsoft .NET Framework 3.5
Microsoft .NET Framework 3.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب آقا مشکل کرک هم حل شد هرکی گرفته و مشکل منو داره بره تو بخش رفع مشکلات خریداران محصولات ماکسیمم گیم
البته اگه بازی رو ازونجا گرفتی چون واسه دانلود باید سریال داخل پک بازی رو ارسال کنی
[forums.gt p land.com/showthread.php?t=8654
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)